3 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Pek birşey olmadi aralari bende izleyemedim. Mahir kendisini vuran Necdet'in yanındaki adamı yakaladı orda bitti.Dizinin başinda geçen haftadan kaldiği yerden (sevişme) devam etti.Baya bayaaa seviştiler sıkıldım ilkkez öyle sahneleden :X Polisler Mahir'i arıyor mahalle Mahir'e sahip cıkıyor.Feride'nin yanındaki bıcır sekreteri işinden ettiler.Serra ile Turgut'un birlikteliğini birisi şikayet etmiş Serra'da işinden oldu.Pek bişey yoktu bu bölüm.Finale saklıyorlar heralde😕

Citlenbik isinden oldu he :(
Oha Serra'yi kim sikayet etmis vay :D
Valla bu aralar yogunum bakalim ne zaman bakabilecegim.. :(

(mobil)
Turgut kendisi şikayet etti sanırsam, kurtulmak için. :) Serra söylediğinde tepkisi abartılıydı. :):)

Bölüm durgundu son sahne biraz heyecan yaptı, reytingi de 11'i geçmiş o kısımda. :)

Karadayi iki grubtada zirvede yer alarak basarisini sürdürüyor. Havalarin isinmasina ragmen birsey kaybetmeyen tek dizi. AB de 10 Reytingin üstünde kalarak büyük bir ihtimalle yine haftanin AB de en fazls izlenen Dizisi olmadi garantiledi...

Survivor Adriana Lima ya ragmen AB de hayal kirikligi yaratarak KIm Milyoner olmak isterinde arkasinda kalmis... Yine görüyoruzki Acun un hafta icinde sansi yok...

Yalan Dünya bence bu sezon final yapmali! Yoksa önümüzdeki sezon 5 Reytingin de altina düsecek! Bu dizi Avrupa Yakasi nin yanina bile yaklasamaz...

Karadayı ve Kim Milyoner Olmak İster tebriği hakediyor.Acun iyice diplemiş.Devamı da gelir inşallah.

karadayım her 2 gruptada iyi giderek 1'inci olmuş süper bölümdü tebrikler karadayıma
survıvor adriana limalı bölüme rağmen düşmüş ab'de 3'üncülüğe gerilemiş
yalan dünya totalde kötü gitmiş ab'de ise bekletinin çok altında gidiyor çok düşük dizi kan kaybediyor
kimo her 2 gruptada iyi giderek çok başarılı sonuçlar elde etmiş ab'de 2 olmayı başarmış güçlü rakibi survıvora rağmen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayi yine zirvede yer almayi basarmis. Tebrik ederim.

Survivor AB grubunda 3.siraya düsmüs.

Yalan Dünya o müthiş bölüme rağmen 7 reytingden 5 reytinglere düşmüş. :S Geçen bölüm çok çok vasattı o bölüm 7 almıştı bu bölüm çok iyiydi ama düşmüş. Bence düşüşünün sebebi geçen hafta bölümün kötü olması. Gelecek hafta yükselir bence.

Zaten ben hep diyorum. Bölüm iyiyse gelecek haftaya etki eder.

Totalde yükselmişiz ama önemli olan A/B`miz. Yalan Dünyaya yakışan reytingler değil bunlar.

Karadayı yine zirvede ve çok iyi gitmiş. Tebrikler.

Acun Adrianaya rağmen düşüş yaşamış. Ne çektin be Acun. :(

Duygu reyting demekti o gitti reytingler yerlerde, Üstelik Lima'ya ragmen