3 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Benim Adım Gültepe orta başladı

Kiraz Mevsimi de ilk bölümüyle 2-3 ile başladı 9 reytinge çıktı

Dizi beğenilmiş daha da yükselir

Yılanların Öcü daha iyi başladı TOTAL'de Gültepe'den ama kötü dedin Gültepe daha kötü başlamasına rağmen orta diyorsun.
@Yiğitt

Maç iyi gitmiş.
Güzel Köylü'ye tebrikler.

benim adım gültepe çok iyi başlangıç yapamamış ama fena da sayılmaz. ama AB sinin en azından 5 üstü almasını bekliyordum. tabii dizi daha eylülün 3'ünde 19.58 gibi bi saatte başladı üstüne rakipleride özetsiz girdiler yayına. tüm bunlar yetmezmiş gibi maçta girdi işin içine.

tkr'leri ise ne çok iyi ne çok kötü. ama tkr karşısında hem güzel köylünün hem kara para aşk'ın tkr leri vardı. birde maçın son kısımlar.. net bir şey demek için, 3-4 bölüm beklemeli.

kara para aşk aşırı düşmüş.😱 o da gültepeyle aynı durumu yaşadığı için.

güzel köylü eskiye çok uzak. daha da düşecektir.

maç beklediğimden iyi gitmiş.. o da bugünkü reyting dengesini baya bi zorladı..

o ses çocuklar yükselmeye devam ediyor ama öyle fazlada yükselemez bence..

bir de yılanların öcü var haftaya..

Dünün izlenme oranları;

Eylül ayı genel ortalama;

Yılanların Öcü daha iyi başladı TOTAL'de Gültepe'den ama kötü dedin Gültepe daha kötü başlamasına rağmen orta diyorsun.
@Yiğitt

Maç iyi gitmiş.
Güzel Köylü'ye tebrikler.
Evet öyle dedim ama Gültepe beğenilmiş sosyal medyada YÖ beğenilmemiş , ona ek olarak yılanların öcünün rakibi bir güzel köylü vardı , gültepe için hem kpa ve hem de maç eklendi. YÖ rakibi yoktu ki

Yoo sosyal medyaya bende baktım gayette beğenilmiş.

Sezonu çok erken açtı kanallar ama izleyici daha sezonu açmadı.

Maç çok iyi gitmiş. Ne kadar önemsiz olursa olsun milli takım maçları ya da üç büyüklerin maçları izleniyor.

Güzel Köylü'nün hala başarılı olması önemli kendisi için, düşüş yaşasa bile en azından Ocak'a kadar zorlanmadan ekranda kalacak gibi gözüküyor.

Kara Para Aşk'ın reytingleri yetersiz. Dizi iyi bir hayran kitlesi kazandı ama geçen sezon da reytingleri parlak değildi, bu sezona da vasat başlamış.

Benim Adım Gültepe'nin de beklentileri karşıladığı söylenemez. Fakat Öyle Bir Geçer Zaman Ki de düşük başlayıp yükselmişti. Bence dizi için başarısız oldu denemez henüz.

O Ses Çocuklar'ın yükselişi önemli başarı. Acun mutludur sanıyorum bu sonuçlardan. tv8 zamanla daha da yükselecektir.

Uzun zaman sonra günün yorumu geldi.

TV8 hergün yükseliyor cidden bugün 10 share barajını da geçer bence.

Sosyal Medya Reytingleri ilk mesaja eklendi.

benim adim gultepeyi izledim biraz guzel bi diziye benziyo

Maç çok iyi gitmiş
İki Dünya Arasında çok iyi, tebrikler
Şefkat Tepe'nin tekrarı gayet iyi gitmiş

Kara Para Ask o kadar övülüyor oyunculari da öyle. Bu kadar övülen bir is bu kadar kötü sonunclar nasil aliyor? Birsey yanlis bence. Demek ki o kadar kaliteli bir is degil.
sonunda olanı gören biri daha

maç düşük gitmiş dizilerin düşmesini bekliyordum ama amçtan 8-9 arası bekliyordum
kpa düşmüş tuvana yı göstermezlerse daha kötü olsunlar

gültepe iidareeder bir başlangıç yapmış
güzel köylü 4e ka düşer bence

Kara Para Ask o kadar övülüyor oyunculari da öyle. Bu kadar övülen bir is bu kadar kötü sonunclar nasil aliyor? Birsey yanlis bence. Demek ki o kadar kaliteli bir is degil.
Tuba tukurse över bunlar))) kPa sıradan bir dizi ve her siradan dizi gibi reyting alıyor.

Gül ki reytingler Gülsün dediler adini gultepe koydular ama olmadı, gultepeden önce ortaya bir dizi koyaydiniz daha iyi bolurdu. Dizide bir konu var elle tutulur o da ekin koçun ve öğretmenin hikayesi bu da tüm okul dizilerinin klasiknkonusu hayta bir çocuk vardır öğretmen gelir çocuğu düzeltir.ama dizi o kadar daginikki yan konular diziyi boğuyor. Güzel köylü zamanla reyting kaybı yaşayacaktır onun için star bu reytingden yaralanıp rekassiyonu koyarsak bu reytingi işe yarar en azından çarşambanin bitincilik yine starda kalacak gibi

Benim Adım Gültepe beklediğimin çok altında reyting almış. Ama Yüksek başlayandan kork derdi @xBUGRAx o nedenle içim rahat.
Artacak bence kardeşim bile beğenmiş.

Kara Para Aşk kaldığı yerden devam edecekmişti ama erken sezonu açtığı için biraz düşüş yaşamış.

Güzel Köylü ise çok şaşırttı beni. Hala zirvede olması baya üzdü.

Güldür Güldür'ün tekrarları çok iyi gidiyor hem Fox hemde Show'da.

O ses Çocuklar iyi artış yaşamış.

'Benim adım Gültepe' fazla gitmez.. Kanal D'nin ilk çöpe gidecek dizisi belli oldu diyebiliriz.

Taptalk 2

Son düzenleme:
bugünün reytinglerini çok merak ediyodum beklenene yakın gelmiş
güzel köylü bu akdar rakibe rağmen iyi gitmiş ama zamanla düşecektir zaten bu güne reaksiyon gelir ama onunda ömrü ne kadar olur bilinmez

benim adım gültepe düşük başlamış ben çok yükseleceğini sanmıyorum
kara para aşk ın bu sezon şansı yok sezonu zor tamamlar