3 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 6 24.0%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 20.0%
  • Eyyvah Eyvah 2 (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Uçurum (ATV)

• Firar - Tekrar (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Milan Maçı (Star)

Oy: 8 32.0%
  • Seksenler (TRT 1)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 3 12.0%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 4.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki her zamanki gibi açık ara zirvede; fakat dizide özellikle totalde önemli oranda düşüş var bu hafta.

Star'da yayınlanan Barcelona - Milan maçı iki grupta da iyi izlenme oranları almayı bilerek 4. oldu.

Pis Yedili totalde 3.sıradaki yerini korumasına rağmen A/B'de önemli oranda düşüş yaşayarak ilk 10 dışında kaldı.

Seksenler, özellikle A/B'de yakaladığı başarıyı sürdürdü ve bir kez daha günü 3. tamamladı. Totalde ise geçen haftaya göre düşüşte olmasına rağmen genel ortalamasının üstünde izlendi.

Araf Zamanı, yeni gününde iyi başlayamadı. Dizi Pazar gününde olduğu gibi yine gerilerde kaldı.

Uçurum bu hafta totalde düşüşe geçti. A/B'de ise 12. sıradaki yerini korudu. Bu reytingler dizinin devamı için yeteri gibi gözükse de beklentilerin epey altında.

Ekranlara geri dönen Dinle Sevgili totalde kötü başlamasa da A/B'de ancak 83. olabildi ve hayal kırıklığı yarattı...

Son düzenleme:
öyle bir geçer zamanki izledim her zamanki gibi idi yani muhteşem:)) insanın söylediğine kendisinin inanmaması ne kadar acı verici bir olay:))

Uçurum çok iyi bir bölümle ekrana geldi özellikle son kısımları süperdi... Ab de ilk 10'a girecektir... Totalde ilk 20 de olur...

Obgzk totalde 13.90 abde 15i geçecektir pis yedili totalde 6gibi abde 4un altina inebilir seksenler totalde 3.9, abde 7nin uzerindedir. Dinle sevgili yeni sezonun ilk bölümu oldugu üçün totalde ilk 20de abde ilk 30da olur araf zamani totalde ilk 20de olur abde açıkcasi ilk 40da olmayacak gibi geliyor bna gelelim maça totalda ilk 15 abde ilk 10da olucaktir kesin günlük dizilerden en çok deniz yildizi izlenecek totalde ilk 5dedir abde ilk 15de beni affet ve unutma beni iyi gtmişdir canim benim yne vasatin altindadir......

Dinle Sevgilinin durumu bi kere 20:30 da mı başlıyordu ne o saatte başlarsa hayatta başarılı olamaz + yazın yayınlandığı gibi 19:30 gibi başlarsa daha başarılı olur + o kadar sezon finali olursa bu normaldir bi kış bitti neredeyse...

fox tv dizisi hayal kırıklığı yarattı ilk 50 girmesse ab tehlike çanlarai çalar ilk bölümüye siren sesleri havalarda ucusuo

- Dün meraktan oturdum Melek'i izledim. :D Aslında kadınlar için gayet yararlı ve dolu bir program. İlk 100'e girememesine gerçekten çok şaşırdım. Bizim Türk kadını izdivaçı izler müge anlı'nın acıtasyonunu izler. Anlı Şanlı Türk kadını bu mu gerçekten? :(

- Neyse her gün söylediğim gibi Yeni Bir Hayat 19.30'da olmuyor! Ama gece tekrarı 12 gibi yayınlanınca yüksek reyting alıyor.

- Eyyvah Eyvah'ı daha yüksek bekliyordum.

- Pis Yedili eskiden 7-8 reytinglere çıkardı. Artık 3-5 reytinge düştü. Çanlar çalıyor! :) Demek ki Atv ve Star o saate iddialı bir program koyduğunda Pis Yedili yok olacak.

- Beni Affet, Arka Sokaklar'ın tekrarını Total'de de A/B'de de geçmiş.

Son düzenleme:
- Pis Yedili eskiden 7-8 reytinglere çıkardı. Artık 3-5 reytinge düştü. Çanlar çalıyor! :) Demek ki Atv ve Star o saate iddialı bir program koyduğunda Pis Yedili yok olacak.

pis yedili elçin pasa askı olsa reytingler tavan yapacakta senarist cimbomla ferit yapınca elçin pasayi küstürünce ve gülcan karakteri degisince diziyi izlemeyi dün bıraktım gülcan gitmis berbat çirkin bir gülcan gelmis ayni isimde görsen çok kötü

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beni Affet tebrik ediom 20 share yaklasmıs hergecen gün sharesi artıyor

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:34:05[/TD]
[TD] 18:36:53[/TD]
[TD] 00:54:22[/TD]
[TD] 4,43[/TD]
[TD] 17,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
pis yedili elçin pasa askı olsa reytingler tavan yapacakta senarist cimbomla ferit yapınca elçin pasayi küstürünce ve gülcan karakteri degisince diziyi izlemeyi dün bıraktım gülcan gitmis berbat çirkin bir gülcan gelmis ayni isimde görsen çok kötü

kyresin dediği dogru.. atv komedi dizisi koydugundan ve daha kaliteli komedi oldugundan pis yediliyi ezip geçiyor. geçen hafta yazdım hüseyin bademi çocuklar çok sevmişki 10. tekrarıda olsa pis yediliyi ezip geçmiş. haftayada atv çok güzel hareketleri koyar. yine pis yedili dagılır. kısacası kaliteli komedi herzaman kalitesiz banal komediyi kovar :))))))))

kyresin dediği dogru.. atv komedi dizisi koydugundan ve daha kaliteli komedi oldugundan pis yediliyi ezip geçiyor. geçen hafta yazdım hüseyin bademi çocuklar çok sevmişki 10. tekrarıda olsa pis yediliyi ezip geçmiş. haftayada atv çok güzel hareketleri koyar. yine pis yedili dagılır. kısacası kaliteli komedi herzaman kalitesiz banal komediyi kovar :))))))))

ab de pis yedili 10 share altında kalmıs

seksenler pis yedili bitirdi adeta :)

uçurum tam bir facia ben dedim saatiyle oynanmaz die hayal kırıklığı yarattı :)

Obgzk superdi yine her zamanki gibi ve benimde bu yorumum baskalarına nie ağır geliyo onuda anlamış değilim!
Heycan artar reyting düşer sbt nin bu olayinada alıştık!! Neeyse az kaldı tnsye .. Mac olmasına rağmen yine iyi ,digerleri mac olmadan alamiyo bu reytingleri..