3 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

kalbim 4 mevsime bin basmis yine

1.75 asa yukari 2.5 reyting ab 3 almıs

kvp almasi sart starin

yine isi zor olacaktir. Su an Star'in iyi oldugu iki gün var; Carsamba ve Cumartesi. Seneye yayinlanacak olan bir çok dizi sit-com ve komedi, ve bildigin gibi Türkiye'de komedi/sit-com pek fazla tutmuyor. Drama dizileri daha fazla izleniyor. Star'a önerim; drama dizileri yayinlatin

bu hafta da fatmagul myhteşemi geçmiş durumdaa biraz zorlasa öbzgyide geçeçekmiş. fatmagül 13 reyting alacak gözüküyor

fatmagül muhteşem bir bölümdü yarın totalde 13 ab de 14 civarı reyting alır sbt ye göre

gerçek reytingi tabiki 20 ila 25 arasıdır..

Beklediğim gibi Eyvah Düşüyorum ve İnsanlar Alemi dağılmış.

1 Erkek 1 Kadın yine çok iyiydi. Umarım güzel reyting almıştır.

Sonuçlar, karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu ilk iki mesaja eklenmiştir.

Son düzenleme:
reyting endgame yorumlarina %100 katiliyorum

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]100[/TD]
[TD]KİME NİYET KİME KISMET[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]21:54:20[/TD]
[TD]23:18:08[/TD]
[TD]01:09:12[/TD]
[TD]0,87[/TD]
[TD]2,26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

fox yarisma programi izlenmeme rekoru kırdı

KVP nin yoklugunda hemen hemen bütün diziler de yükselis var.

FGSN bu hafta oranlari yükselterek rahat bir sekilde iki grubtada zirveyi almis ama ben AB de de en az 12 Reyting almasini bekliyordum.

KVP nin tekrari BJK-FB maci olmasina ragmen cok iyi gitmis ben bu kadarini beklemiyordum.

Suskunlar Vadi nin yoklugunda bile Total de düsmüs, AB de cok kücük bir yükselis var ama ordada haftaya Vadi gelince düsecektir Show Tv gün secimiyle bu diziyi harcadi.

Alemin Kirali yine bir komedi dizisi olarak bu zor günde iyi oranlar almis.

Kim Milyoner olmak ister her zamanki gibi diziler bittikten sonra izleyiciyi toplamis.

vadi nin tekrarı derbiye rağmen süper gitmiş

Fatmagül muhtesem reytingler alarak 13 reytingi geçti! Ve haftalik siralamasinda TOTAL grubunda Muhtesem Yüzyil'i geçerek 2.sirada yer aldi!