cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,558
- Puanı
- 1,060
Günlük dizilere öyle 3 günde tutmadı demek doğru olmaz. Mesela Unutma Beni ilk sezonu ilk 100'e bile giremiyordu sonradan kitlesi oluştu bir aralar 6 reytinglere kadar çıktı hala 8. sezonunda 3 reytinglik kitlesi var yani acele etme hele.Maç baya iyi gitmiş.
İnadına Aşk totalde iyi sonuçlar almış.
Aşk ve Günah tutmadı gibi.
Beni Affet totalde 3 reytinge dayanmış.
Senin Esra Erol'a ne olmuş. 😱 Nerdeyse Zuhal bile geçecekmiş, ATV'ye gidince düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da beklemezdim. Toparlar umarım..breaking badli konuya bak görürsün 2.sayfa ilk mesaj
TOTAL'i neden görmüyorsun?Beni Affet Ab de erimiş baya
Niye gün değiştirsin ki Kırgın Çiçekler?Kırgın çiçekler persembeye gelcek bence.
Kanal 2 haftadır tekrarlarini yayınlayarak yerini sabitlemeye çalışıyor kanal d nın güneşin kızlarının tekrarını pazartesileri yayınlayip nabız tutması gibi
atv batmış bir @denizz19 un dizisi var işteGünlük dizilere öyle 3 günde tutmadı demek doğru olmaz. Mesela Unutma Beni ilk sezonu ilk 100'e bile giremiyordu sonradan kitlesi oluştu bir aralar 6 reytinglere kadar çıktı hala 8. sezonunda 3 reytinglik kitlesi var yani acele etme hele.
Senin Esra Erol'a ne olmuş. 😱 Nerdeyse Zuhal bile geçecekmiş, ATV'ye gidince düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da beklemezdim. Toparlar umarım..
TOTAL'i neden görmüyorsun?
Niye gün değiştirsin ki Kırgın Çiçekler?
Maç bayağı iyi gitmiş bakalım bu oranlara hangi dizi/program ulaşacak.
İnadına Aşk da maça rağmen gayet iyi gitmiş diziyi gün değiştirip harcamazlar umarım.
Beyaz Gece Pazartesi yayınlanacakmış, bu yüzden KÇ de gün değiştirecek.Günlük dizilere öyle 3 günde tutmadı demek doğru olmaz. Mesela Unutma Beni ilk sezonu ilk 100'e bile giremiyordu sonradan kitlesi oluştu bir aralar 6 reytinglere kadar çıktı hala 8. sezonunda 3 reytinglik kitlesi var yani acele etme hele.
Senin Esra Erol'a ne olmuş. 😱 Nerdeyse Zuhal bile geçecekmiş, ATV'ye gidince düşeceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını da beklemezdim. Toparlar umarım..
TOTAL'i neden görmüyorsun?
Niye gün değiştirsin ki Kırgın Çiçekler?
Maç bayağı iyi gitmiş bakalım bu oranlara hangi dizi/program ulaşacak.
İnadına Aşk da maça rağmen gayet iyi gitmiş diziyi gün değiştirip harcamazlar umarım.
2 milyon liraya 1 reyting. 😱 Buna havuz dayanmaz vanalar patlar valla. ATV yöneticileri şuan ne yapıyordur acaba.atv batmış bir @denizz19 un dizisi var işte
Şu ayıcıklı dizi. Yalandır o haber sanmıyorum.Beyaz Gece Pazartesi yayınlanacakmış, bu yüzden KÇ de gün değiştirecek.
Yani sen de Emre gibisin.İşine gelen kısımda bakıyorum @mrt-06