3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

daha çok vardı hatırlıyom ama bulamadım

boş ver revan kayboldu zati
))))))

seni yarım kesmez tam söylüyom

Yalan Dünya bu hafta düşüş yaşamış.. Acaba Kanal D hatasını farkına varacakmıdır..

Karadayı süper gitmiş iki gruptada zirveyi alacağı zor gibiydi ama başardı mahoniye ders oldu biraz.

Salı günü konusu açıldı, orada devam edin.

İşte bu işte bu işte bu işte budur...KARADAYI'm ne yapmiş öyle???? Karadayı Oses'i geçecek dedik mi dedik..Sabreden derviş muradına erermiş sözünün canlı kanıtı karşinizda..Siz durun daha Duellolarda dahada düşecek..Kimse Acun'un yuzune bile bakmaz..AB için söyluyorum>>>> KARADAYI'm 1. olacak 28-30 shrle 22-25 shrle 2.Yalan Dünya olacaktir..3. olarakda Acun 15 shr'lerde dolanır...

Kanal D'nin taktiği ancak ilerleyen günlerde işe yarar ama 1.'liğe oynayamayacak..AB'yi kurtarsın Kanal D yeter...Kanal D için kötümü oldu gün değişi mi evet..Pazartesi günü O Ses' var karşisinda 2'side aynı kesime hitap ediyor..Gülse Birsel demişti ki gerçek seyircimizi yakalıcaz.Ama senin gerçek kesimin Orcun taklidi yapan ergenler..Bu ergenlerin %30 kısımı yarın okula gidecek.Erken kalkmalari lazım senin dizini mi izlesinler??Kanal D İntikam başladiği zaman KAYP'ı hala bitirmemek için ugraşacaksa sonraki taktiği pazartesine cekmek olcak..Yalan Dunya belki yine Cumaya geçer..Arka Sokaklar zaten miadını dolduran yapım.Onada kapıyı gösterirler heralde.

o ses türkiye izledim yine çok iyidi 9.37 reyting alarak zirvede yer almış yine.Karadayıyıda tebrik etmek lazım ama 9.26 reytingle zirveyi kıl payı kaçırmış

herşey mükkemmel gidiyor karadayı hakettiği yerde yakında total:12 ab: 18 olur

yalan dünyadada kanal D istediğini aldı ab yi yükseltmiş
macunu indirmiş