Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Kıbrıs'a çok acil senarist değişikliği gerekli. İlk bölümlerdeki havasından çok uzaklaştı dizi.

• Beğendim
Reactions: cookies
Allah aşkına MD gitti, bi BZÇ kaldı bi zahmet yükselsin yani bunu da yapamıyorsa yeni sezonu hak etmiyor demektir zaten 🤦‍♂️
Ne alakası var, her dizi gitti diye yükselecek hali yok ya. O zaman işler boş yaz sezonunda erkenden başlayıp boş günde 10 reytinge çıksın. Bu yapımla alakalı bir durum, genelleyemeyiz ki. Yapım iyiyse, ilgi görüyorsa yükselir de o zaman devamı yoksa da kalır. Doğrusal değil ki. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bir Zamanlar Çukurova'ya tebrikler. Dalya yapacaklar hâlâ zirve 👏

Ne alakası var, her dizi gitti diye yükselecek hali yok ya. O zaman işler boş yaz sezonunda erkenden başlayıp boş günde 10 reytinge çıksın. Bu yapımla alakalı bir durum, genelleyemeyiz ki. Yapım iyiyse, ilgi görüyorsa yükselir de o zaman devamı yoksa da kalır. Doğrusal değil ki. :D
Aynen öyle yazın boşlukta yüksek alan yaz dizileri nasıl sezon başlayınca düşüyorlarsa aynı mantık, rakip çoksa reyting düşüyor, bu da hem MD gidişinden yükselmiş hem de nihayet hikayede gelişme olmuş yani yükselmesi gerekiyormuş bu kadar şeye ve yükselmiş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aynen öyle yazın boşlukta yüksek alan yaz dizileri nasıl sezon başlayınca düşüyorlarsa aynı mantık, rakip çoksa reyting düşüyor, bu da hem MD gidişinden yükselmiş hem de nihayet hikayede gelişme olmuş yani yükselmesi gerekiyormuş bu kadar şeye ve yükselmiş :A
Masumlar Apartmanı kendisi dışında tek dizi olmasına rağmen düşmeye devam ediyor diye kıskanmışsın diye yorumladım. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Bir Zamanlar Kıbrıs gelecek sezon gün değiştirecek gibi duruyor.

Akrep ha gayret AB'de de 1 reyting gör :A

• Güldürdün
Reactions: cookies