3 Kasım 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Gerçekleri silsen bile izi kalıyor. :A
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem
Kanal D kadar hata yapan bir kanal var mı acaba bu işlerde reytingi iyi olsa neyse.
Kanallar bildiğim kadarıyla dizilerinin yeni bölümü daha başlamadan önce reklam düzenlerini yapıyorlar. Yani son anda değiştirilebilen bir durum değil. Sonuç olarak diğer kanalların da ne zaman reklam vereceklerini bilemezler.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kanallar bildiğim kadarıyla dizilerinin yeni bölümü daha başlamadan önce reklam düzenlerini yapıyorlar. Yani son anda değiştirilebilen bir durum değil. Sonuç olarak diğer kanalların da ne zaman reklam vereceklerini bilemezler.
Zaten diğer kanala gerek yok reytingi iyi değil başlar başlamaz reklam koymak otomatik olarak olumsuz sonuç doğurur ama bölüm iyi gibi en azından AB grubunun çok hoşuna gidecek bir bölüm

• Beğendim
Reactions: Hazem
Bence orası öyle değil ya mesela Menajerimi Ara salı olduğunda hep Hekimoğlu'yla aynı anda reklama girip çıkarlardı bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. :A
Kanal D kadar hata yapan bir kanal var mı acaba bu işlerde reytingi iyi olsa neyse.
Bu hafta Güldür Güldür yok yükselir bence.

Zaten diğer kanala gerek yok reytingi iyi değil başlar başlamaz reklam koymak otomatik olarak olumsuz sonuç doğurur ama bölüm iyi gibi en azından AB grubunun çok hoşuna gidecek bir bölüm
ana haberlerde aynı biri reklama girdimi ötekıde giryor kanallar ortasında sonunda aynı anda

Bence orası öyle değil ya mesela Menajerimi Ara salı olduğunda hep Hekimoğlu'yla aynı anda reklama girip çıkarlardı bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum. :A

Bu hafta Güldür Güldür yok yükselir bence.
Geçen hafta bence Güldür Güldürden pek etkilenmedi kendi düştü. Ama bu hafta AB grupluk bölümdü artması muhtemel AB grubunda

• Beğendim
Reactions: Aserat