3 Kasım 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reaksiyon reytingte total mi olmu ben mi yanlış görüyorum

ulan istanbul turkish komedi
))

virgülden sonrası ilginçmiş
)

pazartesi drama boşluğu ortada emanetin reyitnginden düzgün bir drama bekliyiz nurgülün dizisi olabilir ya da meryemin
Aksiyon istediniz yine olmadı komedi istediniz yine olmadı.Şimdi yine Drama dönüyorsunuz.Ne diyeyim, Erkan'ında dizisi gelsin bakalım

bence ab de boş ab si totalinden 1+ reyting yüksek olabilen bir reaksiyon vr o da her bölüm olmuyor

4 reytingi geçseydi sevinçten bayılırmış herhalde.

Bugünde kesinlikle Total boşluğu var, bugüne Roman Havası'nı düşünüyorum.

bence ab de boş ab si totalinden 1+ reyting yüksek olabilen bir reaksiyon vr o da her bölüm olmuyor
Karadayı var güçlü yapım baksana TOTAL'de Beni Affet 2. olmuş günün TOTAL boşluğuna for. AB'de Ulan İstanbul falan var 5+ alan.

Karadayı var güçlü yapım baksana TOTAL'de Beni Affet 2. olmuş günün TOTAL boşluğuna for. AB'de Ulan İstanbul falan var 5+ alan.
karadayu-ui-reaksiyon 3 farklı türde dizi
bence aynı türden 2.dizi de olabilir

beni affet her gün 2.olabilir ne var bunda

Benim Adım Gültepe sözde yeni bölümüyle o saate göre harikalar yaratmış bence tebrikler diziye kanaldan kurtulduğu için başka da söz yok.

Beni Böyle Sev yeni gününe geçsin bence burada zaten aldığı oran belli. He yeni gününde daha mı iyi gidecek yoo yine aynı oranlarını alır bence.

Ulan İstanbul çok iyi gidiyor dizi oranlarını hep koruyor, hatta git gide yükseliyor üç gruptada yükselmiş, tebrik ederim dizimi.

Bu Tarz Benim yılın bomba işi oldu hem reyting hem de sosyal medya açısından, tebrikler.