Senin aklın ermez defol başımdan.Heyatım karlı işler yapıyorsun herkes biliyorona lafımız yok
![]()
Senin aklın ermez defol başımdan.Heyatım karlı işler yapıyorsun herkes biliyorona lafımız yok
![]()
@serhatt ahiretliğim güçlü kendi ayakları üstünde duran birisiÇimen gibi sugar daddy buldun demek![]()
HahahaaaaaaSenin aklın ermez defol başımdan.![]()
Ohhh sefan olsuunAyol şehir dışında tatildeyim. Oturup tv mi izleyeceğim.![]()
Kendisi hazırı yemeye ve hazıra konmaya alıştığı için biz emek verip kazananları ve harcayanları görünce hemen iftiralara başlıyor aciz.@serhatt ahiretliğim güçlü kendi ayakları üstünde duran birisi![]()
herkes senin gibi pazarlama stratejisi yüksek birisi değil
Hahahaaaaaa![]()
Ohhh sefan olsuundarısı bana inşoo
![]()
Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğimKendisi hazırı yemeye ve hazıra konmaya alıştığı için biz emek verip kazananları ve harcayanları görünce hemen iftiralara başlıyor aciz.![]()
Aynen öyle canım.Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğim![]()
. Kedi erişemediği ciğere misali
![]()
![]()
Aynen öyle biz kendi ayaklarımız üstünde duran insanlarız ahiretliğim![]()
. Kedi erişemediği ciğere misali
![]()
![]()
Aaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz kiAynen öyle canım.![]()
Hoşttt. Sütun gibi bacaklarım, 90-60-90 vücudum var çatlaaa.Aaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz ki![]()
Eeee işte tek bir toto darbemle yerlere yapışırsınHoşttt. Sütun gibi bacaklarım, 90-60-90 vücudum var çatlaaa.![]()
@serhatt ahiretliğim manken gibi maşallah öylesi makbulAaaaaa serhat 60 kilo insan o çubuk bacak&ayakların üstünde hiçbişi duramaz ki![]()
Beni hiçbir zaman göremeyeceğin için onu yapman da mümkün olmayacak.Eeee işte tek bir toto darbemle yerlere yapışırsın![]()
kızzzz çatalca kocaeli yarımadasında seni tanımayan mı var elimle koymuş gibi bulurumBeni hiçbir zaman göremeyeceğin için onu yapman da mümkün olmayacak.![]()
Bulman mesele değil bende seni bulurum da seni görmek istemem mevzu bu.kızzzz çatalca kocaeli yarımadasında seni tanımayan mı var elimle koymuş gibi bulurum![]()
Heyatım ben istersem her şeyler olur mübarek bir insanımBulman mesele değil bende seni bulurum da seni görmek istemem mevzu bu.![]()
Sen mübareksen ben evliyayım.Heyatım ben istersem her şeyler olur mübarek bir insanım![]()