3 Eylül 2019 Salı Reyting Sonuçları

Kandırmışlar seni. :A Daha vakti var onun. :A

2.sezonu olur diyorsun yani ben sanmıyorum. :A
Hafta sonuna tutunursa olsun bence yanı olmalı ama şu hocanla ecünnüsü sahnelei çeikilmiyor diğer emret komutanmdakı adamla bile diğer kızın sahnesi daha ıyı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hafta sonuna tutunursa olsun bence yanı olmalı ama şu hocanla ecünnüsü sahnelei çeikilmiyor diğer emret komutanmdakı adamla bile diğer kızın sahnesi daha ıyı :A
Ali-Sevda sahnelerini biraz uzatıyorlar evet :A Sırlar açığa çıkmaya başladıkça azaltırlar diye düşünüyorum :A

Sena gibi Sevda'ya da eleştiriler artmaya başlayabilir :A Bu haftaki bölümü youtube'a yüklenince izlicem, fragmanda araları bozuluyordu :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ali-Sevda sahnelerini biraz uzatıyorlar evet :A Sırlar açığa çıkmaya başladıkça azaltırlar diye düşünüyorum :A

Sena gibi Sevda'ya da eleştiriler artmaya başlayabilir :A Bu haftaki bölümü youtube'a yüklenince izlicem, fragmanda araları bozuluyordu :A
Aaa sen son bölümü izlemedin halıyle yeni bölüm fragmanınada bakmadın yeni bölüm fragmanına bakınca anlarsın :F :F :F

• Güldürdün
İzleyemedim üzgündüm o akşam. :A Fragmandaki resimde bi yakınlaşma gibi bir şey görmüştüm evet. :A Halvet olsa da rahatlasalar ne diyeyim :A
Karı koca sahneleri çok saçmaydı ve kızın babası annesi bir nufusuna bakmayı bile akıl edemiyorlar kızın şu 2 bölümdür çok fazla saçmalık vardı onların sahnelerinde :A

• Güldürdün
Karı koca sahneleri çok saçmaydı ve kızın babası annesi bir nufusuna bakmayı bile akıl edemiyorlar kızın şu 2 bölümdür çok fazla saçmalık vardı onların sahnelerinde :A
Aynen kimse evlilik cüzdanı sormadı :A Biraz saçma sahnelerdi ama başrol onlar sonuçta yapacak bir şey yok :A Çatlayabilirsin yani :A

Bu bölüm itibariyle düzelecektir sahneleri inanıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aynen kimse evlilik cüzdanı sormadı :A Biraz saçma sahnelerdi ama başrol onlar sonuçta yapacak bir şey yok :A Çatlayabilirsin yani :A

Bu bölüm itibariyle düzelecektir sahneleri inanıyorum :A
En basit örneği babası git nufustan aile nufus örneğini çıkar :F

• Güldürdün