Kandırmışlar seni.Kardeş konusu 12.bölümde demişlerdi ama sezon fınalına kadar yayılır o konu
2.sezonu olur diyorsun yani ben sanmıyorum.
Kandırmışlar seni.Kardeş konusu 12.bölümde demişlerdi ama sezon fınalına kadar yayılır o konu
Hafta sonuna tutunursa olsun bence yanı olmalı ama şu hocanla ecünnüsü sahnelei çeikilmiyor diğer emret komutanmdakı adamla bile diğer kızın sahnesi daha ıyıKandırmışlar seni.Daha vakti var onun.
2.sezonu olur diyorsun yani ben sanmıyorum.
Ali-Sevda sahnelerini biraz uzatıyorlar evetHafta sonuna tutunursa olsun bence yanı olmalı ama şu hocanla ecünnüsü sahnelei çeikilmiyor diğer emret komutanmdakı adamla bile diğer kızın sahnesi daha ıyı
Aaa sen son bölümü izlemedin halıyle yeni bölüm fragmanınada bakmadın yeni bölüm fragmanına bakınca anlarsınAli-Sevda sahnelerini biraz uzatıyorlar evetSırlar açığa çıkmaya başladıkça azaltırlar diye düşünüyorum
Sena gibi Sevda'ya da eleştiriler artmaya başlayabilirBu haftaki bölümü youtube'a yüklenince izlicem, fragmanda araları bozuluyordu
İzleyemedim üzgündüm o akşam.Aaa sen son bölümü izlemedin halıyle yeni bölüm fragmanınada bakmadın yeni bölüm fragmanına bakınca anlarsın
Karı koca sahneleri çok saçmaydı ve kızın babası annesi bir nufusuna bakmayı bile akıl edemiyorlar kızın şu 2 bölümdür çok fazla saçmalık vardı onların sahnelerindeİzleyemedim üzgündüm o akşam.Fragmandaki resimde bi yakınlaşma gibi bir şey görmüştüm evet.Halvet olsa da rahatlasalar ne diyeyim
Aynen kimse evlilik cüzdanı sormadıKarı koca sahneleri çok saçmaydı ve kızın babası annesi bir nufusuna bakmayı bile akıl edemiyorlar kızın şu 2 bölümdür çok fazla saçmalık vardı onların sahnelerinde
En basit örneği babası git nufustan aile nufus örneğini çıkarAynen kimse evlilik cüzdanı sormadıBiraz saçma sahnelerdi ama başrol onlar sonuçta yapacak bir şey yokÇatlayabilirsin yani
Bu bölüm itibariyle düzelecektir sahneleri inanıyorum
İşte onu Uygar'ın öğrenmesi gerekiyor sadece senariste göre.En basit örneği babası git nufustan aile nufus örneğini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?