3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

daha saat 8.10 tabi olcak karadayı özet başlamadı bile :d bi de daha var diyo :d

Yalan Dünya cuma günü bile 15-20 dakika özet veriyor, dram değil Yalan Dünya...

Bu arada Karadayı reklamı başta verip bölmeyecek kendini uzun süre, korkaklık diye buna derim. :D

ya sende hep aynı şeyi söylüyon ne korkaklığı perşembe vadiye dedim aynısını yok öyle bişey başta da alıyo sonda da reklamı asıl tırsak yalan dünya korkaklar :d

ya sende hep aynı şeyi söylüyon ne korkaklığı perşembe vadiye dedim aynısını yok öyle bişey başta da alıyo sonda da reklamı asıl tırsak yalan dünya korkaklar :d

Vadi de başta uzun reklam alıyor bu arada, onun da durumu aynı. :D

Bugün Karadayı kaç kez reklama girmiş bakacağım, ATV'yi biraz olsun tanıyorsam 45-50 dakika reklamsız gidecektir 21:00-22:00 arası...

Not : Bilerek kışkırtıyorum seni ama ATV'ye tümden korkak diyorum, orası doğru...

Yalan Dünya sanırım bugün de az reklamlı...

Bugün Karadayı kaç kez reklama girmiş bakacağım, ATV'yi biraz olsun tanıyorsam 45-50 dakika reklamsız gidecektir 21:00-22:00 arası...

Not : Bilerek kışkırtıyorum seni ama ATV'ye tümden korkak diyorum, orası doğru...

Bugün reklam düzeni normal düzeyde. 6+6 şeklinde :)

@endgame

Yalan dünya'nın reklam sürelerine bakarsın değil mi? Ben çıkıyorum biraz ders başı yapmam gerek. :D

endgame şaka yapıyon belki ama iftira ediyon bak vadi başta 8 sonda 8 alıyo özette ayıp oluyo

yd ilk ve son reklamını aldı :d daha da reklam girmez klasik kanal d reklamsız gidiyo adamlar :d