3 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün iş yerinde ki hakan abi izlemiş netten, başlamadan önce çok övüyodu izledikten sonra one ya oyuncak gibi dizi olmuş dedi :kiki: ben koptum:kiki:
izleyip de (tarafsız gözle) beğenen çok az zaten :) yoksa 10 milyona ve o ka hazırlık sürecine 4 reyting almazdı

tecavüzvar mı var :D ahlak meselesine girmeyelim her dizide ahlaksız denen sahneler var :D

ilk defa intikam başladığından beri geçen hafta totalde 3 ab'de 5 reytinge düştü
bir haftadır doğa grubunun gazete ve dergilerine bak beren saatin cinsellikle ilgili haberlerini görürsün
aşkı memnunun üstünden kaç yıl geçti hala kıvançla öpüşme görüntülerini yayınlıyorlar

Sen diyosan, ömür boyu öyle bi şey olmaz. Malum dediklerinin hiçbiri çıkmıyor
dediklerimin çogu çıkıyor hacı merak etme sen ))) vallahi bu kanal dye belli olmaz beren beklerken galip dervişi gören seyirciye bir şok yapıp kendine getirmek isteyebilir kanal d ondan dedim berenin yerine başbakanı koyar )))

halit ergenç zaten 44-45:)
soruma cevap ver hacı hürrem kaç yaşında )))

dediklerimin çogu çıkıyor hacı merak etme sen ))) vallahi bu kanal dye belli olmaz beren beklerken galip dervişi gören seyirciye bir şok yapıp kendine getirmek isteyebilir kanal d ondan dedim berenin yerine başbakanı koyar )))

Bu kadar isabetsiz tespitten sonra hiçbir tespitini merak etmem zaten :)))))))))))))

ilk defa intikam başladığından beri geçen hafta totalde 3 ab'de 5 reytinge düştü
bir haftadır doğa grubunun gazete ve dergilerine bak beren saatin cinsellikle ilgili haberlerini görürsün
aşkı memnunun üstünden kaç yıl geçti hala kıvançla öpüşme görüntülerini yayınlıyorlar
olyı habertürk-star gibşi gazeteler daha çok konuştu onlar da mı doğan medyadan.)

43:)

aşkı memnunun üstünden 5 yıl geçmiş hala berenin kıvançla öpüşmekten dudakları morardı diye haberler çıkıyor
bu haberleri kim çıkarıyor kim servis ediyor?

o deilde vadinin bugün kanal d ye yaşattıkları unutulmaz bi daha :D 1 saat erken bitecek diye adamlar 5 dk kala yayın akışlarını değiştirdiler vay be vay be :d

Ne 3'ü ?? 4 olmasın.. Niye sürekli bilmeden yanlış şeyler paylaşıyosun? Bil sonra gel yorum yaz şuraya.

aşkı memnunun üstünden 5 yıl geçmiş hala berenin kıvançla öpüşmekten dudakları morardı diye haberler çıkıyor
bu haberleri kim çıkarıyor kim servis ediyor?
anti berenistler evlrenme hazırlığındaki kızla ilgili bu haberlerin manığı ne acep :) neden habertürk star gibi rakip gazeteler kıvanç bereni p,öpme manyağı yaptı başlığı atıyor aman kenan duymasın diye ekliyorlar sonuna :D

İntikam 23.01 de bitti yani boşluktan faydalanma gibi bi durum olmadı. Diğerleriyle karıştırmayalım 23.45 de bitenlerle