3 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet - Özel (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

ab grubu primede star bu kanallardan çok üstün oldugunu biliyorum ab grunu ab reklamcılar bakar yayin gelirleride ab grubuna göre ayarlarnir yanlismiyim
eyvah düsüyorum tek güne inmesi dogru totalde 6 ab 10 reytinge yaklasiyor bu reytingler çok iyi demi
)))))))

halamın bıyıkları olsa amcam olurdu hesabıı
)) onu transfer et bunu teransfer et bırak ikinciliği birinci bilem olursun
)) satar şuna ya 4 yada 5. kanal foxla çarpışıyordur (prime time) malum foxun dizileri yer gök aşk ve lale devrin büyük bir kısmı prime time dışında kalıyor ondan yüksek çıkıyor

Keşanlı Ali Destanı ve Suskunlar'ı birkez daha izledim.

Keşanlı Ali Destanı çok güzel bir bölümdü. Ali vaadi olan tapuları almak için bahse tutuşuyor yani bilek güreşi falan yaptı ve sonuç olarak kazandı. Ali, aldığı parayla tam gidiyordu Zilha engel oldu, "Ya ben, ya sineklidağ" deyip noktayı koydu.

Suskunlar'ı birkez daha izledim, tabi izlemediğim kısımlarıda vardı o yönden izlemem iyi oldu. Suskunlar'ı birkez daha beğendiğimi söylemek istiyorum. Dramatiklik falan çok süperdi ve bence bu diziden çok çok iyi şeyler olacak.

espirileri kes
ama yayın gelirleri reklamcılar ab hitap eder genellikle kanallar ab grubunun reytinglerinin iyi olmasini isterler demi
))))))))

espirileri kes
ama yayın gelirleri reklamcılar ab hitap eder genellikle kanallar ab grubunun reytinglerinin iyi olmasini isterler demi
))))))))
espirisiz yaşam sabah akşam star tv izlemek gibi şey ondan espirileri kesemiyecem kusura bakma
))))
ab gurubu reklamcılar bakar ama reklamcılar sadece ab ye bakmaz totalede bakar. ikisi arasında uçurum olmamasına dikkat ederler. totalde çok düşük ab de uçan dizilerde makbul değil..

eyvah düşüyorum mecbur tek güne indirdiler
))) yoksa programı my nin seyircisi olamzsa kimse izlemiyecek.
)) yani eyvah düşüyorum yerine başka bişey koysalar oda izlenecek.. asıl başarı kim milyon ister yarışması önünde hiç bir güüçlü yapım yok buna ragmen bayagı iyi reyting alıyor hemde tek günde değil 3 günde de

Son düzenleme:

kim milyoner ister iyiydi ama 45 dakka kadar reklam çıkınca kanal milyoner ister oldu
degilmi
))) eyvah düsüyorum 9 reytinglere gelmesi çarsamba günü çok iyi kim milyoner ister 22 Share alırken eyvah düsüyorum 26 30 sharelere yaklasiyor çarsamba günü eyvah düsüyorum kim milyoner ister kıyaslanamaz
))))))) m.yüzyil gücü tekme tokatla tavan yaptiriyor eyvah düsüyoruma
))))

beyazsoy neden..... cıvık, sulu, berbat , ayküsü düşük ayarlı proğramlar geniş kitlelerin proğramı oluyorda kaliteli yapımlar neden entel dantel işi oluyor anlamadım .. bu değerlendirmeden sonra insanın entel olası geliyor..

beni affeti almasaydı çok daha iyi olrurdu bence bu diziyi alarak hata yaptı.. cnbc-e yapımı filmler dediğin gibi zaten çok kaliteli...

aga aman sus ab grubunda star atv gecti

dikat et tırnak içinde entel dedim
)))) yoksa sözüm gerçek entellere değil. fatma gülün suçu nenin romanının çıktıgını sanmak pek entellikle alakalı olmasa gerek
)))

dikat et tırnak içinde entel dedim
)))) yoksa sözüm gerçek entellere değil. fatma gülün suçu nenin romanının çıktıgını sanmak pek entellikle alakalı olmasa gerek
)))

BEN ZATEN ENTELİM DEMEDİMKİ BEYAZSOY.. İNSANIN ENTEL OLASI GELİYOR DEDİM

entelliği sana bırakabilirim benim öyle bir iddiam yok..

BEN ZATEN ENTELİM DEMEDİMKİ BEYAZSOY.. İNSANIN ENTEL OLASI GELİYOR DEDİM

entelliği sana bırakabilirim benim öyle bir iddiam yok..

ben sana entel demedim niye üstüne alıyon
))).. benim çizgim belli entelik bana uzak hayatım hiç emerikan yapımı dizi takip etmedim nasıl entel olabilirim
))))

ayrıca cnbc-e filimleri starda yayınlansa çakılır o filimler. gişede 10 bin kişinin izlediği filimler nasıl eyting rekoru kıracak merak içindeyim

10 bin mi nasi cozdun vay be

işte bende diyorumki kaliteli filmler neden çakılıyor neden sevilmiyor kaliteli filmlere neden entel işi diyorsun kaliteli filmlerin çakılmasında starı neden suçluyorsun .. eğer kaliteli filmler çakılıyorsa sorun starda değil izleyicilerde diyorum .. benim anlatmak istediğimde bu..
senin tamm olarak ne istediğinide anlamadım fatmagül olsun muhteşem olsun öbgz olsun senaryosuyla işleniş şekliyle alay ediyorsun .. cnbc -e filmlerinide entel dantel işi tutmaz diye suçluyorsun peki sence nasıl filmler olmalı ..
amerikan yapımı dizileri takip eden sence neden entel oluyor film kaliteliyse herkes izler ..şu anda liseye giden çocukların çoğunluğu cnbc-e deki filmleri ezbere biliyor ve hiçbirinin entellikle alakası yok bunu nasıl izah ediyorsun..
ayrıca entel ikiye ayrılır.
1.entel=entellektüel: her konuyu araştıran bilgiye aç, saygılı, her görüşe hoşgörüyle yaklaşan tüm kültürleri kendi içinde değerlendiren, alay etmeyen,kitap okuyan bilimsel yayınları takip eden sosyal kültürel faaliyetler içinde bulunan kimseler...
2 entel: dantel olanlar: bunlarda ukala, okuduğu üç beş kitabı heryerde anlatan, halka uzak halkın beğenileriyle dalğa geçen ,genelde spor sayfalarını okumayan sporu küçümseyen, yerini ve ortamını bilmeden konuşan, kendini herkesten üstün gören paranoyak insanlarda entelin dantel grubunu oluşturuyor..

ben entellektüel değilim yeterince bilgi ve kültüre sahip değilim ama ben dantelde değilim kimseyle dalğa geçmem herkese saygı duyarım.....

Son düzenleme:

aga sallio iste ne 10 bini atmis kafadan

YST her cumartesi oldugu gibi bu haftada zirvede, aslinda haftada bir gün yayinlansa cok daha fazla reyting alir.

Lale Devri gercekten cok iyi bir hava yakaladi sezon sonuna kadarda böyle kalacaktir ama sezon sonunda kesinlikle final yapmali.

Sefkat Tepe Total de yine STV ortalamasinin cok üstünde, AB de ise vasat.

Yahsi Cazibe AB de yine üst siralarda, total de ise atv ye yetecek reytingi almis.

Kazanmak icin 1 dakika iyi ilerliyor ama Kanal D bu yarisma icin kesanli Ali yi harcadi, bence kesanli ali saten bir sezonluk diye harcadilar.