AB grubunda durum şöyle: Yalan Dünya 9.3 ratingle lider! O Ses 9.2 ratingle ensesinde! Karadayı 8.1 ratingle 3. sırada!
yarin bakıcaz kim kimi geçmis
AB grubunda durum şöyle: Yalan Dünya 9.3 ratingle lider! O Ses 9.2 ratingle ensesinde! Karadayı 8.1 ratingle 3. sırada!
aga adam kanal d fanı anla işte
Bu problemi hallettik sanıyordum ama görüyorum ki sen hep aynı takas'sın, ben aramızı düzeltmeye çalıştıkça sen yıkıyorsun...
Kanal D'den hiç bahsedilmeyen bir mesajda bile aynı şeyi yazıyorsun...
Ben bir kanalı veya bir programı sevebilirim ama sen asla bu nedenle birini kayırdığımı, gerçekleri yazmadığımı, gizlediğimi veya çarpıttığımı söyleyemezsin, bana iftira atamazsın...
Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...
Oha fena kızdıBu problemi hallettik sanıyordum ama görüyorum ki sen hep aynı takas'sın, ben aramızı düzeltmeye çalıştıkça sen yıkıyorsun...
Kanal D'den hiç bahsedilmeyen bir mesajda bile aynı şeyi yazıyorsun...
Ben bir kanalı veya bir programı sevebilirim ama sen asla bu nedenle birini kayırdığımı, gerçekleri yazmadığımı, gizlediğimi veya çarpıttığımı söyleyemezsin, bana iftira atamazsın...
Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun...
Amin.Kış geç geldi ama bir geldi pir geldiALLAH afatsız versin
ooo şakalara bu kadar alınmaz ki bi insan ayıp ediyon başka bişey değil şaka olduğunu illa belirtmek mi lazım
aynen buda ALLAHtan şükür bunada
Oha fena kızdı
- - - Ekleme - - -
Amin.Kış geç geldi ama bir geldi pir geldi
ow ceza yemen lazım bende böyle yazdıydım bende ceza yediydimTakas kimi kandırıyorsun ? Dün şaka değildi de bugün mü şaka oldu ?
Senin şaka oldu k...
Takas kimi kandırıyorsun ? Dün şaka değildi de bugün mü şaka oldu ?
Senin şaka oldu k...
ow ceza yemen lazım bende böyle yazdıydım bende ceza yediydim
Aksini Söyleyen mi vardı?22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(255, 102, 102);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 9.74 , 2) STAR: 6.54 , 3) FOX: 5.85 , 4) KANALD: 2.57 , 5) STV: 1.98
15 dakika reklam 6.54 reyting o ses bugun yine birinci açık ara