Survivor 7 güne mi çıktı? Perşembeye de gelmiş, pes diyorum.
Evet 7 güne çıktıSurvivor 7 güne mi çıktı? Perşembeye de gelmiş, pes diyorum.
Ay bu nasıl saçmalık ayol. Haftada full-time iş gibi izletiyor insanları.Evet 7 güne çıktı
Hakan için dediklerinde haklısın ama Fikret'e laf edemezsin, edipte beni forumun orta yerinde bas bas bağırttırma!!!
Ayyy tamam kes kes kes seni bağirtip cırtlak sesini çekememHakan için dediklerinde haklısın ama Fikret'e laf edemezsin, edipte beni forumun orta yerinde bas bas bağırttırma!!!
Sesimden şarkı dinlemeye bayılırdın sıcak yaz gecelerinde yalının rıhtımında... Şimdi böyle mi oldu!Ayyy tamam kes kes kes seni bağirtip cırtlak sesini çekemem
Hangi kitaptan alıntı buSesimden şarkı dinlemeye bayılırdın sıcak yaz gecelerinde yalının rıhtımında... Şimdi böyle mi oldu!
Senin sözlerin bunlar... @xemrexxx de yan yalıdan dinlerdi alkış tutardı bana..Hangi kitaptan alıntı bu
Hatırlamıyorum. Sİldim geçmişimi artık Tek hatırladiğim şey @xemrexxx nin de bana eskiden takıntılı olduguydu Mirasimi alamayacaği bildiği için iş buldu kendineSenin sözlerin bunlar... @xemrexxx de yan yalıdan dinlerdi alkış tutardı bana..
E herkes benim gibi becerikli olamıyor ki seni kafeslesin.Hatırlamıyorum. Sİldim geçmişimi artık Tek hatırladiğim şey @xemrexxx nin de bana eskiden takıntılı olduguydu Mirasimi alamayacaği bildiği için iş buldu kendine
Hee bu arada alkış tutması sana değil bana olan hayranliğidır