Su reyting konularini diziler gelene kadar acmayin artik.Survivor izleyenler disinda kimseyi ilgilendirmiyor zaten.
![]()
Survivor izleyenler yeterli
Ayrıca tek rahatsız olan da sensin, başka kimseden böyle bir talep gelmedi![]()
İyi 2 oldunuz+1 eklensin o halde @kerem ’e katılanlar bakımından
Ama ben daha çok “bugün ne izleyeceksiniz” anketinde dijital platformların olmamasına karşıyım, ilk reddedildiğinde de artık nasıl içerlemişsem 7-8 seçenekli anketlerden buralara kadar gelinmiş, daha bu günler iyi bile![]()
Tamam ama teknik olarak TV’den açıp izlediğim için, ayıp olur şimdi biraz dijitalin dışlanmasıİyi 2 oldunuzHala yeterli değil
Dijital konusunda hala teksinZaten "TV'de Ne İzleyeceksiniz" diye soruluyor, "İzlemeyeceğim" veya "Diğer" seçeneğini işaretleyebilirsin
![]()
İyi de onun cevabını da vermiştim sana, dijital reytinglerde ölçülmüyorTamam ama teknik olarak TV’den açıp izlediğim için, ayıp olur şimdi biraz dijitalin dışlanması![]()
Seninde Acundan farkın yok @keremKonudaki mesajlara iyice bak, durum güncellemesi atan bile var nasil tek rahatsiz olan benim?![]()
Kalkıp herkesten oy isteyelim yani?Senin dışında net bir şekilde "açmayın" diyen olmadı?
Survivor yayında olmasa zaten açılmaz ama izleyici kitlesi fazla olduğu için devam ediyoruz![]()
Acun mu tuttu acaba bu Survivor izleyen kitleyi.+1 eklensin o halde @kerem ’e katılanlar bakımından
Ama ben daha çok “bugün ne izleyeceksiniz” anketinde dijital platformların olmamasına karşıyım, ilk reddedildiğinde de artık nasıl içerlemişsem 7-8 seçenekli anketlerden buralara kadar gelinmiş, daha bu günler iyi bile![]()
Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümü forumun en efsane bölümü, yıllardır devam eden düzenimizi bozamayızKalkıp herkesten oy isteyelim yani?İyi seve seve yaparım bunu.
Konular eski hitlerinden çok uzakta. Sadece Survivor yayınlandığı ve rekabet olmadığı için Survivor izleyenler bile umursamıyor oranları.![]()
Survivor zaten izleniyordu, karantinadan dolayı tavan yaptı izleyici sayısıAcun mu tuttu acaba bu Survivor izleyen kitleyi.@Bully
Oranları bile paylaşamıyoruz, Uçankuş varken ziyaretçiler niye buraya baksın.Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümü forumun en efsane bölümü, yıllardır devam eden düzenimizi bozamayızZiyaretçilerimiz de üzülürler sonra
Hit oranlarımız iyi ya, sıkıntı yok o konuda![]()
Bu virüsü Acun çıkarmış olabilir.Survivor zaten izleniyordu, karantinadan dolayı tavan yaptı izleyici sayısıŞans güldü Acun'a
![]()
Bakıyorlar merak etme senOranları bile paylaşamıyoruz, Uçankuş varken ziyaretçiler niye buraya baksın.
Biz bile sonuçlar açıklanır açıklanmaz uçankuşa dalıyoruz direkt.![]()
Bunu söyleyen ilk kişi sen değilsinBu virüsü Acun çıkarmış olabilir.@Çiğdem
Neyse uzatmayayım şimdi.Bakıyorlar merak etme sen
Ama forumumuzda da bulunsun dimi sonuçlar, kime zararı varOranlara Uçankuş'tan bakılır, forum halkı burada yorumlar
![]()