3 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

aga adam kanal d fanı anla işte :D

Bu problemi hallettik sanıyordum ama görüyorum ki sen hep aynı takas'sın, ben aramızı düzeltmeye çalıştıkça sen yıkıyorsun...

Kanal D'den hiç bahsedilmeyen bir mesajda bile aynı şeyi yazıyorsun...

Ben bir kanalı veya bir programı sevebilirim ama sen asla bu nedenle birini kayırdığımı, gerçekleri yazmadığımı, gizlediğimi veya çarpıttığımı söyleyemezsin, bana iftira atamazsın...

Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...

karadayı reklamda çok düşüyü hemen alıyo reytingi geri ilginç

AB grubunda da 11.48 ratingle lider olan O Ses'i, 8.7 ratingle Karadayı takip ediyor!
Yalan Dünya Reklamda Olduğu İçindir :)

Bu problemi hallettik sanıyordum ama görüyorum ki sen hep aynı takas'sın, ben aramızı düzeltmeye çalıştıkça sen yıkıyorsun...

Ben bir kanalı veya bir programı sevebilirim ama sen asla bu nedenle birini kayırdığımı, gerçekleri yazmadığımı, gizlediğimi veya çarpıttığımı söyleyemezsin, bana iftira atamazsın...

ooo şakalara bu kadar alınmaz ki bi insan ayıp ediyon başka bişey değil şaka olduğunu illa belirtmek mi lazım

Oha fena kızdı:D

- - - Ekleme - - -

ALLAH afatsız versin :(
Amin.Kış geç geldi ama bir geldi pir geldi

adama şaka da yapılmıyo eve baskın yapacak Allah tan adresi bilmiyo :d çd aga ekibi topla endgame baskına geliyo :d

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
9.74 , 2) STAR: 6.54 , 3)
FOX: 5.85 , 4) KANALD:
2.57 , 5) STV: 1.98