3 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • İffet - Özel (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 5 21.7%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bu oranları geri istiyorum

1
IFFET
STAR
20:51:02
1:41:10
8,97%
25,26%
2
YETENEK SIZSINIZ TURKIYE
SHOW
21:27:06
1:30:02
6,81%
19,74%
sana şiddetle katılıyorum çünkü iffet bu reytingleri hakediyo ama inşallah yetenek gidince yükselişe geçer çünkü survivor'un geçen sene 5 reytinge kadar düştüğünü biliyorum :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
vay be kesanli alinin durumuna bak icler acisi. :))))) bastan beri diyorum herseyiyle yanlis proje yazik okadar reklam meklam yapildi. trt3 deki futbol atesi bilem fark atmis kesanliya . tabi fener 6 gol atinca reyting sistemide allak bulak oldu:))))))

Her cumartesi iffete salamasak olmaz :))))) adamlar dizideki dususu farkedip toplamaya calisiyorlar ozel bolum yayinlamislar. bosuna ugrasmayim iffeti senarist bir guzel harcadi artik geri donusu olmaz .. siz bu dukkani kapatin

ucurumun tekrari fena gitmemis o saate ragmen.. ucurumda yavas yavas obzg yi tehtit etmeye baslayacak.. bu hafta yeni karakterler katilacak dizi daha dolu dolu olacaktir. tabi senaryosu toparlanmasi lazim

Son düzenleme:
Bosuna umutlanma millet hem stardan sogudu hemde iffeten. iffet onuncu olsun basina koysun..

star itici bir kanal oldu. milleti kendinden soguttu.. okadar dizi kaldirdi ki evlere senlik..

yeter artık alttan alayim diyoyurum olmuyor arkadasım gecen hafta totalde 12 ab 9.cu oldu iffet sende biliyorsun star itici falan degil en sevilen kanallardan şampiyonlar ligi onda m.yüzyil onda iffet onda beni affet onda behzat ç onda fenomen dizilerin hepsi orda kardes milleti sogutmadi aksine 1e1k türkmax şifreleri milyonlarlarca insan izleyemiyorken star transfer etti ve şifresiz yayinladi sampiyonlar ligi maçlarindaki şifreli yayınlar şifresiz olarak degistirildi behzat ç Hala Ab grubunda inanilmaz bir kitleye sahip beni affet total dizisi ama bu diziyi startv transfer etmesine sasirdim kalite odun verip reytingi iyi olan kanal olma yolunda ilerliyor eminim söylediklerimden pay alirsin

yeter artık alttan alayim diyoyurum olmuyor arkadasım gecen hafta totalde 12 ab 9.cu oldu iffet sende biliyorsun star itici falan degil en sevilen kanallardan şampiyonlar ligi onda m.yüzyil onda iffet onda beni affet onda behzat ç onda fenomen dizilerin hepsi orda kardes milleti sogutmadi aksine 1e1k türkmax şifreleri milyonlarlarca insan izleyemiyorken star transfer etti ve şifresiz yayinladi sampiyonlar ligi maçlarindaki şifreli yayınlar şifresiz olarak degistirildi behzat ç Hala Ab grubunda inanilmaz bir kitleye sahip beni affet total dizisi ama bu diziyi startv transfer etmesine sasirdim kalite odun verip reytingi iyi olan kanal olma yolunda ilerliyor eminim söylediklerimden pay alirsin
Çok haklısın imzamı atarım. Farklı kanal olupta 45 dakikalık diziler çekip reytinglerini aksine düşürürler. Kaliteli olmak tek kanalla olmaz. Kalite kimsenin umurunda deyil. Eğer öyle olsaydı bu güne kadar bir çok kaliteli diziler reyting yüzünden bitmezdi. Ayrıca Star şu an 3cü kanal durumunda. Elini güçlendirise 2ci olabilir. Zaten kendileri söylemiştiler Eylül 2012`ye kadar 2ci kanal olmak hedefimiz diye. Kanal D`ni geçmeleri zor ama 2ci kanal olmaları bile harika olur

sbt ıyı calısmıs. Haftaıcı sesı solugu cıkmayan stv 30a yakın program sokmus :)

sbt ıyı calısmıs. Haftaıcı sesı solugu cıkmayan stv 30a yakın program sokmus :)

dikkatimi çekti ve iyicene rahatsizlik duymaya basladim bu stv den :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]13[/TD]
[TD] AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:36:19[/TD]
[TD] 18:49:24[/TD]
[TD] 01:04:44[/TD]
[TD] 3,78[/TD]
[TD] 11,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu akasya duragi tkr böle oran aldigi sürece hayatta bitmez

şefkat tepe yine çok iyi gitmiş yetenek sizsiniz bitince zirveyi alır.

evet saydım. stvnin totalde 20, a/bde 12 programı var listede. hafta içi gözükemeyen stv, haftasonu lider oluyor

ben nasıl sogutayım yahuu kanalın yayına sokup kaldırdıgı dizileri sayamaz olduk. bu dizilerin izleyicisi kanaldan çoktan sogudu.
itici derken şunu kastettim, genel izleyiciye itici gelirken star cnbc-e e2 nin daha popüler kanalı oldu ve bu kitleye sıcak gelir sadece .bu kitlede sanıldıgı gibi büyük bir kitle değil... show tv den satın aldıgı my olmazsa ilk ona giren dizisi yok ( total) bunun sebebi geniş halk kitlesinde uzaklaşıp sadece tırnak içinde entel dantellerin r kanalı oluyor :))))

beni afettide zaten kanalın sahipleri bu telikeyi gördüğünden transfer edildi. star haber eskiden ilk ondayken şimdi ilk 50 ye girince başarı sayılıyor :))) muhtemelen yakında starda yönetici değişikliği olacaktır. ilk başta kanalı o çocuk kanalı gibi gösteren logoyu adam akıllı bişey çevirmek olacaktır. bu logo ile zaten bu kanalldan bişey olmaz

Önümüzdeki haftalarda Lale Devri daha da çok artacaktır. Gelecek hafta daha da heyecanlı bir bölüm. Öbür hafta totalde 1.olacaktır.
YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE öbür hafta totalde düşecek bence.
ŞEFKAT TEPE öbür hafta düşüşe geçecek. ve 5.falan olacak!
GÜLBİN TOSUN İLE HAFTASONU ANA HABER yine çok iyi gitmiş. ve öbür haftada 4.olur!

ben nasıl sogutayım yahuu kanalın yayına sokup kaldırdıgı dizileri sayamaz olduk. bu dizilerin izleyicisi kanaldan çoktan sogudu.
itici derken şunu kastettim, genel izleyiciye itici gelirken star cnbc-e e2 nin daha popüler kanalı oldu ve bu kitleye sıcak gelir sadece .bu kitlede sanıldıgı gibi büyük bir kitle değil... show tv den satın aldıgı my olmazsa ilk ona giren dizisi yok ( total) bunun sebebi geniş halk kitlesinde uzaklaşıp sadece tırnak içinde entel dantellerin r kanalı oluyor :))))

beni afettide zaten kanalın sahipleri bu telikeyi gördüğünden transfer edildi. star haber eskiden ilk ondayken şimdi ilk 50 ye girince başarı sayılıyor :))) muhtemelen yakında starda yönetici değişikliği olacaktır. ilk başta kanalı o çocuk kanalı gibi gösteren logoyu adam akıllı bişey çevirmek olacaktır. bu logo ile zaten bu kanalldan bişey olmaz

alakasi yok haber kanali deil özel kanal startv hatirlatirim beni affet dizisi basarisini zaten ortada logo degistirmezler dogus holding piyasa degeri senin mütis dedigin kanald nin 2 katı oldugunu hatirlatirim cnbce filmleri pazartesi persembe verseler reytinglerin altini üstüne getirirler ayrica sbt deneklerinde stv nekadar çok oldugunu hatirlatirim ucankus focusa göre startv cogu zaman atv geçiyor bunuda birkez daha hatirlatirim

iffet dizisinin ilk 10a girdigini hatirlatirim son iki hafta totalde düsüklük yasadi behsat ç ab grubunda ilk ondan çıkmadigini birkez daha hatirlatirim beni affet aldi adamlar reyting saltanati yapacak sanami soracaklar m.yüzyil eyvah düsüyorumun basarilarini göremiyormusun ? özeti bile bir çok yapımı geçiyor reyting saltanati startv ele gecirdiginde diger kanallar çok yıpranacagini göreceksiniz fox kanald reytingleri gayet iyi show tv iyi ama atv haftalık sıralamada h.d.e disinda 10 retingi geçen yapımın olmadigini hatirlatirim

alakasi yok haber kanali deil özel kanal startv hatirlatirim beni affet dizisi basarisini zaten ortada logo degistirmezler dogus holding piyasa degeri senin mütis dedigin kanald nin 2 katı oldugunu hatirlatirim cnbce filmleri pazartesi persembe verseler reytinglerin altini üstüne getirirler ayrica sbt deneklerinde stv nekadar çok oldugunu hatirlatirim ucankus focusa göre startv cogu zaman atv geçiyor bunuda birkez daha hatirlatirim

uçankusa ne bakınıyonuz ya uçankusta peetgin sundugu çarkıfelek bile 6. sıradan listeye giriyor :)))))))) uçankuş atv ile problemi var uyduruk bir format icat etmişlerdi atv 3 hafta dayınca atv ile papaz oldular...

sbt de stvli evlerin fazlalıgı yok. olsa hafta içide stv çoşardı. bunu bin kez yzdım yine yazayım. sbt dahaçok kırsal nufus agırlıklı sbt mesela 20 bin nufustan az yerlerdede denekleri var ama agb bu yerleri adam yerine koymuyordu buralardan denek seçmiyordu.. kısacası sbt kırsalda daha çok denegivar agbye göre. malum kırsalda çocuk nufusu çok oldugundan çocuklara hitap eden komedi yada polisiye vurdulu kırdılı diziler yada hayvanlı mayvalı belgeseler özelikle hafta sonu çocukların okulu olmadıgından çok izleniyor olay bu..

arka sokaklar şefkat tepesi akasya duragı adanalının tekrarları yeteneksizsiniz stv nin havanlı belgeselleri pepe bezbebek selena bunlar hep agb ye göre çok yukarda olacak.

uçankusa ne bakınıyonuz ya uçankusta peetgin sundugu çarkıfelek bile 6. sıradan listeye giriyor :)))))))) uçankuş atv ile problemi var uyduruk bir format icat etmişlerdi atv 3 hafta dayınca atv ile papaz oldular...

sbt de stvli evlerin fazlalıgı yok. olsa hafta içide stv çoşardı. bunu bin kez yzdım yine yazayım. sbt dahaçok kırsal nufus agırlıklı sbt mesela 20 bin nufustan az yerlerdede denekleri var ama agb bu yerleri adam yerine koymuyordu buralardan denek seçmiyordu.. kısacası sbt kırsalda daha çok denegivar agbye göre. malum kırsalda çocuk nufusu çok oldugundan çocuklara hitap eden komedi yada polisiye vurdulu kırdılı diziler yada hayvanlı mayvalı belgeseler özelikle hafta sonu çocukların okulu olmadıgından çok izleniyor olay bu..

arka sokaklar şefkat tepesi akasya duragı adanalının tekrarları yeteneksizsiniz stv nin havanlı belgeselleri pepe bezbebek selena bunlar hep agb ye göre çok yukarda olacak.

simdi kardesim matamatiksel olarak konusuom beni affet gelince star öglen ptsi ucusa gececegi kesin bir iki dizi transferiyle en iyi ikinci kanal olabilir suan aylık sıralamada kanald show star atv fox olarak biliyorum aylik sıralamada

simdi kurtlar vadisini transfer etse star persembe eli güclenir birde pazartesi yerli sinama kusagi salida pis yedili transfer etse ikinci kanal olur neyse hocam tartisma büyümesin :D

ucankusfocusgrubu4mart1.jpg

iffet dizisinin ilk 10a girdigini hatirlatirim son iki hafta totalde düsüklük yasadi behsat ç ab grubunda ilk ondan çıkmadigini birkez daha hatirlatirim beni affet aldi adamlar reyting saltanati yapacak sanami soracaklar m.yüzyil eyvah düsüyorumun basarilarini göremiyormusun ? özeti bile bir çok yapımı geçiyor reyting saltanati startv ele gecirdiginde diger kanallar çok yıpranacagini göreceksiniz fox kanald reytingleri gayet iyi show tv iyi ama atv haftalık sıralamada h.d.e disinda 10 retingi geçen yapımın olmadigini hatirlatirim

ab ilk onda olmanın pek anlamı yok öenemli olan total yani tüm halk ne kadar izlenmiş. ab gurunu sadece reklamcılar bakar.. my de bi başarı yok yüksek paraya tranferin ne başarısı olabilir.. eyvah düşüyorumda my gazıyla izleniyor. malum bi ara çarşamba dışında yayınlandı eyva düşüyor yarı yarıya düştü :)))

atvde çok iyi değil tabi. ama foxtan ve stardan daha iyi bir kanal. prime timda suan 3. atv nin çogu işi sitkom sitkomların maliyeti dramalara göre yarı fiyatdır ondan ilk on civarındaki sitkom başarı sayılır..