3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demiştim Kanal D tozuttu diye. Galip bi kere PT2 dizisi. Olan kendisine olacak. Bari İntikam 30 dakika özetle falan başlasa. İyice düşecek yoksa. Özeti daha iyi gidiyordu...

Iyi degil, iki kanalin yaptiklarida hic iyi degil.

vay be kanal d başbakandan yararlanma yoluna gitti ha )))) vay beren ne hallere düştün dizini tuturmak için kanal d bin takla atıyor)))

Çocuklar Duymasın reklamlardan döndü, devam ediyor.

vay be kanal d başbakandan yararlanma yoluna gitti ha )))) vay beren ne hallere düştün dizini tuturmak için kanal d bin takla atıyor)))
dizi tutturma oalyı başta olmuyor muydu tutmuş dizinin düşmesine ne deniyordu intikam da o durum var galiba

kesin kanald 21 den sonra reklama girer jenerikten sonra. korkunun ecele faydası yok be kanal )))))))))

dizi tutturma oalyı başta olmuyor muydu tutmuş dizinin düşmesine ne deniyordu intikam da o durum var galiba
bir dizinin tutması için 2 sezon devam etmesi lazım daha berenin dizisi bir sezonu bile tamamlamadı

Vadide sürekli eski müzikler çalmaya başladı helal olsun gökhan reyiz.

galip biterkene star ı ncanlı yayını açtım açılmadı intikam a döndüm şansına küssün aramızda kalsın
@denizz19

galip son anlıkta listede idare eder kanal d 3 reyting alırsa dua etsin
bakalım intikam nasıl gidecek @beyazsoy jenerikten sonra reklam çıkmadı

Kurtlar Vadisi Pusu bu anlıkta birden 9.54'e yükselerek rakiplerine fark atmayı başardı.

Star'daki Aramızda Kalsın 4.6'ya yükselerek güçlü bir dizi olduğunu gösterdi.

TRT 1'deki Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi kanalına göre muhteşem reytingler almayı başarıyor.

Kanal D ''Galip Derviş'' ile 3.02 reytingi görmüş. Bu da iyi.

Galip listeye girmiş en azından.