Kadının hasıyla bütün akşam GERÇEK kaliteye doymuşken bu Tarlabaşı paçozlarına kalmadık cnm.
Kadının hasıyla bütün akşam GERÇEK kaliteye doymuşken bu Tarlabaşı paçozlarına kalmadık cnm.
House'un çakmasısınız işte, olsa olsa kadının da çakması olursunuz. Herşeyiniz çakma, orjinal senaryo bitince göreceğim ben sizi.Kadının hasıyla bütün akşam GERÇEK kaliteye doymuşken bu Tarlabaşı paçozlarına kalmadık cnm.
Çakma değil UYARLAMA. Tıpkı Kadın gibi orijinalini yapanlara yığınla para dökülerek hakları alındı. Ayrıca siz 10 bölümlük senaryoyu sündüre sündüre 80 yaptıysanız bu dizi 8 sezonla 100 küsürü görür yani ÇATLA.House'un çakmasısınız işte, olsa olsa kadının da çakması olursunuz. Herşeyiniz çakma, orjinal senaryo bitince göreceğim ben sizi.
Buda bizim ne kadar özgün olduğumuzu göstermiş oluyor, 74 bölüm boyunca kendi senaryosuyla ayakta duran dizi olarak anılacağız, siz anca rahata konun tabii.Çakma değil UYARLAMA. Tıpkı Kadın gibi orijinalini yapanlara yığınla para dökülerek hakları alındı. Ayrıca siz 10 bölümlük senaryoyu sündüre sündüre 80 yaptıysanız bu dizi 8 sezonla 100 küsürü görür yani ÇATLA.
Hayır 70 küsür bölüm boyunca hikayeyi kağnı hızında ilerleterek süre doldurmaya çalıştınız neyse ki Hekimoğlu'nun öyle bir sıkıntısı olmadığı için reytingleri de uzun süre boyunca iyi gelecek.Buda bizim ne kadar özgün olduğumuzu göstermiş oluyor, 74 bölüm boyunca kendi senaryosuyla ayakta duran dizi olarak anılacağız, siz anca rahata konun tabii.
İşte çakmalıkta çığır açacağınız için normal. Anca araklayın siz. Özgünlük sıfır.Hayır 70 küsür bölüm boyunca hikayeyi kağnı hızında ilerleterek süre doldurmaya çalıştınız neyse ki Hekimoğlu'nun öyle bir sıkıntısı olmadığı için reytingleri de uzun süre boyunca iyi gelecek.
Yanlışlıkla olmuş@Maskeli Fedai Maskeli fedoş neden tv izlememem senin beğenine geldi
Uydurma bana işaret yolluyorsun ilgimi çekmek için @xemrexxxYanlışlıkla olmuş
Yuh artık.. Mobilden girince öyle oluyorUydurma bana işaret yolluyorsun ilgimi çekmek için @xemrexxx
Ayy hala inkar ediyor, niye başkalarına değil de bana oluyorYuh artık.. Mobilden girince öyle oluyor
Şanslı kişi senmişsin demek ki Ama sana özel değilAyy hala inkar ediyor, niye başkalarına değil de bana oluyor
İtiraf et bana aşıksınŞanslı kişi senmişsin demek ki Ama sana özel değil