Senin aklın ermez defol başımdan.Heyatım karlı işler yapıyorsun herkes biliyorona lafımız yok
Senin aklın ermez defol başımdan.Heyatım karlı işler yapıyorsun herkes biliyorona lafımız yok
@serhatt ahiretliğim güçlü kendi ayakları üstünde duran birisiÇimen gibi sugar daddy buldun demek
HahahaaaaaaSenin aklın ermez defol başımdan.
Ohhh sefan olsuunAyol şehir dışında tatildeyim. Oturup tv mi izleyeceğim.
Kendisi hazırı yemeye ve hazıra konmaya alıştığı için biz emek verip kazananları ve harcayanları görünce hemen iftiralara başlıyor aciz.@serhatt ahiretliğim güçlü kendi ayakları üstünde duran birisiherkes senin gibi pazarlama stratejisi yüksek birisi değil
Hahahaaaaaa
Ohhh sefan olsuundarısı bana inşoo
Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğimKendisi hazırı yemeye ve hazıra konmaya alıştığı için biz emek verip kazananları ve harcayanları görünce hemen iftiralara başlıyor aciz.
Aynen öyle canım.Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğim. Kedi erişemediği ciğere misali
Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğim. Kedi erişemediği ciğere misali
Aaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz kiAynen öyle canım.
Hoşttt. Sütun gibi bacaklarım, 90-60-90 vücudum var çatlaaa.Aaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz ki
Eeee işte tek bir toto darbemle yerlere yapışırsınHoşttt. Sütun gibi bacaklarım, 90-60-90 vücudum var çatlaaa.
@serhatt ahiretliğim manken gibi maşallah öylesi makbulAaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz ki
Beni hiçbir zaman göremeyeceğin için onu yapman da mümkün olmayacak.Eeee işte tek bir toto darbemle yerlere yapışırsın
kızzzz çatalca kocaeli yarımadasında seni tanımayan mı var elimle koymuş gibi bulurumBeni hiçbir zaman göremeyeceğin için onu yapman da mümkün olmayacak.
Bulman mesele değil bende seni bulurum da seni görmek istemem mevzu bu.kızzzz çatalca kocaeli yarımadasında seni tanımayan mı var elimle koymuş gibi bulurum
Heyatım ben istersem her şeyler olur mübarek bir insanımBulman mesele değil bende seni bulurum da seni görmek istemem mevzu bu.
Sen mübareksen ben evliyayım.Heyatım ben istersem her şeyler olur mübarek bir insanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?