kurtların düşüşü başbakana baglı değil biliyon dimi.. yeni format yeni oyuncular dandik.. bu sezon senaryoda zayıf..konuşmalarım dinleniyor diye gelebilir belli mi olur
hem 2-3 defa bile gelmesi dizimiz için reyting kaybı
kurtların düşüşü başbakana baglı değil biliyon dimi.. yeni format yeni oyuncular dandik.. bu sezon senaryoda zayıf..konuşmalarım dinleniyor diye gelebilir belli mi olur
hem 2-3 defa bile gelmesi dizimiz için reyting kaybı
Sondaki sahneyi mi diyon? Tarihe uymasını bırak MY ilk sezon muydu neydi Sülüman Kelle kesmişti bildiğin o sahneyi kıskanmişlaro zaman milelt inanmaz kibu arada zavallı rum mehmet paşa,m.a.alakurt u iyi oynuyormuş gibi göstermek için kılıçla kellesi gidiyor zavallı adam boğdurularak öldürülmüş tarihte
demek ki my tarihi iyi anlatmış my yi taklit edip biz daha düzgünüz dediklerine göre gerçi en iyi @beyazsoy bilirSondaki sahneyi mi diyon? Tarihe uymasını bırak MY ilk sezon muydu neydi Sülüman Kelle kesmişti bildiğin o sahneyi kıskanmişlar
tarihi konunun hatası mı açılır lo her tarihçi başka bir şey der kaynak gösterirsin konu kilitlenir
hacı ajanlar her yere giriyor amerikayada sızıyorlar şimdi amerikan büyük güç değil mi.. önemli olan sızmaları değil bişey yapamaması. diziye göre konuşursak yakalndıklarına göre sorun yok.. ayrıca anakronizim yapıyorsun. o devride ajanları yakalamak için uydu mu var kamera mı var adamlar nasıl yakalasın yahuu))) istersen bide şöyle osmanlıya saldır adamlarda cep telefonu yok kuşlarla haberleşiyor diye ))))ben onu mu dedim madem bu dizi fatih döneminin ne ka güçlü harika olduğunu anlatıyor 4-5 ajan nasıl aynı anda saraya sızıyor adamların dediklerini tutmuyor kimy de amaç adından da anlaşılıyor aşk-ı derun
kurtların düşüşü başbakana baglı değil biliyon dimi.. yeni format yeni oyuncular dandik.. bu sezon senaryoda zayıf..
o devirde uydu muydu yoktu ama padişahın odasına bile giriyor ajanlar ne hikmetsehacı ajanlar her yere giriyor amerikayada sızıyorlar şimdi amerikan büyük güç değil mi.. önemli olan sızmaları değil bişey yapamaması. diziye göre konuşursak yakalndıklarına göre sorun yok.. ayrıca anakronizim yapıyorsun. o devride ajanları yakalamak için uydu mu var kamera mı var adamlar nasıl yakalasın yahuu))) istersen bide şöyle osmanlıya saldır adamlarda cep telefonu yok kuşlarla haberleşiyor diye ))))
bence 15 tir dikaktli baksınRating Kurdu @RatingKurdu41 dk
Zengin Kız Fakir Oğlan 10 ratinge çıktı. Son zamanların TRT rekorunu kırdı.Aşk-entirika- silah olmadan bunu başaran tek proje. @RatingKurdu
Birol Güven tarafından retweetlendi
@EveN , @xemrexxx
Birol nasıl retliyor o kadar takipçi görüyor bi de.o devirde uydu muydu yoktu ama padişahın odasına bile giriyor ajanlar ne hikmetseayrıca dizinin dedikelri konusuna ters olay osmanlı güçlü ise bu kadarı da olmaz 5 ajan nedir ;ben dizinin senarosuna laf etmiyorum zaten şu an dizi başlamadan dedikelrini göremedik daha lafım ona
bence 15 tir dikaktli baksın
reklamın iyisi kötüsü olmazBirol nasıl retliyor o kadar takipçi görüyor bi de.
kim demişse uydurmuş. osmanlıda bogdurtma hanedana uygukanır. çünkü onların kanı kutsaldır ve dökülmez..o zaman milelt inanmaz kibu arada zavallı rum mehmet paşa,m.a.alakurt u iyi oynuyormuş gibi göstermek için kılıçla kellesi gidiyor zavallı adam boğdurularak öldürülmüş tarihte@yakup09
hacı bu sektörde olup dizileri izlemiyorum demek büyük ayıptır herkes herkesin dizilerini iziler bu övünç kaynagı değil. zaten herkes birbirini kopyalamsından belli değil midemek ki my tarihi iyi anlatmış my yi taklit edip biz daha düzgünüz dediklerine göre gerçi en iyi @beyazsoy bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?