cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,325
- Puanı
- 1,060
YASAK ELMA'M 1-2 haftaya entrika dozu artacakmış, o zaman yükseliriz. Halen çok iyiyiz. Kadir'im ve Esra'm bugün artarlar.
Ağızına sağlık ve FOX'un en çok izlenen dizisi konumundaYasak Elma 150 bölüme gelmiş yorgun bir dizi ve çooook diziyi mezara gönderdi. Bu denli uzun süren bir dizi için böyle düşüşler çok normal. Son sezonu olan bir diziden kimse yüksek reyting beklemiyor zaten ki iki grupta 5'e yakın almış bunca bölüme yeter de artar bile daha ne yapsın. Objektif olmak çok da zor olmamalı.
Bıraktın mı diziyi?Pazartesi günü hala boş. Alparslan ve BKGI dışında izlenen bir iş yok. Diğer kanallar çok geç kalmadan bir hamle yapmalı.
Yazgı saatine göre iyi başlangıç yapmış (0.56 - 0.42 - 0.40), gece yayınlanan tekrarı (0,48 - 0,35 - 0,41) da fena gitmemiş. Zamanla daha da yükselecektir.
Evet, bir türlü izleyemedim bölümler birikince de bıraktım.Bıraktın mı diziyi?
Beklediğim gibi total kokan sıkıcı bir diziydi o zaman?Evet, bir türlü izleyemedim bölümler birikince de bıraktım.
Total kokan bir dizi ama sıkıcı değildi. Eski dizilere merak saldım, onlara bakıyorum ona zaman kalmadı.Beklediğim gibi total kokan sıkıcı bir diziydi o zaman?
Hangi eski dizilere sardın?Total kokan bir dizi ama sıkıcı değildi. Eski dizilere merak saldım, onlara bakıyorum ona zaman kalmadı.