Türkiye'de gazeteler ucuz. 50-75 kr falan. Burada Hürriyet / Sabah geliyor, coktandir almadim ama en son bildigim 2 Frank yani 3.80 TL bir gazete 
pahalıymış bayaTürkiye'de gazeteler ucuz. 50-75 kr falan. Burada Hürriyet / Sabah geliyor, coktandir almadim ama en son bildigim 2 Frank yani 3.80 TL bir gazete![]()
Hafta içi Perşembe Cumhuriyet alıyoruz Cuma günü Sözcü Cumartesi Milliyet. Ara sıra Akşam Gazetesi.
pahalıymış baya![]()
pahalıymış baya
- - - Ekleme - - -
çok değişik gazteler alıyomuşsunuzsne hangisini alıp okuysun
Resmen soygun Kuşe kağıda mı basıyorlar napıyorlar?Türkiye'de gazeteler ucuz. 50-75 kr falan. Burada Hürriyet / Sabah geliyor, coktandir almadim ama en son bildigim 2 Frank yani 3.80 TL bir gazete![]()
Resmen soygun Kuşe kağıda mı basıyorlar napıyorlar?![]()
AMK'nın iddaa yorumcularını beğenmiyorum.fotomaç amk bazende
AMK'nın iddaa yorumcularını beğenmiyorum.![]()
Benim arkadaşlarım her gün neredeyse oynuyor hep bu gazeteden bir kere tutturduklarını görmedim.ben öyle çok oynamıyorum çok nadironlara bakrak oynarsan batarsın zaten
![]()
Bu ülkenin en iyi gazetesi, en halkçı gazetesi SÖZCÜ'yü kutluyoruz.
Yakında Hürriyet'i de geçer inşallah.
Sana göre en tarafsız hangisi dur tahmin ediyim eeeee Zaman mı?
Gazete dediğin tarafsız olmalı.Sen daha gazeteciliğin temel prensibinin ne olduğunu bilmeden gelip en iyi gazetesi diyorsun burada.![]()
Sana göre en tarafsız hangisi dur tahmin ediyim eeeee Zaman mı?
Demedin zaten tahmin ettim sadece peki sence en tarafsızı hangisi?
Hayır,zamana tarafsız dediğimi hiç hatırlamıyorum.![]()
Demedin zaten tahmin ettim sadece peki sence en tarafsızı hangisi?![]()
Neden diyicem ama çok uzatıp sıkmıyım seni neyse....
Ben gazete okumam pek.Net bir yorum yapamam.Sadece sözcü'nün tarafsız bir gazete olmadığını biliyorum.![]()
Neden diyicem ama çok uzatıp sıkmıyım seni neyse....![]()
Ben gazete okumam pek.Net bir yorum yapamam.Sadece sözcü'nün tarafsız bir gazete olmadığını biliyorum.![]()
Türkiye'de bir tane tarafsız gazete bile yok. Ama Sozcü en ahlaklı, en halkçı gazete işte. Erdoğan'ı eleştirebilen az sayıda gazetelerden biri!