3 Eylül 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Zuhal Topal'la zamanla hepsini geçecektir. :) :)

Maç baya iyi gitmiş.

İnadına Aşk totalde iyi sonuçlar almış.

Aşk ve Günah tutmadı gibi.

Beni Affet totalde 3 reytinge dayanmış. :A
Günlük dizilere öyle 3 günde tutmadı demek doğru olmaz. Mesela Unutma Beni ilk sezonu ilk 100'e bile giremiyordu sonradan kitlesi oluştu bir aralar 6 reytinglere kadar çıktı hala 8. sezonunda 3 reytinglik kitlesi var yani acele etme hele. :D

breaking badli konuya bak görürsün 2.sayfa ilk mesaj:A
Senin Esra Erol'a ne olmuş. 😱 Nerdeyse Zuhal bile geçecekmiş, ATV'ye gidince düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da beklemezdim. :( Toparlar umarım..

Beni Affet Ab de erimiş baya :A
TOTAL'i neden görmüyorsun? :A

Kırgın çiçekler persembeye gelcek bence.

Kanal 2 haftadır tekrarlarini yayınlayarak yerini sabitlemeye çalışıyor kanal d nın güneşin kızlarının tekrarını pazartesileri yayınlayip nabız tutması gibi :)
Niye gün değiştirsin ki Kırgın Çiçekler? (b)

Maç bayağı iyi gitmiş bakalım bu oranlara hangi dizi/program ulaşacak. :)

İnadına Aşk da maça rağmen gayet iyi gitmiş diziyi gün değiştirip harcamazlar umarım. :)

Günlük dizilere öyle 3 günde tutmadı demek doğru olmaz. Mesela Unutma Beni ilk sezonu ilk 100'e bile giremiyordu sonradan kitlesi oluştu bir aralar 6 reytinglere kadar çıktı hala 8. sezonunda 3 reytinglik kitlesi var yani acele etme hele. :D

Senin Esra Erol'a ne olmuş. 😱 Nerdeyse Zuhal bile geçecekmiş, ATV'ye gidince düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da beklemezdim. :( Toparlar umarım..

İnadına Aşk da maça rağmen gayet iyi gitmiş diziyi gün değiştirip harcamazlar umarım. :)
atv batmış bir @denizz19 un dizisi var işte:A

Beyaz Gece Pazartesi yayınlanacakmış, bu yüzden KÇ de gün değiştirecek.

atv batmış bir @denizz19 un dizisi var işte:A
2 milyon liraya 1 reyting. 😱 Buna havuz dayanmaz vanalar patlar valla. :F ATV yöneticileri şuan ne yapıyordur acaba. :A

Beyaz Gece Pazartesi yayınlanacakmış, bu yüzden KÇ de gün değiştirecek.
Şu ayıcıklı dizi. :D Yalandır o haber sanmıyorum. :D

İşine gelen kısımda bakıyorum :A @mrt-06
Yani sen de Emre gibisin. :A:A