3 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagül heyecanlı bölüme rağmen oranları düşmüş bence bu sezon 2 sezon gibi reytingleri olmayacak
Medcezir vasat .Ay yapımın en iyi izlenen dizisi Karadayı 2 sezon boyunca 10-12 reyting aldı 3 sezondada iyi diğer dizilere göre
Beyaz karanfil başlasada cuma günü bir dizimiz olsa

Medcezir güzel bir bölümdü ama Total 5, A/B 6 reytinge düşmüş. Önümüzdeki hafta yeniden eski reytinglerine yükselir.

Karagül Totalde çok iyi gitmiş, A/B grupunda zirvede yer almış.

Bu Tarz Benim'in share'i düşmüş ama sıralama olarak yükselmiş. Bakalım bu akşam yayınlanacak olan eleme gecesi nasıl gidecek.

Medcezir güzel bir bölümdü ama Total 5, A/B 6 reytinge düşmüş. Önümüzdeki hafta yeniden eski reytinglerine yükselir.

Karagül Totalde çok iyi gitmiş, A/B grupunda zirvede yer almış.

Bu Tarz Benim'in share'i düşmüş ama sıralama olarak yükselmiş. Bakalım bu akşam yayınlanacak olan eleme gecesi nasıl gidecek.
Diyorum iste cok kibarsin her diziye esit yorum yapmışsın ne iyi ne kötü :) senin bu yönünü çok seviyorum sen medceziri izliyosun dimi :)

Reyting düşündün de arife olmasının etkisi var. Seyircide 2 puan dusus var. Özelikle millet namaza kalkmak için erken yatmayı düşünmüş. Ama karagül ve medcezir share kaybida yaşamış sanırım diziyi fazla uzatmaları buna neden olmuş. oğlum bak git onlardan reyting çalmış. Bakalım bu hafta aşağılanan kiraz mevsimi , mükemmel dizi olarak bakılan dizileri ikiye katlayıp haftanın birincisi olabilecek mi

Diyorum iste cok kibarsin her diziye esit yorum yapmışsın ne iyi ne kötü :) senin bu yönünü çok seviyorum sen medceziri izliyosun dimi :)
Teşekkürler. :X Evet şu an Medcezir izliyorum ama Karagül'ün de geçen sezon tekrarlarını takip ediyordum. :)

Medcezir'in dünkü bölümü süperdi ab'yi kaybetmemesi lazımdı. Haftaya zirveyi alır umarım yeniden. :)

Karagül heyecanlı bölüme rağmen oranları düşmüş bence bu sezon 2 sezon gibi reytingleri olmayacak
Medcezir vasat .Ay yapımın en iyi izlenen dizisi Karadayı 2 sezon boyunca 10-12 reyting aldı 3 sezondada iyi diğer dizilere göre
Beyaz karanfil başlasada cuma günü bir dizimiz olsa
Gercektende oyle.Kanal ve donem dizisine ragmen cok iyi gidiyor aman nazar degmesin.Herkes Ezel gibi 2 sezonda duser saniyordu oysaki)

Karagul 1-ci reytingler bence zamanla daha yukselir.Zaten bu yeni reyting sisteminden birsey anlamadim 10 reytingi asan dizi az olacak

Medcezirin AB-si yine iyi Totalde yukselmesi lazim .6 reyting bile gormuyor artik

Kanal D büyük hata yapıyor dizilerini erken bitirerek
şuraya bak karagül ve medcezir 12 de bitmiş @-KADİR-

beyaz karanfil geldiğinde arka sokaklar için kaçınılmaz son gelecektir :D
aynen aga diğerleri umrumda değil de vadi 23:45 de falan bitse kafadan 2 reyting fazla alrız ,ama kanal d bu hamleyi yapmaz gibi duruyor 🙂

karagül düşmüş önemli değil pek bayram arifesinde :X
medcezir de düşmüş ab de bu ka düşmesini beklemezdim
as idare etmiş zaten son sezonları :X

bu arada ab boşluğuna for @RevaN ın yd planları başlar yakında

konuda hayaller gördüm yine geç bitmek,maç olmasa falan :X

Karagül'e kocaman tebrikler.:Z Dizi bu başarıyı hakediyor.

Medcezir düşmüş. Üzülmedim açıkcası. Dünkü olaya bağlamayacağım saçmalıktı zaten ama etkim olduysa sevindim.:A

Hey Allah'ım yaa :F Karagül düşünce bayram arifesi Medcezir düşünce kıskıs gülmeler :F Heralde Medcezir'e arife günü gelmemiş:F

Neyse Karagül'e tebrikler Medcezir'e de:) AB listeside çok tuhaf :X Müge 6.olmuş ama totalde pek parlak değil :X Yada AB boşluğunda o kadar üst sıralarda? Neyse Mügo'sh'uma helal :F

karagül düşmüş önemli değil pek bayram arifesinde :X
medcezir de düşmüş ab de bu ka düşmesini beklemezdim
as idare etmiş zaten son sezonları :X

bu arada ab boşluğuna for @RevaN ın yd planları başlar yakında

konuda hayaller gördüm yine geç bitmek,maç olmasa falan :X
Gecen yıl cuma yayinlandida noldu totalde ilk 10 a hic girmedi abdeyse en yuksek 5.9 mu ne aldi galiba

KARAGÜL dünkü bölüm iyiydi ama düşük almış.Bu hafta Ab grubunda da zirvede yer alacağımızı söylemiştim.AB yi de aldık:ok: Haftaya( feryat -figân) bomba bir bölüm bizi bekliyor.Bir an evvel Med-cızır'ın özetimizle yarıştığını görmek istiyorum :lol:

bayramdan önce son günün akşamı insanlar özellikle büyük şehirlerde sokaklarda alışverişlerde oluyorlar biz geçen yıllarda bayram öcnesi sitanbuldaydık akşam dışarı çıkmıstı
adım atamıyorduk yanı dısarıda her adımda bir insana çarpıyordum 🙂🙂
karagül yine 9 oranı iyi almış bence 😉😉

Karagül düşmüş, İnşallah daha da düşecek, sonra PT2 :A Cumartesi-Pazar 23.00`te yeni bölüm.

Arkadaşlar bunu bilmek için müneccim olmak gerekmez. Karagül de tüm Avşar Film dizileri gibi 2 reytingle final yapacak.

Medcezir düşüş yaşamış. Aslında bölümleri 1. sezonun 22. bölüm sonrası bölümlerden çok daha iyi. Ama dizi çok saçmalıyor. Selim karısını çabuk unuttu başkalarıyla öpüşüyor.

Karagüle büyük tebrikler , 3 grupta da zirveyi almış. Bayram nedeniyle düşüş olmuş ama , fazla da etki yapmamış totalde. :)

Medcezir Totalde 5 leride mi görecekti :F Medcezir çok düşmüş , Star Tv'nin durumu hiç iyi değil :F

Arka Sokaklar totali iyi olsada Ab grubu berbat. Kanal D'nin sabredeceğini sanmıyorum , Yalan Dünya keşke PT2 gelse buranın AB grubunu kurtarır. :)

Oğlum Bak Git filmi fena gitmemiş.

Diğer Yarım berbat gitmiş , dizi haftaya PT2 grubunda ne yapacak merak konusu.

@Yiğitt kanal d ye yapılan boykot edison partisinin ekmeğine yağ sürdünüz arka sokaklar sifresizdi kanal d HD de vadiyi iyiki sifrelemis kanal d hükumetin oyununa geldiniz

Gecen yıl cuma yayinlandida noldu totalde ilk 10 a hic girmedi abdeyse en yuksek 5.9 mu ne aldi galiba
totalde 2
Ab grubunda 4 aldı yalan dünya
Yalan dünya saat 23 e gelirse olur
Arka sokaklar ab grubunda 6 alır
Total de 8 alır @Çiğdem- @gözlemci