3 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 6 24.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 20.0%
  • Eyyvah Eyvah 2 (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Uçurum (ATV)

• Firar - Tekrar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Milan Maçı (Star)

Oy: 8 32.0%
  • Seksenler (TRT 1)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 3 12.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
ab de pis yedili 10 share altında kalmıs

seksenler pis yedili bitirdi adeta

uçurum tam bir facia ben dedim saatiyle oynanmaz die hayal kırıklığı yarattı

seksenler değil birde iki haftadır eyvah eyvah serisi üstüne maç eklenince pis yedili bunlar arasında tost oldu
)))))

uçurumun daha fazla reytiing alması imkansız. ilk bölümden sonrada demiştim konusu türk halkını daha dogru dizi izleyen kadınların hoşuna gidebilecek bir konu değil.. bu sezon büyük ihtimal bitirler gibi

ewt maç ö.b.g.z reytinglerini matamatiksel olarak düsürme ihtimali var ama ö.b.g.z izleyen kanal değistirdiginde share artar reyting artmaz ö.b.g.z düsüs sanirim atv nin film vermesinden atv uyandi ve film verio o güne share ve reyting çalio ö.b.g.z ama ö.b.g.z durumu çok iyi rakiplerine göre

ÖBGZK yine iki grubtada acik ara önde ama gecen haftaya göre yine düsmüs.

Pis yedili Total de 3. Olarak basarili olmus ama AB de baya düsmüs, tabiki bunda Macin etkiside var.

Star Tv de Barca maci iki grubtada iyi sonuclar almis.

Seksenler basarisini sürdürmüs ama biraz düsüs var bununda sebebi Mac olabilir.

Ucurum PT2 de basladigi icin macla en cok cakisan Dizi oldu ve Total de 12 den 18. Siraya Kadar düstü.

Araf Zamani yeni gününde cökmüs. Bu Dizi pazar günü total de iyi gidiyordu neden günüyle oynadilar acaba?

öbgzk düşmüş bu reytingler geçen senenin meyveleri yoksa bu senaryoyla 4 reytinglik bi dizi.pis yedili baya düşmüş bunda show tv nin akıl almaz reklam stratejiside var tabi başlıyo reklam başlıyo reklam başlıyo yine reklam 5 dk geçmeden 3 kez reklam giriyo zaten dün fazla izlemedim vadinin tekrarına takıldım kaldım muhteşemdi.maç çok iyi oranlar almış helal olsun maçıda izledim çok güzel bi maçtı.

öbgz herşeye rağmen zirvede .. tebrik etmek geliyor içimden, edeyim bari...

pis yedili düşmüş bana kalsa 2 reyting bile fazla bu diziye..

uçurum uçmuş durumda fks 14 hala izliyormu bilmem ama yakında tek izleyeni fks14 olacak sanırım uçurumun sonuda son gibi görünüyor

maç çok iyi gitmiş millet sıkıntıdan maça yüklenmiş..

eyvah eyvah yine alternatif proğram arayanların sığınağı olmuş reytingi iyi durumda..

uçankuşum aydının reytingleride pek farklı değil kreys

Ben dun aksam Yeralti Canavari 3'u izledim bu hafta OBGZK'nin Muhtesem Yuzyil'a gecilme ihtimali yuksek.

Ben dun aksam Yeralti Canavari 3'u izledim bu hafta OBGZK'nin Muhtesem Yuzyil'a gecilme ihtimali yuksek.

sbt sonuçlarına güven olmuyor o açıdan bişey söyleyemem, bir dizi düşünce hepsinde düşüş başlıyor .. nedenini daha anlamadım..

TRT 1'de ekranlara gelen Seksenler dizisini izledim ve bence çok güzel bir bölümdü.

seksenlere bayılıyorum yine çok güzel bölümdü elvanın şahinlere gelme sahnesi güzeldi ve bir barça taraftarı olarak barcelona maçını seksenlerden sonra izledim ve çok güzel bir maç oldu iki takımı da gönülden kutluyorum

Son düzenleme:
uçankuşum aydının reytingleride pek farklı değil kreys

Zaten hep sbt den sonra acıklıyor ve bıre bır aynı oluyor tek fark tnt ye yaptıkları programların dıyetı olarak kv pusuyu hep bırıncı gosterıyorlar
)))))))

uçankuşun sonucu ab grubunda aynı sadece totalde alakası bile yyok

Uçurum çok güzel bir bölümdü, umarim gelecek haftalarda yükselir.

obgzabcd yi izlemedim.
seksenlere baktim guzeldi biraz. ama cok da acmadi.
maca baktim bir kac gol izledim , messi iyiydi..
ucuruma baktim biraz. diziyi onceden izlemesem de anlamaya calistim..?? guzele benziyor. reytingi yukselir bence cok karistirmazlarsa..