3 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

İçerde : Büyük tabrikler totel her hafta artış yaşayarak gidiyor 5-6-7 haftayada 8 :A bu dizinin 2.sezon olmasını ay yapım şuan düşünmeye başladı bile çünkü pazartesi yayınlanıp toteli 2.bölümden almasını bence kendileride çok beklemiyordu bu dizi saçmalamaya başlasa bile 2.sezonu mutlaka olmalı , Aras ve Çağatay bu şöhreti hemen bırakmak zaten istemez ikisininde zirve dizisi olucak gibi sırf onların ısrarıyla bile 2.sezon olur :A

Kırgın Çiçekler : Tebrikler özellikle bu bölüm geçen bölüme bin basar ayol en büyük etkende kemalim yapmaz :A geçen hfta hangi kafayla 2 sahne yazmıştınız bu adama bakın bu bölüm bol kemalli oldu ve hem bölüm güzel hemde retingler yükseldi artık farkına varmışlardır herhalde kemalim yapmaz olmadan olmaz :A

Totale bakmıyorsun sanırım :A Senin Vadide total dizisi ya siz sadece ona bakardınız hani :F

Düşmüş nasıl düşmemiş :D Geçen hafta 8,88 almıştı bu hafta 8,20 aldı :D

aa öylemii ah yaşlandım ben bee dikkatli bakamamışım bir yandan tv karşımda
gardırop savaşlarına bakıyorum karıştırdım demek ki :F

valla denizim her ne kadar ikinci sırada olsak ta şu an ratinglerimiz iyi ama
@Polat Şaşmaz kadirin dediği gibi içerdenin özeti kırgınları geçmiş açıkcası
beni korkuttu bu vadi başka ya eğer adam gibi senaristimiz olsa dizimiz çok
iyi ilerlerdi umarım verilen işe yarar:D

İçerde : Büyük tabrikler totel her hafta artış yaşayarak gidiyor 5-6-7 haftayada 8 :A bu dizinin 2.sezon olmasını ay yapım şuan düşünmeye başladı bile çünkü pazartesi yayınlanıpt toteli 2.bölümden almasını bence kendileride çok beklemiyordu bu dizi saçmalamaya başlasa bile 2.sezonu mutlaka olmalı , Aras ve Çağatay bu şöhreti hemen bırakmak zaten istemez ikisininde zirve dizisi olucak gibi sırf onların ısrarıyla bile 2.sezon olur :A

Kırgın Çiçekler : Tebrikler özellikle bu bölüm geçen bölüme bin basar ayol en büyük etkende kemalim yapmaz :A geçen hfta hangi kafayla 2 sahne yazmıştınız bu adama bakın bu bölüm bol kemalli oldu ve hem bölüm güzel hemde retingler yükseldi artık farkına varmışlardır herhalde kemalim yapmaz olmadan olmaz :A

:F:F:F:F:Fayy o mesude kemalim dedikçe deliriyorum ben yaa
demesin kemalim yaa aaa

aa öylemii ah yaşlandım ben bee dikkatli bakamamışım bir yandan tv karşımda
gardırop savaşlarına bakıyorum karıştırdım demek ki :F

valla denizim her ne kadar ikinci sırada olsak ta şu an ratinglerimiz iyi ama
@Polat Şaşmaz kadirin dediği gibi içerdenin özeti kırgınları geçmiş açıkcası
beni korkuttu bu vadi başka ya eğer adam gibi senaristimiz olsa dizimiz çok
iyi ilerlerdi umarım verilen işe yarar:D
ABC1 grubunda geçmiş olabilir ama totalde başa baş :A

İçerde : Büyük tabrikler totel her hafta artış yaşayarak gidiyor 5-6-7 haftayada 8 :A bu dizinin 2.sezon olmasını ay yapım şuan düşünmeye başladı bile çünkü pazartesi yayınlanıp toteli 2.bölümden almasını bence kendileride çok beklemiyordu bu dizi saçmalamaya başlasa bile 2.sezonu mutlaka olmalı , Aras ve Çağatay bu şöhreti hemen bırakmak zaten istemez ikisininde zirve dizisi olucak gibi sırf onların ısrarıyla bile 2.sezon olur :A

Düştünüz AB grubunda beter olun :A

Onu bunu bilmem çok övündüğünüz AB grubu diziyi terk etmeye 3.bölümden başladı :A Ve biz AB de bu hafta yükseldik seyircimizi geri aldık :F
ayoll 1 reyting bile düşmemiş 3-4 virgülden ne olurki seyirci değeri yok onun bence karınca gibi birşey :A :A :A

Bu arada Kırgın Çiçekler izleyicisi olarak İçerde'nin haftasonu tekrarlarını seyrediyorum oldukça güzel ve kaliteli bir dizi. (Müziği harika) Umarım bölüm açılır yerli diziler forumunda :D @OzaN

Yorum konusuna gerekli ilgi varsa açılır. :):)
bu kadar ilgi yeterli mi 3 bölüm için :D
dgdfgdfgdf.png
fdhfghfghgfh.png