Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok reyting alan dizilerin arkasına yabancı sinema , bir program koyarsan çok reyting alır. Bu kural gibi bir şey. Örneğin : Perşembe günü Fatmagül'ün ardından başlayacak olan Üsküdar'a giderken çok reyting alır. Çünkü öncesinde Fatmagül gibi güçlü bir reyting alan yapım var.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin ardından yayınlanan her şey iyi reyting alır da çoğu ilk 10'a bile giremiyordu önceki haftalarda. O saatte üçüncülük başarıdır. Başka bir gün yayınlansa da başarılı olurdu, ama belki bu kadar olmazdı
Papatyam son 4 haftadan sonra yükselişe geçti. Anti ÖBGZ izleyicileri Papatyam' a kaydı. Salı günü TV izleyicilerini ÖBGZ' ciler ve ÖBGZ karşıtları olarak ayırmak mümkün sanırım. Seven tam seviyor, sevmeyen hiç sevmiyor. Papatyam' ın yükselişinin tek sebebi rakibinin final yapması. Yoksa 100. bölümde bile 1 reyting yani ortalama 0.5-1 milyon izleyici kaybetmişti. Bu hafta ise son 8 haftanın en yüksek share' ını almış.
ÖBGZ düşüşe başladı artık. Bence 20 reytinge kadar iner 1-2 hafta içinde. Sezon finaline doğru Fatmagül' ün Suçu Ne ve Muhteşem Yüzyıl' ın altına inme ihtimali var.
Tövbeler Tövbesi düşüşe geçti ama izleyici kitlesi edindiğini düşünüyorum artık.
Şanslı Masa' yı izlemek kısmet olmadı, izleyenler çok övmüş.
ÖBGZ her zamanki gibi %55'lerde seyrediyor.
Papatyam yine klasik 5.
Tövbeler Tövbesi rakiplerine rağmen çok iyi gidiyor.
Şanslı Masa çok iyi bir giriş yaptı fakat böyle sürer mi bilemem.
WipeOut'a da ne diyeyim, sevmiyorum o programı, ama ilk çıktığında izlerdim.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki kan kaybediyor ama bu oranlar ona göre düşük... 22-23 reytinge çok düştü diyoruz TOTAL'de rakibi yok... A/B'de yine riske attı... Haftalık sıralamadan bahsediyorum yani... TOTAL'de rakibi yok haftalık sıralamada ama Muhteşem Yüzyıl ensesinde A/B'de... 31 bölümdeki reytinglerde ilk 15'e girer... Öyle Bir Geçer Zaman Ki ilk 15-16 bölümümde 20 reytingi geçemiyordu çoğu zaman... Yani 20 reytingi geçmesi aşırı kan kaybetmediğini gösterir. 4 sezonluk bir proje mi 2 sezonluk bir proje mi bilmiyorum ama bu reytinglerle planlanan kadar sürer... 4 sezon sürer bence planlandığı gibi... Yaprak Dökümü 22-23 reytingi ve 50-60 share çok görmedi ama 174 bölüm sürdü... Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu reytinglerle 4-5 yıl rahat sürebilir ama o kadar uzatacaklarını sanmıyorum. Kısacası bu reytingler oldukça iyi... 27 reytingden 22 reytinge düştüğü için düştü diyoruz. 22-23 reyting çok iyi... Şanslı Masa güzel başladı. Böyle devam eder bence... Papatyam başarılı... 1 sezon daha sürse kötü olmaz. Tövbeler Tövbesi çok iyi sayılmaz ama fena da değil...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.