Evet öyle dedim ama Gültepe beğenilmiş sosyal medyada YÖ beğenilmemiş , ona ek olarak yılanların öcünün rakibi bir güzel köylü vardı , gültepe için hem kpa ve hem de maç eklendi. YÖ rakibi yoktu kiYılanların Öcü daha iyi başladı TOTAL'de Gültepe'den ama kötü dedin Gültepe daha kötü başlamasına rağmen orta diyorsun.@Yiğitt
Maç iyi gitmiş.Güzel Köylü'ye tebrikler.
Yoo sosyal medyaya bende baktım gayette beğenilmiş.Evet öyle dedim ama Gültepe beğenilmiş sosyal medyada YÖ beğenilmemiş , ona ek olarak yılanların öcünün rakibi bir güzel köylü vardı , gültepe için hem kpa ve hem de maç eklendi. YÖ rakibi yoktu ki
Bende baktım beğenilmemişYoo sosyal medyaya bende baktım gayette beğenilmiş.
Uzun zaman sonra günün yorumu geldi.Sezonu çok erken açtı kanallar ama izleyici daha sezonu açmadı.
Maç çok iyi gitmiş. Ne kadar önemsiz olursa olsun milli takım maçları ya da üç büyüklerin maçları izleniyor.
Güzel Köylü'nün hala başarılı olması önemli kendisi için, düşüş yaşasa bile en azından Ocak'a kadar zorlanmadan ekranda kalacak gibi gözüküyor.
Kara Para Aşk'ın reytingleri yetersiz. Dizi iyi bir hayran kitlesi kazandı ama geçen sezon da reytingleri parlak değildi, bu sezona da vasat başlamış.
Benim Adım Gültepe'nin de beklentileri karşıladığı söylenemez. Fakat Öyle Bir Geçer Zaman Ki de düşük başlayıp yükselmişti. Bence dizi için başarısız oldu denemez henüz.
O Ses Çocuklar'ın yükselişi önemli başarı. Acun mutludur sanıyorum bu sonuçlardan. tv8 zamanla daha da yükselecektir.
Bugün O Ses çocuklar yok amaUzun zaman sonra günün yorumu geldim.
TV8 hergün yükseliyor cidden bugün 10 share barajını da geçer bence.
Yok mu?Bugün O Ses çocuklar yok ama
Günü boş
Boş film falanYok mu?Ne var peki?
sonunda olanı gören biri dahaKara Para Ask o kadar övülüyor oyunculari da öyle. Bu kadar övülen bir is bu kadar kötü sonunclar nasil aliyor? Birsey yanlis bence. Demek ki o kadar kaliteli bir is degil.
Tuba tukurse över bunlar))) kPa sıradan bir dizi ve her siradan dizi gibi reyting alıyor.Kara Para Ask o kadar övülüyor oyunculari da öyle. Bu kadar övülen bir is bu kadar kötü sonunclar nasil aliyor? Birsey yanlis bence. Demek ki o kadar kaliteli bir is degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?