3 Kardeşin Hikayesini Anlatan Roman: '3K1E' Bu Akşam 20:00'de Başlıyor!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
15,036
Puanı
1,060
3 Kardeşin Hikayesini Anlatan Roman: '3K1E' bu akşam 20:00'de başlıyor!

- 3K1E ne demektir?

3K1E; 3 kardeşin hikayesinin anlatıldığı bir romandır. 3 kardeşin, 2'si kız 1'i erkektir. Kızların adı Doğa ve Aslı'dır. Erkeğin adı ise Tuna'dır. Bu üç kardeş öyle kötü olaylar yaşayacak ki..

- Roman hangi günler ve saat kaçta yayınlanacak?

Roman her gün yazılacak. Her gün 20 bölüm yayınlanacak. Bölümler kısa olduğu için rahatça okuyabileceksiniz..

@gözlemci @kvp-medya @pompy @Bully @Fks14 @xBUGRAx @OzaN @Yakamoz-Asi @destere @ABAY_06 @çiğdem- @sürgünüm [USER=85124]@takas @beyazsoy @RevaN @mrt-06 @EnveR @cookies @Harunnn60[/USER] @Ahmad @denizz19 @Lordly @zara85 @sokak sanati @Billy Kane @HachiKo @emreemreu @BesaleT @xemrexxx @muffin @Maskeli Fedai @charming @Forumdash

Etiketlediğim kişiler en azından romana bir kez şans versin, rica ediyorum.. :)

Son düzenleme:
Yuhh her gün 30 bölüm er gün 30 konu.😱
Sende yorulmasanda takip edenler baya yarulacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun.:D

Yuhh her gün 30 bölüm er gün 30 konu.😱
Sende yorulmasanda takip edenler baya yarulacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun.:D
Öncelikle her gün 30 konu değil, 1 konu açılacak o konunun içinde 30 bölüm olacak. Çok teşekkür ederim. Yorumlarını bekliyorum ona göre 20:00'de.. :)

Öncelikle her gün 30 konu değil, 1 konu açılacak o konunun içinde 30 bölüm olacak. Çok teşekkür ederim. Yorumlarını bekliyorum ona göre 20:00'de.. :)

Bölüm sonlarını arttırmış oldun yani heyecan artsın istedin muhtemelen ama taktik güzelmiş belki bakarım ilk bölüme.:D

Bu akşam başlıyor değil m

Bölüm sonlarını arttırmış oldun yani heyecan artsın istedin muhtemelen ama taktik güzelmiş belki bakarım ilk bölüme.:D

Bu akşam başlıyor değil m
Bölüm sonlarını falan arttırmadım. Roman 1 konu içinde olacak (1 konu içinde de 30 bölüm olacak. 30 bölüm olduğu gibi olacak, ne uzatılacak ne de kısaltılacak) Bu akşam başlıyor evet, takip etmeni ve yorumunu bekliyorum merakla.. :)

Bölüm sonlarını falan arttırmadım. Roman 1 konu içinde olacak (1 konu içinde de 30 bölüm olacak. 30 bölüm olduğu gibi olacak, ne uzatılacak ne de kısaltılacak) Bu akşam başlıyor evet, takip etmeni ve yorumunu bekliyorum merakla.. :)

Anlamadım ama akşama görürüz nasıl olsa.:DOkuyacağım ilk bölümü.:D

Son düzenleme: