3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

revanı görmek isterim.geçen hafta https://fav10.net/f531/yalan-dunya-...r-tutturdu-kimler-yanlis-tahmin-yapti-171595/ bizi afişe etmişti. iki hafta öncede demiştim ama revanca tiye alındık
))) iki eglence programı yalan dünya ile oses birbirlerini yer aradan karadayı sıyrılır demiştim. ayrıca yerleri değiştirilen her dizi üstüne geldiği dizinin reytinginin üstüne gelir ilk hafta reytingleri gerçeği göstermez demiştim . neyse bu hafta herşey ortaya çıktı. umarım bu haft da yalan dünya hakkındaki tahminler diye bir bölüm açar revan
))))))))))))))))

atv pazartesiyi aldı artık prine time pazartesi 1.si

hemen gaza geliyo ben dedim bi sakin ol bi bekle yok bak hep diyorum ilk hafta gazı diye bişey vardır kayıpta bu hafta kayıplara karışacak

uyanlız şu an sen de 1 haftalık reytinge göre youm yaptın haftaya artarsa senn bu yorum gene afişe edilkir

Yalan Dünya çökmüş... :S

O Ses düello kavşağında zirveyi kaybetmiş. Haftaya düellolar var. O Ses 2. olarak devam eder.

Karadayı çok iyi gitmiş. Diziye başlamayı bile düşünüyorum.

o ses en az 3 fark atıcak ab bunu da kayıt edın haftaya acun şamarı gelıyor

o ses 132 dakika sürmüş yeni bölüm 103 dakika reklam 29 dakika
karadayı 148 dakika sürmüş yeni bölüm 109 dakika reklam 39dakika reklam
yalan dünya 137 dakika sürmüş 97 dakika yeni bölüm 40 dakika reklam

tns de sürelerde hata mı va ryoksa yalan dünya hep blok verdiğinden farketmedik mi reklam uzunluğunu

18 YER GOK ASK FOX TV 03.12.2012 21:41:06 23:46:14 2,95 7,44

esra ceyhaNDA BİR YÜKSELİŞ VAR

61 ESRA CEYHAN'LA A'DAN Z'YE OZEL KANAL 7 03.12.2012 16:58:56 17:23:31 0,9 4,76

Yalan Dünya 22.45-23.15 arası yarım saat reklam verdi.

Yani kaçak takıldı dün akşam reklamların hepsini sona atmışlar.

Aga pazartesi prime-time halâ Star'ın. :S

Prime-time 20.00-23.00 arası.

Yani Karadayı'nın özetini de işin içine katmak gerekiyor.

o olabilir aga zaten o ses hala zirvede bölünü falan ama hakkını yemem karadayı ensesinde

aga bak demedik mi o ses yd birbirini yer karadayı aradan çıkar bu yorum doğrulandı bence

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya çökmüş... :S

O Ses düello kavşağında zirveyi kaybetmiş. Haftaya düellolar var. O Ses 2. olarak devam eder.

Karadayı çok iyi gitmiş. Diziye başlamayı bile düşünüyorum.

başla aga bence başta çok dalga geçiyodun ama güzel dizi

- - - Ekleme - - -

herkes ab ye göre konuşuyo arkadaşlar acun hala zirvede ama hileyle yani karadayı haftaya zirveyi alır artık

O Ses goy goy yarışması gibi devam ederse düşmeye mahkum zaten. Bu sene işi iyice eğlenceye döktüler.

Yalan Dünya çok kan kaybetti dün akşam. Karadayı'ya kaymış galiba hepsi.

yd nin ab de özetle yeni bölüm arasında 1 reyting var sadece
bu da ne demek karadayı ve o sesle birebir kapışınca eziliyo demek haftaya özetsiz başlar

Günün şampiyonu Karadayı olmuş, tebrik ederim, reklamların gücü sanırım daha net anlaşılıyor her gün, dizi blok reklama geçti, uçtu, rakiplerini de düşürdü...

Yalan Dünya ile Acun birbirini yer, Karadayı sivrilir tezi sanki bu hafta gerçekleşmiş gibi, Acun fena çarpılmış, Yalan Dünya da öyle...

Acun'un sahtekarlığının vehameti de gittikçe anlaşılıyor olmalı, adam geç bölerek zirveyi almış gibi göstermiş kendini, yazık, Acun'un düştüğü hallere bak, marka değerini bitiriyor bu tavrıyla...

Prime-time olarak düşünürsek ATV ve Kanal D yükselmiş, Star düşmüş...

Program bazında bakarsak sadece Karadayı yükselmiş...

Yalan Dünya kendi düşse de biraz istenileni verdi sanırım, zirve Yalan Dünya'dan önce 15'lere tırmanmıştı, şimdi biraz azaldı ama ben yine de dizinin cumaya alınmasında fayda görüyorum, şu anki durumu çok kötü değil ama daha da şahlanabilir başka günlerde...

@Prime-time olarak Kanal D nasıl yükselmiş endgame yahu.

Özet'e baksana.