Ben Muhteşem Yüzyıl fazla abartılmadığı için mutluyum, sanırım seneye kendilerini göremeyeceğiz.![]()
bizim stayyumve disko kralı çok zorlama ve komik kaaçtı. sırf madem ödülleri yayınlıyorsunuz size kıyagımız olsunTV8 baya ödül almış, Okan mutludur herhalde durumdan.![]()
yen ioyuncular ve daha kaliteli bi senaryo olucak çünkü konu sıkıntısı ortadan kalkıcak kesinlikle seneye de katılmali
geçensene başro ldururken okan yalabık aldı ödülü meryeme ödül verilmedi 2 sene de ayça bingöl gibi tecavüze uğrasa ya da hde deki gibi sapık ilişkiler içinde olsa kesin alırdı 8 ini de
bizim stayyumve disko kralı çok zorlama ve komik kaaçtı. sırf madem ödülleri yayınlıyorsunuz size kıyagımız olsun
Oyuncular senaryo nedeniyle ödül almıyorlar. Ayça Bingöl'ün ödül almasını buna bağlama.![]()
defacto olarak çekildi yaniFeriha çekilmedi. Protesto edip törene katılmadı.
kanal d star iyi gitmis fox rekor kirdi odul alamama rekoru
yardımcı erkek oyuncu ödülünü kim aldı
Fox'ta ödüllük yapım yoktu zaten. Alması sürpriz olurdu.
TV8 çok ödül aldı ama birçoğunu hak ediyor. Spor ödülünde bu sene %100 Futbol aday değildi. Diğer adaylar da iyi değildi.![]()
%100 Futbol niye aday değildi acaba ? Açık ara en iyisi o.![]()
Hüseyin Avni Danyal
pargalı bu sene adaymıydı adaysa danyala verilmemeliydi aday değilse normal sonuç ayrıca ben muhteşem yüzyıl kadrosunda pargalıyı aradım ödül töreninde yoktu ..
pargalı bu sene adaymıydı adaysa danyala verilmemeliydi aday değilse normal sonuç ayrıca ben muhteşem yüzyıl kadrosunda pargalıyı aradım ödül töreninde yoktu ..
ADAY DEĞİLDİ geçen sene başrol diye ödül verdikten sonra bu sene yardımcı diye vermek saçma olurdu