Masumlar Apartmanı da bu sefer jenerik sonrası reklam girdi Hekimoğlu bunu avantaja çevirebilirdi.Yine başlar başlamaz reklam koydular anlayın bunu yapınca reyting düşüyor
Masumlar Apartmanı da bu sefer jenerik sonrası reklam girdi Hekimoğlu bunu avantaja çevirebilirdi.Yine başlar başlamaz reklam koydular anlayın bunu yapınca reyting düşüyor
Kanal D kadar hata yapan bir kanal var mı acaba bu işlerde reytingi iyi olsa neyse.Masumlar Apartmanı da bu sefer jenerik sonrası reklam girdi Hekimoğlu bunu avantaja çevirebilirdi.
Kanallar bildiğim kadarıyla dizilerinin yeni bölümü daha başlamadan önce reklam düzenlerini yapıyorlar. Yani son anda değiştirilebilen bir durum değil. Sonuç olarak diğer kanalların da ne zaman reklam vereceklerini bilemezler.Kanal D kadar hata yapan bir kanal var mı acaba bu işlerde reytingi iyi olsa neyse.
Zaten diğer kanala gerek yok reytingi iyi değil başlar başlamaz reklam koymak otomatik olarak olumsuz sonuç doğurur ama bölüm iyi gibi en azından AB grubunun çok hoşuna gidecek bir bölümKanallar bildiğim kadarıyla dizilerinin yeni bölümü daha başlamadan önce reklam düzenlerini yapıyorlar. Yani son anda değiştirilebilen bir durum değil. Sonuç olarak diğer kanalların da ne zaman reklam vereceklerini bilemezler.
Bence orası öyle değil ya mesela Menajerimi Ara salı olduğunda hep Hekimoğlu'yla aynı anda reklama girip çıkarlardı bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum.Kanallar bildiğim kadarıyla dizilerinin yeni bölümü daha başlamadan önce reklam düzenlerini yapıyorlar. Yani son anda değiştirilebilen bir durum değil. Sonuç olarak diğer kanalların da ne zaman reklam vereceklerini bilemezler.
Bu hafta Güldür Güldür yok yükselir bence.Kanal D kadar hata yapan bir kanal var mı acaba bu işlerde reytingi iyi olsa neyse.
ana haberlerde aynı biri reklama girdimi ötekıde giryor kanallar ortasında sonunda aynı andaZaten diğer kanala gerek yok reytingi iyi değil başlar başlamaz reklam koymak otomatik olarak olumsuz sonuç doğurur ama bölüm iyi gibi en azından AB grubunun çok hoşuna gidecek bir bölüm
Geçen hafta bence Güldür Güldürden pek etkilenmedi kendi düştü. Ama bu hafta AB grupluk bölümdü artması muhtemel AB grubundaBence orası öyle değil ya mesela Menajerimi Ara salı olduğunda hep Hekimoğlu'yla aynı anda reklama girip çıkarlardı bunun tesadüf olduğunu sanmıyorum.
Bu hafta Güldür Güldür yok yükselir bence.
Ana haberlerde uymuyor ki bütün kanallarana haberlerde aynı biri reklama girdimi ötekıde giryor kanallar ortasında sonunda aynı anda
5 buyukkanal atv star show kanal d star trt farkettımAna haberlerde uymuyor ki bütün kanallar
Ben haber saatinde biri reklamda iken digerlerinin yayınladığı bir çok kez fark ettim5 buyukkanal atv star show kanal d star trt farkettım
m. apartmanı bu hafta çok sıkıcı demişler yarın total de düşebilir daha da @Emre Ozansoy @Angelica
en son #MasumlarApartmanı totalde 9.91, AB'de 12.13, ABC'de 13.65 reyting almış. Yarın düşecek bence totalde hele..Düşmez bence ya
en son #MasumlarApartmanı totalde 9.91, AB'de 12.13, ABC'de 13.65 reyting almış. Yarın düşecek bence totalde hele..
Masumlar Apartmanı düşse de gün liderliğini vermez belki ilerde Total grupta EDHO ileen son #MasumlarApartmanı totalde 9.91, AB'de 12.13, ABC'de 13.65 reyting almış. Yarın düşecek bence totalde hele..
Çok gıcıktı ya hatırlatma, belki bu diziyi izlemeseydim bir gıdım sevebilirdim.