3 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

İçerde : Büyük tabrikler totel her hafta artış yaşayarak gidiyor 5-6-7 haftayada 8
bu dizinin 2.sezon olmasını ay yapım şuan düşünmeye başladı bile çünkü pazartesi yayınlanıp toteli 2.bölümden almasını bence kendileride çok beklemiyordu bu dizi saçmalamaya başlasa bile 2.sezonu mutlaka olmalı , Aras ve Çağatay bu şöhreti hemen bırakmak zaten istemez ikisininde zirve dizisi olucak gibi sırf onların ısrarıyla bile 2.sezon olur

Kırgın Çiçekler : Tebrikler özellikle bu bölüm geçen bölüme bin basar ayol en büyük etkende kemalim yapmaz
geçen hfta hangi kafayla 2 sahne yazmıştınız bu adama bakın bu bölüm bol kemalli oldu ve hem bölüm güzel hemde retingler yükseldi artık farkına varmışlardır herhalde kemalim yapmaz olmadan olmaz

Totale bakmıyorsun sanırım
Senin Vadide total dizisi ya siz sadece ona bakardınız hani

Düşmüş nasıl düşmemiş
Geçen hafta 8,88 almıştı bu hafta 8,20 aldı

aa öylemii ah yaşlandım ben bee dikkatli bakamamışım bir yandan tv karşımda
gardırop savaşlarına bakıyorum karıştırdım demek ki

valla denizim her ne kadar ikinci sırada olsak ta şu an ratinglerimiz iyi ama
@Polat Şaşmaz kadirin dediği gibi içerdenin özeti kırgınları geçmiş açıkcası
beni korkuttu bu vadi başka ya eğer adam gibi senaristimiz olsa dizimiz çok
iyi ilerlerdi umarım verilen işe yarar

ayy o mesude kemalim dedikçe deliriyorum ben yaa
demesin kemalim yaa aaa

ABC1 grubunda geçmiş olabilir ama totalde başa baş

Düştünüz AB grubunda beter olun

Onu bunu bilmem çok övündüğünüz AB grubu diziyi terk etmeye 3.bölümden başladı
Ve biz AB de bu hafta yükseldik seyircimizi geri aldık
ayoll 1 reyting bile düşmemiş 3-4 virgülden ne olurki seyirci değeri yok onun bence karınca gibi birşey

İcerde yine sovunu yapmis

Bu arada Kırgın Çiçekler izleyicisi olarak İçerde'nin haftasonu tekrarlarını seyrediyorum oldukça güzel ve kaliteli bir dizi. (Müziği harika) Umarım bölüm açılır yerli diziler forumunda
@OzaN