3 Mayıs 2013 Cuma | Bugün TV'de Ne Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ? (Lütfen Ankete Oy Kullanınız)

• Böyle Bitmesin (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Yastıkta (TRT 1)

• Dila Hanım (Star TV)

• Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (Star TV)

• Benzemez Kimse Sana (Show TV)

• Cengiz Semercioğlu ile İki Laf Edelim (TV8)

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
tvdebugun.gif

Bugün hangi yapımlar yayınlanacak?

İşte liste;

TRT 1 PRİME TİME KUŞAĞI
19.50 Böyle Bitmesin (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 30. Bölüm
22.30 Bir Yastıkta (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 4. Bölüm

TRT 1 GECE KUŞAĞI
00.25 Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor (Eğlence Programı - Canlı)

STAR TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.20 Büyük Risk (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)
20.00 Dila Hanım (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 30. Bölüm

STAR TV GECE KUŞAĞI
23.10 Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 94. Bölüm

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Huzur Sokağı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 33. Bölüm
22.15 Tatar Ramazan (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 2. Bölüm

KANAL D PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Arka Sokaklar (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 285. Bölüm

KANAL D GECE KUŞAĞI
23.15 Beyaz Show (Eğlence Programı - Canlı)

FOX TV PRİME TİME KUŞAĞI
19.30 Deniz Yıldızı (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 813. Bölüm
20.45 Karagül (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 6. Bölüm

SHOW TV PRİME TİME KUŞAĞI
20.00 Wipe Out (Eğlence Programı - Tekrar)

21.30 Benzemez Kimse Sana (Yarışma Programı - Yeni Bölüm)

SAMANYOLU TV PRİME TİME KUŞAĞI
18.50 İki Dünya Arasında (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 215. Bölüm

19.55 Meraklı Köfteci (Yerli Sinema - Tekrar)
21.50 Gladyatör (Yabancı Sinema - Tekrar)

KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI
19.00 Emret Komutanım Yeniden (Yerli Dizi - Tekrar)
19.50 Kaos (Yabancı Sinema - Tekrar)
21.50 Nikita (Yabancı Sinema - Tekrar)

KANALTÜRK PRİME TİME KUŞAĞI
00.00 Bunu Konuşalım (Sohbet Programı - Canlı)

TV8 PRİME TİME KUŞAĞI
19.45 Kobra Takibi (Yabancı Dizi - Tekrar)
20.45 Gizemli Yabancı (Yabancı Sinema - Tekrar)
22.30 Cengiz Semercioğlu ile İki Laf Edelim (Sohbet Programı - Canlı)

Hangi Yapımı İzleyeceksiniz ? / İzlediniz ?

Günün Programları

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor / TRT 1
-CANLI-
00.25

Usta sunucu Kadir Çöpdemir'in sunuculuğunu üstlendiği programa bu hafta Hüseyin Avni Danyal
, Tolga Güleç, Tuvana Türkay, Ebru Şahin ve Oğuz Boran konuk oluyor.

33904_b.jpg

Beyaz Show / Kanal D

-CANLI-
23.15

Usta sunucu Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu üstlendiği programa bu hafta Zara, Hayko Çepkin,Özge Borak ve Bülent Emin Parlak
konuk oluyor.

beyazshow.jpg
Cengiz Semercioğlu ile İki Laf Edelim / tv8
-CANLI-
22.30

Gazeteci Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programa bu hafta Cenk Eren, İvana Sert, Çelik
ve Ferit Memmedov
konuk oluyor.

program_detay.jpg

Günün Dizileri:

Böyle Bitmesin / TRT 1
30. Bölüm (Yeni Bölüm)
19.50

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]... @Arslan Bey, ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

164257_234117730046356_573564803_n.jpg

Bir Yasıkta / TRT 1
4. Bölüm (Yeni Bölüm)
22.20

Ahsen, Şafak’ın kaçırdığı kıza yardımcı olurken Kartal bir dizi yanlış anlama sonucu Ahsen’i hamile zanneder ve çocuklara aşırı ilgi göstermeye başlar. Çocuklarının dünyasına daha önce bu kadar yaklaşmayan Kartal her çocukta bambaşka maceralar yaşar. Şafak’ın yanlışlıkla kaçırdığı kız başına bela olur. Aşiret mecbur evleneceksin der ve ailede de herkes Şafak’ın evlenmesinden yanadır. Şafak bir dizi planla evliliğin önüne geçmeye çalışır, tam pes ettiği anda karşısına bambaşka gerçekler çıkar. Hüseyin ve Halide; Şafak’ın başına gelen bu mevzu hakkında tartışırlar ve Halide küsüp Ahsen’lere yerleşir. Mecburen Halide ile aynı odada kalmak zorunda olan Dilruba ise çıldırır ve Hüseyin ile Halide’nin arasını düzeltmeye çalışırken daha kötü bir duruma sokar.

[TR]
[TD]... @Arslan Bey, @OzaN, @xdragxx, @emreemreu, @Yakamoz-Asi ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

941956_467509899984768_2068816125_n.jpg

Dila Hanım / Star TV
30. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.00

Azer Fatma’yı kaçırmakla doğru bir şey yapmadıgını bilir, fakat duygusuna, aklına hakim olamaz ve Rıza ile karşı karşıya gelir.

Eren’nin Sultan’ın sırrını ögrenmesi üzerine Sultan ve Raşit korkunç bir suç işlerler.
Selçuk Fatma’nın kaçırılmasından ötürü çok öfkeldir çünkü planları altüst olmuştur. Serdar ise ne yapacağını bilemez çaresiz bir haldedir.

Rıza Dila’ya olan aşkını anlatmak ister. Dila’da bu duruma karşılık vermek ister fakat Rıza ile ilgili kafasındaki soru işaretlerinden ötürü bunu yapamaz.

[TR]
[TD]... @Μαнoni, @hayret bi şey, @muhtesemyuzyil ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

62596_527676243938308_777768676_n.jpg

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi / Star TV
94. Bölüm (Yeni Bölüm)
23.10

Yüksek Gerilim…

Finale üç kala Behzat Ç. ve cinayet büro yoğun bir trafiğin içine düşmüştür. Çözülmesi gereken belki de en önemli düğümlerle karşı karşıya kalan ekip sonuna kadar Adalet arayışını sürdürecektir.
Behzat Ç. ve cinayet büro, sınırları zorlarken, kendi adaletlerini sağlamak isteyen Barbaros ve Muzaffer ile yolları kesişecektir. Bu kesişmenin sonuçları ise çok şeyi değiştirecektir.

940889_626101454083911_1191132116_n.jpg

Huzur Sokağı / ATV
33. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.00

Şükran'ın eline geçen ve kimden geldiği belli olmayan esrarengiz bir aşk mektubu, kafasını iyice karıştırır. Emel'in Feyza'nın şirkette çalışmaya başladığını söylemesi ise, Bilal'i bir kez daha hayal kırıklığına uğratmıştır. Ancak Emel'in bu yalanı, Ayşe Sultan ve Gülay tarafından çok sert karşılanır. Bu arada Selim'in Feyza'yla ilgili yeni planları vardır. Kimliği belirsiz kişilerin Feyza'yı takip ettiğini fark eden Bilal, Feyza için endişelenmeye başlar. Bir yandan da, Feyza'nın gittikçe kendisinden uzaklaşmaya başladığının farkındadır. Bunun üzerine Bilal, önemli bir adım atmaya karar verir. Bu adım, belki de Feyza'nın bütün hayat tarzını değiştirecektir. Oldukça etkileneceği bir olay yaşayan Feyza'nın tesettür giyerek kapanması etrafındaki herkesin şaşırmasına sebep olurken, Feyza'yı da bir sürpriz beklemektedir.

[TR]
[TD]... @Almila, @Fks14, @xBUGRAx, @çocuklarduymasın, @*Dream*, @eskici ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

600801_640607892631645_1421771306_n.jpg

Tatar Ramazan / ATV
2. Bölüm (Yeni Bölüm)
22.15

Tatar Ramazan, Ovacık Hapishanesi'ne adım atar atmaz Kirmastılı'nın koğuşunda kopan fırtınaya dur der. Elmas ve Kirmastılı ecelin soğuk nefesini enselerinde hissederken Ramazan, Çavuş'u ve adamlarını durdurur. Abdurrahman Çavuş, Ramazan'ı alt etmek için plan yapar ve Ramazan'ı koğuşuna yemeğe çağırır.

Ovacık Cezaevi yangın yeri gibidir. Bir başka yangın da Ramazan'ın döndüğünü öğrenen Süreyya'nın yüreğindedir. Ekrem ise Süreyya'nın mutsuzluğunun gün be gün arttığının farkındadır. Yıllardır onu bir kafesin içinde tutmuş ancak ondan asla sevgi görememiştir. Süreyya'nın suskunluğu Ekrem'in gözünü döndürür.

923133_147721665407787_380888498_n.jpg

Arka Sokaklar / Kanal D
285. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.00

Ekip’i yine birbirinden zorlu görevler bekliyor.

Vasıf, Ati'yle beraber Bahar'ı Amatem'de ziyaret eder. Bahar'ı iyi görür. Ama Bahar oralı değildir. Candaş, Tahir'in tutuklanmasına sebep olduğu gerekçesiyle, cezaevinde kaldığı koğuşta Rüştü ve yandaşları tarafından rahatsız edilir. Bahar, hemşirelerin verdiği ilaçları almaz. Bir gece herkesi atlatıp kaçmayı başarır. Yasin'i torbacılardan biri arayarak Bahar'ın orda olduğunu söyler. Yasin kadını alır ve bir taksiye bindirerek yol üzerinde ki bir karakolun önüne atarak kaçar. Evine geldiğinde Candaş'la karşılaşan Yasin, olanları anlatınca akşam Vasıf'ın evine gitmeye karar verirler. Ama bu ziyaret herkese pahalıya patlayacaktır.

Osman bir kasaptır. Polisin mezbahaya yaptığı baskında at eti sattıkları anlaşılmış ve sorgu için emniyete alınmıştır. Suat yeni alınan akıllı telefonuyla, çocukların yardımıyla İnstagram'da profil açar ve fotoğraflarını yükler. Hüsnü'yü arayarak ''like'lamıyorsun'' Hüsnü diye sitem eder. Suat, Nazike ve arkadaşlarıyla beraber sahilde yeni açılan dönerciye yemeğe giderler. Dönerci de çektirdiği fotoğrafları instagram'da paylaşır. Fotoğraflardan birinde Osman'da kareye girmiştir. Hüsnü eve gelmiş, uzandığı kanepeden Suat'ın paylaştığı fotoğraflara bakar ve Osman'ı görür. Evden fırladığı gibi mekana gider.

Ayla grip olmuştur. Rıza kendisi ve ev halkı mikrop kapmasın diye Ayla'yı herkesten uzak tutmaya çalışır. Ayla, doktora gitmeyi kabul etmez ama durumu daha da kötüleşir. Ayla'yı hastaneye götüren Rıza kendisinin de ateşi olduğunu öğrenir. Hastalığı kabul etmez.

393005_10151391092441404_1102459576_n.jpg

Karagül / Fox TV
6. Bölüm (Yeni Bölüm)
20.45

Ebru’nun konakta hak sahibi olduğunu öğrenen Kendal deliye döner, Ebru ve kızlarını yıldırmak için elinden geleni yapar. Fırat ve Oğuz’un cinayet hakkındaki konuşmalarına tanık olan Recep’in kafasını karışır, tedirgin olur. Fırat ve Ebru’nun yakınlığı konusunda Narin’i dolduran Özlem amacına ulaşır. Cinayet mahallinde biri olduğundan şüphe duyan Kendal bu kişinin peşine düşer. Selçuk’la ilgili hayal kırıklığı, uğradığı taciz ve cinayet işlediği düşüncesiyle alt üst olan Ada, bir yandan da çaresizlik içinde, karnındaki bebekten nasıl kurtulacağını düşünmektedir. Ebruları konaktan gönderebilmek için yeterli parayı bulan Kendal, son anda beklenmedik bir haberle karşılaşır. Kendal ve Narin arasındaki sırrı yanlış anlayan Özlem Narin’i gözden düşürmek için planlar yapar. Özlem’in planı bölüm sonunda Ebru ve Narin’i karşı karşıya getirecektir.

[TR]
[TD]... @Fks14, @Almila, @xBUGRAx ...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

936124_282416898560358_1660777782_n.jpg

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Son düzenleme:
20.00 Arka Sokaklar (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 284. Bölüm

20.45 Karagül (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 6. Bölüm

Net'den Karagül ve aksama Tatar Ramazan izleyebilirim :) tabi buda yorgun olmazsam..

ATV PRİME TİME KUŞAĞI
22.15 Tatar Ramazan (Yerli Dizi - Yeni Bölüm) - 2. Bölüm

KAÇMAZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Aga cuma günleri birsürü program var ben free takılırım :D bu arada ben burdan atlarım neden yok?

biliyorum aga tatar ramazan yeni favoriş dizim süper dizi kaçırmam artık aron feller dışında iskender büyük ün adamı vardı ya zeki o da var dizide :D

biliyorum aga tatar ramazan yeni favoriş dizim süper dizi kaçırmam artık aron feller dışında iskender büyük ün adamı vardı ya zeki o da var dizide :D

Kadir İnanır'ın karaktere verdiği enerji veremiyor aslında Bülent İnal. Kimse veremez zaten, o efsane. Hem Bülent İnal'ın sesi çok resmi sanki. :D

aga bence çok güzel dizi ya kadir inanır gibi kimse olamaz zaten :D

Bu arada @Arslan Bey mention'larin bana ulasmiyor bu konudaki. Ayrica ben Bir Yastik'tayi izlemiyorum :) Önceden Dila izlerdim ama onuda biraktim. Suan icin tuttugum Karagül var, yakinda Tatar Ramazan eklenebilir :)

aga beni tatar ramazana etiketlersin artık :D
pazartesi: karadayı
salı: etiketleme :d
çarşamba: sakarya fırat
perşembe : vadi
cuma: tatar ramazan
cumartesi: şefkat tepe

bunlara etiketle sadece aga :D

Suan ki YAYIN AKISIM;

Pazartesi: KARADAYI
Sali: 20 Dakika (izlemiyorum suan okul sebebiyle ama Yaz'in net'den izlicem)
Carsamba: Sakarya Firat
Persembe: Vadi (takip edemiyorum gerci okul yüzünden)
Cuma: Karagül - Tatar Ramazan (net'den izliyorum ikisinide)
Cumartesi: Osmanli Tokadi

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy