3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aramızda Kalsın direkt reklama girdi. Bu kanal D ne yapmış ya? Galip'in hiç reklamlarına rastlamadım. Saatini de bilmiyordum. İntikamı yükselticez diye Galip'i harcıyacaklar.

orası öyle tabi vadi yine açık ara yapar ama reytingler düşer az sonra yeni bölüm başlıyo vay be bir zamanlar 21.45 te başlayan vadi şimdi o saatte bitecek nerdeyse :( inanılcak gibi değil ama gerçek :(

reklamda girmezse :( :( :( yeni bölüm 5-6 reytingle falan başlar heralde :(
Yine özet vermiş kanal , ben onuda beklemiyodum :kiki:

vadi 15 dk özet verdi yeni bölüm başlıyo :(

inşallah reklama girer en iyi ihtimal 20.30 da yeni bölüm :(

başbakan işi biliyor vadinin yüksek reytinglerinden yararlanıcak nekadar çok kisiye ulasirsa okadar kafi tabi

başbakan yüzünden vadi düşecek ah be başkanım başka gün mü yok ya tüm hafta bu anı bekliyoruz yapılana bak
20.17 yeni bölüm jenerik :(

bari reklama girse

Vadi reklama girdi. Galip Derviş bunu değerlendirip yükselir umarım.

oh be reklama girdi en azından :D az da olsa rahatladım :d reklam girince seviniyoz ya işe bak :D 20.33 gibi başlayacak vay arkadaş ya

vadi 1 saat reklama girmicek
aga reklama girmemesi önemli değil erken başlaması ve erken bitmesi kötü vadi geç saatlerde coşuyo iyice şimdi düşük başlayacak kesin :(

20:00 - 20:15 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 4.59 2) SMNYL TV: 4.52 3) ATV: 4.35 4) KANAL7: 3.21 5) STAR: 3

Deniz Yıldızı zirvede hem de 4.59 reytingle! Gayet normal çünkü bu bölüm çok iyiydi.

atv'de Kurtlar Vadisi ile listede!

''Aramızda Kalsın'' 3 reyting ile başlamış akşama.

Vadi'nin özeti 4 alacak gibi. İntikam özetini geçer belki. :)