Yalan Dünya diziye korkak diyenlere inat özetiyle boy gösteriyor, daha da var baya özetin bitmesine...
daha saat 8.10 tabi olcak karadayı özet başlamadı bile bi de daha var diyo
Yalan Dünya diziye korkak diyenlere inat özetiyle boy gösteriyor, daha da var baya özetin bitmesine...
daha saat 8.10 tabi olcak karadayı özet başlamadı bile bi de daha var diyo
Karadayı 19:59 başlıyor(özet)...
ya sende hep aynı şeyi söylüyon ne korkaklığı perşembe vadiye dedim aynısını yok öyle bişey başta da alıyo sonda da reklamı asıl tırsak yalan dünya korkaklar
Ben WC'ye giderken reklam verdi Geldim hala veriyorhala reklam özet bile başlamadı )
Bugün reklam düzeni normal düzeyde. 6+6 şeklindeVadi de başta uzun reklam alıyor bu arada, onun da durumu aynı.
Bugün Karadayı kaç kez reklama girmiş bakacağım, ATV'yi biraz olsun tanıyorsam 45-50 dakika reklamsız gidecektir 21:00-22:00 arası...
Not : Bilerek kışkırtıyorum seni ama ATV'ye tümden korkak diyorum, orası doğru...
Yalan Dünya sanırım bugün de az reklamlı...
Dün 5 almıştı ama
Ben WC'ye giderken reklam verdi Geldim hala veriyor
--- Ekleme---
Herkes Beren'i görcez diye Kanal D acarsa Kanal D haber ucar tabi...5 almiş...Fragman yayınlancak haberi böyleyse dizi başaladiğinda düşenemiyorum
Vadi de başta uzun reklam alıyor bu arada, onun da durumu aynı.
Bugün Karadayı kaç kez reklama girmiş bakacağım, ATV'yi biraz olsun tanıyorsam 45-50 dakika reklamsız gidecektir 21:00-22:00 arası...
Not : Bilerek kışkırtıyorum seni ama ATV'ye tümden korkak diyorum, orası doğru...
Yalan Dünya sanırım bugün de az reklamlı...
Bugün reklam düzeni normal düzeyde. 6+6 şeklinde
adak mı reyizKonunun 3. sayfasından Vadi tartışması başlamasın, kurban keseceğim
endgame şaka yapıyon belki ama iftira ediyon bak vadi başta 8 sonda 8 alıyo özette ayıp oluyo
@endgame
Yalan dünya'nın reklam sürelerine bakarsın değil mi? Ben çıkıyorum biraz ders başı yapmam gerek.
Tamam, tamam, Vadi'ye laf yok ama maç çıkınca uzun süre reklamsız olursa laf ederim.
yd ilk ve son reklamını aldı daha da reklam girmez klasik kanal d reklamsız gidiyo adamlar