Söylediklerin o kadar canımı acıtıyor kiE herkes benim gibi becerikli olamıyor ki seni kafeslesin.
Senin hayran olunacak tek şeyin parandı. Artık o da kalmadı sayemde.
Gözlerimden yaşlar akıyor bi dakka göz yaşimi silmeme gerek!!!!!!!
Söylediklerin o kadar canımı acıtıyor kiE herkes benim gibi becerikli olamıyor ki seni kafeslesin.
Senin hayran olunacak tek şeyin parandı. Artık o da kalmadı sayemde.
Beter ol.Söylediklerin o kadar canımı acıtıyor ki
Gözlerimden yaşlar akıyor bi dakka göz yaşimi silmeme gerek!!!!!!!
Benden çaldiğin parayla gözünü çizdirseydin bariBeter ol.
Gözyaşlarını silecek kadar bile paran yok artık.
Her yerim gibi gözlerim de kusursuz çatla.Benden çaldiğin parayla gözünü çizdirseydin bari
Her yerin kusurluydu sayemde düzelttirdinHer yerim gibi gözlerim de kusursuz çatla.
Hayır hiç de değil, bilirsin ben hep doğruları konuşurum geçmişimle alakalı konularda da ve yine doğruyu konuşuyorum hiç bir estetiğim yok.Her yerin kusurluydu sayemde düzelttirdin7 düvel biliyor
Ağzına inşaa ettiğin yalan yuvasından çıkan tek bir kelimeye inanan var mı acabaHayır hiç de değil, bilirsin ben hep doğruları konuşurum geçmişimle alakalı konularda da ve yine doğruyu konuşuyorum hiç bir estetiğim yok.
Var ki etrafımda millet pervane.Ağzına inşaa ettiğin yalan yuvasından çıkan tek bir kelimeye inanan var mı acaba
Aydım artık. Başka kapıda ağlaVar ki etrafımda millet pervane.Zamanında sen inandın o da yetti tüm hayatımı sigortalatmaya.
Aysan ne olur, iş işten geçmiş.Aydım artık. Başka kapıda ağla
Daha yeni başlıyoruzAysan ne olur, iş işten geçmiş.
İzlemedim ben fragmanları gördüğümden diyorumÖldü mü? ://
Ben bayağıdır izleyemiyorum, en kısa sürede izleyemediğim bölümleri izlemem lazım yaaaaa. Camdaki Kız rezaletinden çoook daha güzel Bir Zamanlar Çukurova adlı şaheser.İzlemedim ben fragmanları gördüğümden diyorumSedatın tokat sahnesi BZÇ'nin bu bölümüne bedeldiVe seyirci bedeli ödemiş
Hayır be leş oldu iyice ne güzeli.Ben bayağıdır izleyemiyorum, en kısa sürede izleyemediğim bölümleri izlemem lazım yaaaaa. Camdaki Kız rezaletinden çoook daha güzel Bir Zamanlar Çukurova adlı şaheser.@serhatt
2 bölüm 5 saatBen bayağıdır izleyemiyorum, en kısa sürede izleyemediğim bölümleri izlemem lazım yaaaaa. Camdaki Kız rezaletinden çoook daha güzel Bir Zamanlar Çukurova adlı şaheser.@serhatt
Değilsin bence.Ay kendimdeyim ben.
Şimdi izlemicem zaten, bitirmem gereken işler var... ://2 bölüm 5 saatKolay gelsin dicem de yazarken sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?