İdare eder dedim.Çok nadir bu tarz konular gelmeye devam eder ama fırsat gelmiyor ve unutuyordum. Bu şarkıyı Kasım ayında paylaşacaktım
@Yiğitt @dreamy @The_Erinch sizin yorumunuzuda merak ediyorum.
İdare eder dedim.Çok nadir bu tarz konular gelmeye devam eder ama fırsat gelmiyor ve unutuyordum. Bu şarkıyı Kasım ayında paylaşacaktım
@Yiğitt @dreamy @The_Erinch sizin yorumunuzuda merak ediyorum.
Bir dahakine İsveççe ile gelirimİdare eder dedim.Zaten İspanyolca şarkılara hep bir mesafem vardır...
Direkt İngilizce ile niye gelmiyorsun...Bir dahakine İsveççe ile gelirim(Türkçe şarkının isveçcesi)
Herkes burun kıvırır ama olsun
İlk bölüm İngilizceydiDirekt İngilizce ile niye gelmiyorsun...
Bölümlerin arası uzun olduğu için aklımdan çıktı herhalde.İlk bölüm İngilizceydiTarkan - Şımarık
Ben direk karşıma çıkanları almıştım sonradan
Aynen, 3 ay olmuştur belkiBölümlerin arası uzun olduğu için aklımdan çıktı herhalde.
Yoğun bir dönemime denk gelmiştir yoksa kesin oylardım. Sonuçta işin içinde Tarkan varmış.Aynen, 3 ay olmuştur belki
Bi bakayım orda yorumun var mı
------
Eylül ayı ve Uğramamışsın bile 😱
Yabancı Dilde Türkçe Şarkılar | Tarkan - Şımarık | 1. Bölüm ( Holly Valance - Kiss Kiss)
Merhabalar, müzik sohbet bölümünü aktif tutmak için forumun bu bölümünde farklı programlara yer vereceğim. Açılışı Yabancı Dilde Türkçe Şarkılar ile yapacağız. Türk pop müziğinin güçlü sesi Tarkan hem Türkiye hem de dünyaya adını duyurmuş değerli bir sanatçımız. Kendisinin Şımarık isimli...fav10.net
O vasat dediğin patladı ama ve ödüller aldıYoğun bir dönemime denk gelmiştir yoksa kesin oylardım. Sonuçta işin içinde Tarkan varmış.Şimdi dinledim ve vasat geldi. Gereksiz bir cover olmuş...
Prestijsiz tüm ödülleri toplamıştır.O vasat dediğin patladı ama ve ödüller aldı
Konuda yazmış olmalıyım ama büyük ödüllerPrestijsiz tüm ödülleri toplamıştır.
Yazmamışsın konudaKonuda yazmış olmalıyım ama büyük ödüller
Yorumlarda demek istedim. Avrupa'da bile ödül almış zamanında.Yazmamışsın konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?