izleyip de (tarafsız gözle) beğenen çok az zatenBugün iş yerinde ki hakan abi izlemiş netten, başlamadan önce çok övüyodu izledikten sonra one ya oyuncak gibi dizi olmuş dediben koptum
izleyip de (tarafsız gözle) beğenen çok az zatenBugün iş yerinde ki hakan abi izlemiş netten, başlamadan önce çok övüyodu izledikten sonra one ya oyuncak gibi dizi olmuş dediben koptum
o ka olur mu bilmem ama çarşambadan iyi gider zaten çarşambadan iyi gidiyor şu an tek bölüme yüklenip daha iddialı bölümlerle 5 i görebilir
mi acep 😱başbakan bereni geçmiş)))))))) knal d bereni kaldırıp başbakanı çıkartır mı acaba )))
8 sezonluk diziden bi zahmet iyi olan kısımalrı alsınlarOlur olur bu sezon çok iyi uyarlanmış.
Emreden yine süper bi tespit, %100 katılıyorumizleyip de (tarafsız gözle) beğenen çok az zatenyoksa 10 milyona ve o ka hazırlık sürecine 4 reyting almazdı
Sen diyosan, ömür boyu öyle bi şey olmaz. Malum dediklerinin hiçbiri çıkmıyorbaşbakan bereni geçmiş)))))))) knal d bereni kaldırıp başbakanı çıkartır mı acaba )))
sülümanın annesi gelmese kimse 49da sanmaz )))) hürrem kaç yaşında hürrem 60da gösteriyor da )))
Aaa haksızlık etme , çok etkileyici bi ambians olmuş bence emremaşallah fatih te şu anki papa sahnesindeki efektler
tecavüzvar mı varahlak meselesine girmeyelim her dizide ahlaksız denen sahneler var
halit ergenç zaten 44-45sülümanın annesi gelmese kimse 49da sanmaz )))) hürrem kaç yaşında hürrem 60da gösteriyor da )))
dediklerimin çogu çıkıyor hacı merak etme sen ))) vallahi bu kanal dye belli olmaz beren beklerken galip dervişi gören seyirciye bir şok yapıp kendine getirmek isteyebilir kanal d ondan dedim berenin yerine başbakanı koyar )))Sen diyosan, ömür boyu öyle bi şey olmaz. Malum dediklerinin hiçbiri çıkmıyor
soruma cevap ver hacı hürrem kaç yaşında )))halit ergenç zaten 44-45
Bu kadar isabetsiz tespitten sonra hiçbir tespitini merak etmem zatendediklerimin çogu çıkıyor hacı merak etme sen ))) vallahi bu kanal dye belli olmaz beren beklerken galip dervişi gören seyirciye bir şok yapıp kendine getirmek isteyebilir kanal d ondan dedim berenin yerine başbakanı koyar )))
soruma cevap ver hacı hürrem kaç yaşında )))
olyı habertürk-star gibşi gazeteler daha çok konuştu onlar da mı doğan medyadan.)ilk defa intikam başladığından beri geçen hafta totalde 3 ab'de 5 reytinge düştü
bir haftadır doğa grubunun gazete ve dergilerine bak beren saatin cinsellikle ilgili haberlerini görürsün
aşkı memnunun üstünden kaç yıl geçti hala kıvançla öpüşme görüntülerini yayınlıyorlar
43dediklerimin çogu çıkıyor hacı merak etme sen ))) vallahi bu kanal dye belli olmaz beren beklerken galip dervişi gören seyirciye bir şok yapıp kendine getirmek isteyebilir kanal d ondan dedim berenin yerine başbakanı koyar )))
soruma cevap ver hacı hürrem kaç yaşında )))
Ne 3'ü ?? 4 olmasın.. Niye sürekli bilmeden yanlış şeyler paylaşıyosun? Bil sonra gel yorum yaz şuraya.ilk defa intikam başladığından beri geçen hafta totalde 3 ab'de 5 reytinge düştü
bir haftadır doğa grubunun gazete ve dergilerine bak beren saatin cinsellikle ilgili haberlerini görürsün
aşkı memnunun üstünden kaç yıl geçti hala kıvançla öpüşme görüntülerini yayınlıyorlar
anti berenistler evlrenme hazırlığındaki kızla ilgili bu haberlerin manığı ne acepaşkı memnunun üstünden 5 yıl geçmiş hala berenin kıvançla öpüşmekten dudakları morardı diye haberler çıkıyor
bu haberleri kim çıkarıyor kim servis ediyor?
sanırım sen de beren beklerken kel galip dervişi görünce şoka girdin o yüzden yazdıklarını mazur görüyorum ))))Bu kadar isabetsiz tespitten sonra hiçbir tespitini merak etmem zaten))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?