3 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Güzel Köylü neden haftaya düşüyor anlamıyorum
Maç vardı bu hafta haftaya maç yok yani artış yaşayacaktır...
Güzel Köylü maçla 2 saat boyunca karşılaştı ama gültepe sadece 45 dakika karşılaştı yani haftaya güzel Köylü yükselir.

Göreceğiz

Haftaya Gültepe rüzgarı esecek

Güzel Köylü o kadar rakibe ve maça rağmen en çok izlenen dizi olmuş Tebrik ederim
Haftaya daha da yükselecektir

Benim Adım Gültepe dediğim gibi sıkıcıydı öbgzk gibi değil...Bazıları övdü ama geerçekten sıkıcı hep dizide Ekin Koça fazla rol vermişler ama o çocuk reytingli değil biraz ayça bingöl ve selen öztürke fazla rol verilmeli...
KPA belli bir izleyici kitlesi var haftaya artış yaşayacaktır.Ab de zirvede olur totalde de güzel köylü.
Beni Affet yükseliyor.
Alın yazım ise gerilemiş @Yiğitt şoparı daha müge anlı bile gelmedi

BAG ilk bölümdü normaldi

Karakterleri tanıttılar ilk bölümde hiçbir diziden birşey bekleme

Selen Öztürk güzel oyuncu o bir iki kavga ettimmi total uçar

kara para ak senaryo olarak yılın dizisi olmasına rağmen geçen yıl 5 reytingi hiç geçemedik
ayoll her hafta diyoruz haftaya artıcak haftaya artıca diye 13 bölüm sezon finaline kadar geldik bu seferde seneye artıcak dedik 5 reytingide göremiyoruz artık reaksiyonun olmadığı bir güne
3 reytingle başladık ve yine haftaya artar diyoruz yok artmıcak gibi görünüyor bu sezon o beğenmediğim 5 reytingide alamıcaz galiba 3 reytinge takılı kalırsak eğer 3.sezonu göremicez gibi görünüyor neden reyting alamıyoruz hiç ama hiç anlamıyorum 🙁🙁🙁

dizinin ederi o kadar deemek ki

ayy kaçak bile 8 reyting ortalama aldı bir çok hafta ama kpa reyting falan alamıyor kesinn büyü var üstümüzde einginciğime büyü yapıyorlar
dizinin kadın oyuncu kardosunda iyi oynayan biri yok ki bir aslı karakteri var; erkek oyuncu kadrosu da bu ka ediyor işte

Yılanların Öcü daha iyi başladı TOTAL'de Gültepe'den ama kötü dedin Gültepe daha kötü başlamasına rağmen orta diyorsun.
@Yiğitt

Maç iyi gitmiş.
Güzel Köylü'ye tebrikler.
he he de geç ona
Kanal d ciliği tuttu işte bence gültepe çok sıkıcı hep ekin koç üzerine oynamışlar ama olmaz
4 5 alsa bile kanal d tutmaz diziyi o kadar yeni başlayacak dizisi var

hmm..reytingleri cok merak ediyordum bekledigim gibi gelmedi

KPA iki gruptada zirvede olmaliydi.Hazirliklik maclari genelde pek izlenmiyor dusunuyordum

BAG iyi baslamamis ama bence toparlanacak.Diziyi daha izleyemedim(

Guzel Koylu kim ne derse desin buyuk alkisi hak ediyor.Dunun en izlenen dizisi olmus varmi otesi

KPA bence ilerleyen haftalarda yukselise gececek

Şunu söyleyeceğim...
Kara Para Aşk ve Güzel Köylü dizileri maçla daha çok çakıştılar.Onun için reytingleri düşük ama gültepe dizisi maçtan 1 saat boştaydı yani izlenebilirdi.Ayrıca dizinin jenerik görüntüleri bana biraz çalıkuşunu andırdı bakalım sonu nasıl olacak.

kpa özetsiz başladı
ayrıca kpa da gültepe de köyl üde tekrar bölümü verdi

anlamıyon galiba kpa da özet vermedi gültepe ile aynı düzendeydi
Asıl sen anlamıyorsun bak maç kaçta başladı 21 de değil mi gültepe ve kara para aşk kaçta başladı 20 de tamam ikisi de 1 saat çakışmadılar maçla ama gültepe sadece maçla 50 dakika çakıştı 21.50 de bitti ama kpa dizisi 22.41 de bitti yani maçla 1 saat 41 dakika çakıştı.

Bir kere acayip tosladın şuan
KPA en az 35 dakika daha çok çakıştı. Çünkü BAG 95, KPA 130 dakika sürdü
süresi beni ilgilendirmez adam kpa yı 21 de gültepey, 20 de başaltıyor

o da kpa nın sorunu 130 dk dizi mi olur :