3 Mayıs 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Akşam TV'de Ne İzleyeceksiniz?

• Kullanılan toplam oy
    12
Survivor izlemiyorum ve reytingleri takip ediyorum, gerekirse ben açarım. :D

Su reyting konularini diziler gelene kadar acmayin artik. :A Survivor izleyenler disinda kimseyi ilgilendirmiyor zaten. :A
Survivor izleyenler yeterli :A

Ayrıca tek rahatsız olan da sensin, başka kimseden böyle bir talep gelmedi :A

+1 eklensin o halde @kerem ’e katılanlar bakımından :A

Ama ben daha çok “bugün ne izleyeceksiniz” anketinde dijital platformların olmamasına karşıyım, ilk reddedildiğinde de artık nasıl içerlemişsem 7-8 seçenekli anketlerden buralara kadar gelinmiş, daha bu günler iyi bile :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: kerem and Bully

Ama ben daha çok “bugün ne izleyeceksiniz” anketinde dijital platformların olmamasına karşıyım, ilk reddedildiğinde de artık nasıl içerlemişsem 7-8 seçenekli anketlerden buralara kadar gelinmiş, daha bu günler iyi bile :A
İyi 2 oldunuz :A Hala yeterli değil :A

Dijital konusunda hala teksin :A Zaten "TV'de Ne İzleyeceksiniz" diye soruluyor, "İzlemeyeceğim" veya "Diğer" seçeneğini işaretleyebilirsin :D

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
İyi 2 oldunuz :A Hala yeterli değil :A

Dijital konusunda hala teksin :A Zaten "TV'de Ne İzleyeceksiniz" diye soruluyor, "İzlemeyeceğim" veya "Diğer" seçeneğini işaretleyebilirsin :D
Tamam ama teknik olarak TV’den açıp izlediğim için, ayıp olur şimdi biraz dijitalin dışlanması :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Tamam ama teknik olarak TV’den açıp izlediğim için, ayıp olur şimdi biraz dijitalin dışlanması :A
İyi de onun cevabını da vermiştim sana, dijital reytinglerde ölçülmüyor :A

Yine de açık kapı bırakayım hadi ilerisi için, söz vermemekle birlikte :A Sayın sinir bozucu adam :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Senin dışında net bir şekilde "açmayın" diyen olmadı? :A

Survivor yayında olmasa zaten açılmaz ama izleyici kitlesi fazla olduğu için devam ediyoruz :D
Kalkıp herkesten oy isteyelim yani? :A İyi seve seve yaparım bunu. Üstünlük kazanırız. :A

Konular eski hitlerinden çok uzakta. Sadece Survivor yayınlandığı ve rekabet olmadığı için Survivor izleyenler bile umursamıyor oranları. :D

• Güldürdün

Acun mu tuttu acaba bu Survivor izleyen kitleyi. :A @Bully

Kalkıp herkesten oy isteyelim yani? :A İyi seve seve yaparım bunu. :A

Konular eski hitlerinden çok uzakta. Sadece Survivor yayınlandığı ve rekabet olmadığı için Survivor izleyenler bile umursamıyor oranları. :D
Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümü forumun en efsane bölümü, yıllardır devam eden düzenimizi bozamayız :A Ziyaretçilerimiz de üzülürler sonra :A

Hit oranlarımız iyi ya, sıkıntı yok o konuda :D

Reyting Sonuçları & TV Haberleri bölümü forumun en efsane bölümü, yıllardır devam eden düzenimizi bozamayız :A Ziyaretçilerimiz de üzülürler sonra :A

Hit oranlarımız iyi ya, sıkıntı yok o konuda :D
Oranları bile paylaşamıyoruz, Uçankuş varken ziyaretçiler niye buraya baksın. :A

Biz bile sonuçlar açıklanır açıklanmaz uçankuşa dalıyoruz direkt. :D

Oranları bile paylaşamıyoruz, Uçankuş varken ziyaretçiler niye buraya baksın. :A

Biz bile sonuçlar açıklanır açıklanmaz uçankuşa dalıyoruz direkt. :D
Bakıyorlar merak etme sen :A

Ama forumumuzda da bulunsun dimi sonuçlar, kime zararı var :D Oranlara Uçankuş'tan bakılır, forum halkı burada yorumlar :D

Ben forumunuzun ratingler konusundan tercih edildiğini iyi biliyorum sonradan gelen göz olarak yazıyorum buraya;aktif yayında bir program olsada konu açılmaya devam etmeli.

• Beğendim