şu abc 1 kısmı çok laçka sonuçlar veriyor bazen totale yakın çıkıyor bazen ab ye yakın ordaki dalğalanmayı anlamadım ?@pompy yine dertlidir arka sokaklar şokta diye yeni bir dizi yazması farz oldu )))
Bugün saraylısı düştü sebebi Fatih harbiye de dayanamadı diziyi 23:36 kara kadar uzattı doğal olarak yarım saat boşta izlenen bugünün saraylısı düşütü ama bugünün saraylısı daha fazla uzatmış eğer Fatih harbiye daha geç başlar daha da uzatırsa bugünün saraylısı daha da düşer
Sent from my E3 using Tapatalk
Kesinlikle iyi bir göndermeyi hake diyor A.s ın haline bak daha nerelere düşücek kim bilir....@gözlemci en iyisi bu tnsye iyi bir gönderme lazım
Bugünün Saraylısı'nın bi önceki haftaya göre düşüşü mantıklı gelmedi bana TVR oranlarının düşüşünden de kaynaklı olabir ama Fatih Harbiye yükselmiş onu nasıl açıklayacağız?Bugünün Saraylısı bir kaç haftadır yükseliş yaşıyordu ve hatta A\B grubunda 5+ reyting almıştı.Ama bu hafta yeniden düşüş yaşamış.
Fatih Harbiye A\B'de yükseliş yaşamış ama totalde yine aynı reyting almış.
Survivor iyi reytingler almış.
Her kanal 15 dakika reklam verir bu böyle.Show TV gerçekten çok dengesiz bir kanal. Dün Survivor'a baktım genel olarak ama eminim 6 kere reklama girmiştir. Dizinin AB'de 2. olmasının sebebi de o kadar reklama giriyor ki, ister istemez bitiş süresi uzuyor. @beyazsoy Show'un bilinçli yaptığı bir şey değildir uzatmak yani, eminim bundan.
Avşar Film gittiği her kanalda aynı taktiği uygulatıp geç bitirtiyor diziyi. Bugünün Saraylısı'da Karagül'le yarışıyor adeta geç bitme konusunda ama düşüş yaşamış...
Show TV öyle yapmıyor önce 3 DK ara veriyor sonra 12 DK ara veriyor yani bölüyor reklamları.Her kanal 15 dakika reklam verir bu böyle.
Uzun süre reklamsız gitme meselesi var ama. Mesela 20.01'de reklama girer 20.16'da dönersin, sonraki reklamı da 21.45'te verirsin. Böylelikle 89 dakika reklamsız gitmiş olursun.
Ama mesela 20.45'te reklama girer 21.00'de dönüp, 21.30'da tekrar reklama gidersen 30 dakika reklamsız gitmiş olursun.
Evet dün TVR çok düşükmüş o yüzden çok dizide düşüş var ama Fatih Harbiye nasıl yükseliş yaşadı onu ben de merak ettim. Bugünün Saraylısının zaten sabit reytingi yok bazen 5+ alıyor diğer bölümüyle 4 reytinge düşebiliyor.Bugünün Saraylısı'nın bi önceki haftaya göre düşüşü mantıklı gelmedi bana TVR oranlarının düşüşünden de kaynaklı olabir ama Fatih Harbiye yükselmiş onu nasıl açıklayacağız?
3 dakika ara verince izleyici çok dağılmıyordur ondan öyle yapıyor herhalde. Para kazanmak için. Ama 15 dakika reklam verse bile eski gücüne kavuşacağı yok dizinin.Show TV öyle yapmıyor önce 3 DK ara veriyor sonra 12 DK ara veriyor yani bölüyor reklamları.
fatih harbiye 56dk. reklam vermiş az önce baktımShow TV gerçekten çok dengesiz bir kanal. Dün Survivor'a baktım genel olarak ama eminim 6 kere reklama girmiştir. Dizinin AB'de 2. olmasının sebebi de o kadar reklama giriyor ki, ister istemez bitiş süresi uzuyor. @beyazsoy Show'un bilinçli yaptığı bir şey değildir uzatmak yani, eminim bundan.
Avşar Film gittiği her kanalda aynı taktiği uygulatıp geç bitirtiyor diziyi. Bugünün Saraylısı'da Karagül'le yarışıyor adeta geç bitme konusunda ama düşüş yaşamış...
Bence dizinin süresi uzunShow TV gerçekten çok dengesiz bir kanal. Dün Survivor'a baktım genel olarak ama eminim 6 kere reklama girmiştir. Dizinin AB'de 2. olmasının sebebi de o kadar reklama giriyor ki, ister istemez bitiş süresi uzuyor. @beyazsoy Show'un bilinçli yaptığı bir şey değildir uzatmak yani, eminim bundan.