3 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3 Ekim Çarşamba Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kötü Yol - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Tekrar (Show)

• Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• X Men Son Direniş (Fox)

• Canlı Para (Fox)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Diziler bitti mi

Sakinim yahu :)

Olumlu/olumsuz fark etmez her diziyi yorumluyorsun.Merak etmiştim fanatik oldugun bir dizi yada diziler varmi diye.cvp için saol :)

beyazsoy genelde dizileri 5 dakika izler ama 2 saat yorum yapar az şeyden çok şey anlayan değerli bir arkadaşımızdır kendisi tekeden süt çıkarır takdirimi kazanmıştır :))))

tek hatası bir gün savunduğu diziyi diğer gün yerin dibine sokmasıdır biraz daha istikrarı tuttursa gazetelerde tv eleştirmenliğini rahat yapar ..:))

beyazsoy genelde dizileri 5 dakika izler ama 2 saat yorum yapar az şeyden çok şey anlayan değerli bir arkadaşımızdır kendisi tekeden süt çıkarır takdirimi kazanmıştır :))))

tek hatası bir gün savunduğu diziyi diğer gün yerin dibine sokmasıdır biraz daha istikrarı tuttursa gazetelerde tv eleştirmenliğini rahat yapar ..:))

:d :d :d :d :d :d :d :d

Sakinim yahu :)

Olumlu/olumsuz fark etmez her diziyi yorumluyorsun.Merak etmiştim fanatik oldugun bir dizi yada diziler varmi diye.cvp için saol :)

yok her diziyi yorumlamam ama her yeni başlayan diziyi izlerim . bu arada yeni diziler başladıgı için her diziyi yorumlar gözüküyorum . mesela araka soakalar ve bu sezon kuzey güneyi , seksenleri , alemin kralı , hiç yorumlamadım . tabi izlemekte zorlandıgın ilk bölümlü dizilerde çıkıyor :))) mesela böyle gitmesin

Dur ben daha yeni tanımaya calişiyorum :X Ama Yuksel Aytug da öyle 5-10 dk bakıp sonrasında zap yapıyor (sanırım) bi yerde öle bişi demişti:X

Karşılık vermek hakkımızdır savaş olmaz