- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
00.30 aşırı geç bir saat değil. İlk 55 dememin sebebi ise ilk 55'teki bütün programların 1 reytingi geçmesi. 1 reytingi geçebilirdi ve en azından 8-9 share alabilirdi yani... Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
Ayrıca Gönülçelen ile Her Şeye Rağmen'i karşılaştırmam bence çok normal. Çünkü geçtiğimiz hafta cuma günü Her Şeye Rağmen sezon finaliyle 23.18'te olmasına rağmen büyük bir başarı elde etti bence haftalar sonra. Benim fikrime göre Her Şeye Rağmen cuma PT1 olmalıydı. Gönülçelen ise yer değiştirmemeliydi. Cuma günü Her Şeye Rağmen olmalıydı yani. Ama ATV, Gönülçelen'i koydu. Bunun için karşılaştırmam hiç de yadırganacak bir durum değil...
Şu konuda sana katılıyorum. Haftalardır ayırmaksızın bütün reyting yorumlarını ( en azından uzun yorumların %'de 95'ini ) beğendin. Ama benimkini beğenmedin. Ayrıca sana ses çıkaramam zaten. Çünkü sen adminsin. Herkes senin avukatlığını yapmaya dünden razı. Beni seni hiç yormayacak bir hareketle bir tuşa basarak banlayabilirsin. Sana ses çıkaramam zaten merak etme. Çıkarırsam da banlanırım hemen. Rahat olabilirsin bundan dolayı.
00.30 aşırı geç bir saat değil. Zaten biz de aşırı başarılı olduğunu iddia etmiyoruz. Son dönemde reytingleri çok düşen, hatta en az izlenen dizilerden biri haline düşen dizi için iyi olduğunu söylüyoruz. O nedenle katılmadım...
Her Şeye Rağmen biteli iki hafta oldu ve farklı saatlerde yayınlanıyorlardı. Her Şeye Rağmen Cuma PT1'de yayınlansaydı bile Gönülçelen'den çok daha kötü reyting alırdı bana göre. Hatırlarsan Gönülçelen Cuma PT2'de yayınlanırken gayet başarılıydı. Üst sıralarda yer alıyordu sürekli. Ona da o nedenle katılmadım.
Evet uzun yorumları beğeniyorum genelde. Ama katılmadığım yönler katıldıklarımdan daha fazla ise de beğenmiyorum Senin mesajın ilk değil, daha önce de birçok örneği var.