3 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Fatmagül bu hafta, haftalik reytinglerde 1.olabilir bence. Bu haftaki bölüm bomba!

sen hala işi çözememişsin fatmagülün bölümü bomba olsa nolur en fazla öpüşürler bomba dediğiniz o olur.sen hiç vadi yokkken fatmagülün yükseldiğini gördün mü vadi izleyen biri o diziyi izlemez hatta derbi var düşer belki

vadi niye yok takas maçmı var yoksa bugün
)

vadi niye yok takas maçmı var yoksa bugün
)

nedeni belli değil çekimler yetişmemiş olabilir çünkü geçen hafta fragman çok geç çıkmıştı kolay değil vadi çekmek ordan oraya koşuyolar çatışma sahneleri aksiyon falan filan zor iş fatmagül gibi bi bölümü aynı evde geçmiyo

ÖBGZ, Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi diziler de çok mekanda geçiyor ve aksiyon vaad ediyorlar. KVP nedense çok sık ara veriyor.

Bir de her mesajında Fatmagül'ü eleştirmen doğru değil.

Yokmu vadi bugun yaa, offf ne izleyecegiz bu aksam???

ÖBGZ, Arka Sokaklar, Akasya Durağı gibi diziler de çok mekanda geçiyor ve aksiyon vaad ediyorlar. KVP nedense çok sık ara veriyor.

Bir de her mesajında Fatmagül'ü eleştirmen doğru değil.
1.doğru eleştiriler yapıyorum.
2.kurtlar vadisi ni akasya durağıyla öbgzk ile arka sokaklar la bir tutan birine cevap yazmak bile gerekmez ama yine de yazacam kurtlar vadisinde çok karakter çok mekan çok aksiyon var aynı mekanda 1 bölüm geçmez aksiyon sahneleri özenle çekilir arka sokakların en kral aksiyon sahnesi vadi nin sıradan aksiyon sahnesinin bile yanından geçemez hele akasya durağında noluyo acaba çok ilginç.öbgzk de en kral aksiyon vadi nin en kötü sahnesinden bile daha heycansızdır.
3.kurtlar vadisi sezonu her zaman sezonu geç açar erken kapatır çok fazla ara verir çünkü çok büyük dizidir vadinin verdiği araların 4 de 1 ini başka bi dizi verse ortada reyting falan kalmazdı.

Son düzenleme:
vadinin yayınlanmaması iyi oldu suskunlar 5 reytingi geçecektir.

vadi yayınlansa rezil olurdu zaten fatmagül 5 fark atar bu bölüm.

bende başbakan olacak adamım ama oy yok takas napacaz

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bu mesajından sonra ben de cevap verme gereği hissetmiyorum. Ama vereceğim.

vadi'yi arada izliyorum ve aksiyon sahnelerin pek de özenli olmadığını rahatlıkla görüyorum. Özen bakımından ben de Arka Sokaklar ile Akasya Durağı'nı daha gerilere koyarım ama ÖBGZ'de gösterilen özenin KVP'nin çok üstünde olduğunu açık. Yönetmenin aldığı birçok ödül de en büyük kanıt.

İki diziyi soyadları aynı kişiler yönetiyor ama Zeynep Günay Tan'ın kocasından daha başarılı olduğu kesin, iki diziyi dikkatlice izleyen herkes anlar.

Mekan konusunda da Vadi bahsi geçen diğer dizilerden daha şanssız değil.

tamam arkadaşım vadi çok kolay ve özensiz çekiliyo keyfinden ara veriyor.

Haberlerde Fox öne çıktı ! Deniz Yıldızı da destekledi tabi.

[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD]19.00 - 20.00[/TD]
[TD]1) FOX: 4.13 , 2) KANALD: 3.87 , 3) ATV: 2.58 , 4) SHOW: 2.5 , 5) TRTCCK: 1.88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Aksam yine Fatmagul var reytingleri toplayacaktir.

Star, ilk beşte yok. Eyvah Düşüyorum iyi başlamadı gibi yeni saatinde ama 21.00-22.00 arasını da görmek gerek

showu gorenız olursa polıs karakolununa haber bıraksın
))))) show sanırım SUSKUNLARDA
)))))))

şu an tnt yi izlemiyorum ama vadi nin tekrarının özeti süper gitmiş