3. Antalya Televizyon Ödülleri | 20-21 Nisan 2012 | Yorum Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben Muhteşem Yüzyıl fazla abartılmadığı için mutluyum, sanırım seneye kendilerini göremeyeceğiz.

yen ioyuncular ve daha kaliteli bi senaryo olucak çünkü konu sıkıntısı ortadan kalkıcak kesinlikle seneye de katılmali
geçensene başro ldururken okan yalabık aldı ödülü meryeme ödül verilmedi 2 sene de ayça bingöl gibi tecavüze uğrasa ya da hde deki gibi sapık ilişkiler içinde olsa kesin alırdı 8 ini de

Oyuncular senaryo nedeniyle ödül almıyorlar. Ayça Bingöl'ün ödül almasını buna bağlama.

Fox'ta ödüllük yapım yoktu zaten. Alması sürpriz olurdu.

TV8 çok ödül aldı ama birçoğunu hak ediyor. Spor ödülünde bu sene %100 Futbol aday değildi. Diğer adaylar da iyi değildi.

Fox'ta ödüllük yapım yoktu zaten. Alması sürpriz olurdu.

TV8 çok ödül aldı ama birçoğunu hak ediyor. Spor ödülünde bu sene %100 Futbol aday değildi. Diğer adaylar da iyi değildi.

%100 Futbol niye aday değildi acaba ? Açık ara en iyisi o.

%100 Futbol niye aday değildi acaba ? Açık ara en iyisi o.

Her sene ona ödül vermekten jüri de bıktı herhalde.

Bu arada gecenin en mutsuz isimlerinden biri de Gani Müjde'dir herhalde. Geçen sene Yahşi Cazibe ile bütün ödülleri süpürmüştü. Bu yıl ne Yahşi Cazibe ne Pis Yedili tek ödül alamadı.

tv 8 de okanın modası geçmesine rağmen 2 ödül verimiş zorlama olmuş biraz- ödül alan-veren bazıkişilerin konuşmalrı tarafsızlığa gölge düşürdü
mahsun konusunda ödül törenleri çok eleştiriliyodu ödül vermiyolar diye göstermelik ödülü verdiler

pargalı bu sene adaymıydı adaysa danyala verilmemeliydi aday değilse normal sonuç ayrıca ben muhteşem yüzyıl kadrosunda pargalıyı aradım ödül töreninde yoktu ..

ADAY DEĞİLDİ geçen sene başrol diye ödül verdikten sonra bu sene yardımcı diye vermek saçma olurdu

hayat devam ediyor en iyi dizi yi almış gerisini boşver