Bu sene denekler değişti böyle olduSanki Karadayı Survivor'ı hayatında ilk defa geçecek.Geçen sene full geçiyordu ama bu sene sıra Survivor'da.
Güzel zaten bende izliyorum agaaga survivor süperdir ama
Bu sene denekler değişti böyle olduSanki Karadayı Survivor'ı hayatında ilk defa geçecek.Geçen sene full geçiyordu ama bu sene sıra Survivor'da.
Güzel zaten bende izliyorum agaaga survivor süperdir ama
Ne güzel işte.Bu sene denekler değişti böyle oldu
Güzel zaten bende izliyorum aga
aga yine geçecek survivor yeni başlamanın gazıyla iyi gidiyor 1 ay sonra karadayı zirvede olmuş olacakBu sene denekler değişti böyle oldu
Güzel zaten bende izliyorum aga
Aynen bende öyle diyorum ama vatandaş anlamak istemiyo x Factor ilk haftanın gazıyla yüksek alınca hemen gürültü koptu o zamanda demiştim zamanla düşcek diye şimdi geldiği hal ortada Survıvor düşer ama çok düşmez tabi geçen seneki eski oranlarına yakın alır gibime geliyor busene çok iyi başladı.aga yine geçecek survivor yeni başlamanın gazıyla iyi gidiyor 1 ay sonra karadayı zirvede olmuş olacak
survivoru şimdi baştan sona izlicem bakalım
survivor ın ederinin farkındayızAynen bende öyle diyorum ama vatandaş anlamak istemiyo x Factor ilk haftanın gazıyla yüksek alınca hemen gürültü koptu o zamanda demiştim zamanla düşcek diye şimdi geldiği hal ortada Survıvor düşer ama çok düşmez tabi geçen seneki eski oranlarına yakın alır gibime geliyor busene çok iyi başladı.
kral görmesek yutucaz
seni ayyaş selime havale ediyorum adaşınla bol bol nurbanu konuşursunuz artık .sssenin için gül ağa daha iyi bir kral olabilir ama bizim için kral karadayıdır
Link ataydın bideBunu Haber yaptik haci kacirdin zaar)))
nerede kaldın karadayının totalleştiği gerçeği ile mi yüzleşiyidinİşte cemaatin şikesi. AB'den reytingi kısıp reklam alamasınlar diye Karadayı'nın bile reytingini düşürmüşler
Karadayı sezonun en iy bölümlerinden birisi yayınlanırken hemde sadece dizi etiketiyle ve Bergüzar'in muhteşem oyunculuguyla TT olmuşken +10 bile reyting alama 😱
Link ataydın bide
forumda yaptım haberi. başka yerde çıkmamıştır. arattır hidayet Karaca tns Fethullah Gülen Şefkat tepeİşte cemaatin şikesi. AB'den reytingi kısıp reklam alamasınlar diye Karadayı'nın bile reytingini düşürmüşler
Karadayı sezonun en iy bölümlerinden birisi yayınlanırken hemde sadece dizi etiketiyle ve Bergüzar'in muhteşem oyunculuguyla TT olmuşken +10 bile reyting alama 😱
Link ataydın bide
TNS'nin AB'sinin kro olup parasının b*** gibi olanlardan mevcut oldugundan pek düşünmeme gerek yoktunerede kaldın karadayının totalleştiği gerçeği ile mi yüzleşiyidin
bahaneler bahaneler vadi izlenmez agb sorunlu olurTNS'nin AB'sinin kro olup parasının b*** gibi olanlardan mevcut oldugundan pek düşünmeme gerek yoktuAldiği AB reytingi eğitimli kültürlü zatlardan oluşmuş belli. AB'si artan program/dizilerde kro ve parası olan zatlar daha çok izlemiştirSorun yok
Karadayı hariç diğer diziler beni ilgilendirmezbahaneler bahaneler vadi izlenmez agb sorunlu oluröbgz izlenmez sbt sorunlu olur karadayı izlenmez tns sorunlu
he ondan he ondanKaradayı hariç diğer diziler beni ilgilendirmez
Şuan ki siyasi olaylarda belli ediyor. Kaldı ki MY'de Mustafa'nın ölümünü izlemeyen kesim Mahi'nin ağıdı dinleyerek AB'nin nasılda total oldugunu belli ediyorKaradayı'da da Feride onca ağıt yaktı ama aldiği oran 10 bile değil. Total=çoluk çocuk+eğitim düzeyi az kişiler en az AB'de 4+ reytingli insanlarBen demiyorum reyting tabloları da bunu kanıtlıyor
MY'nin AB 16 aldiği bölümde ben oyunculuk göremedim zira sürelerde birbirlerine yakındı +2saat'lerhe ondan he ondanoyunculuk kalitesi diye bişi varayrıca kardayıyı sema-eylem yazıyor derleri belli ab de140 süren dizinin de ab olması saçma olur zaten
oyunculuk göremedin mi halit ergenç gözleri ile bile oynuyorduMY'nin AB 16 aldiği bölümde ben oyunculuk göremedim zira sürelerde birbirlerine yakındı +2saat'lerNeyse Kalite abidesi Kurt ve Şura izliyorum
Sülüman bi defa infaz bölümünden kalmaydı ordaki performansı bildiğimden saymıyorum onu. Ben Maho ile Feride'nin ağlaşmalarini diyorumoyunculuk göremedin mi halit ergenç gözleri ile bile oynuyorduhüsey,n çavuş karakteri izleyenlerin çoğunu duygulandırdı sen nasıl bir oyunculuk bekliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?