3-9 Aralık 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Sen 27 filandin dimi. Şimdi lafımı böyle çevirdiğine göre ilk aşkına sadıksın, hala acısı sende tazedir
@destere ye de umut veriyon bide
yok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek için
yine çözdüm
@Forumdash
Aaa evet Forumdash da destere gibi bir durgun döndü foruma var bunlarda birşeyler ama

yok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek için
yine çözdüm
@Forumdash
Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyor
Yoksa @Çiğdem- evlenmek için can atardı. Geldi 30una şimdi düğün dernek davul zurnayla mı ugraşsin
İki horon bir üç ayak derken kalpten gider

Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyor
Yoksa @Çiğdem- evlenmek için can atardı. Geldi 30una şimdi düğün dernek davul zurnayla mı ugraşsin
İki horon bir üç ayak derken kalpten gider
serhatla sen herkesin yerine kuduruyonuz millet de enerji kalmadı sizi izlemekten.ss
Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım
@Harunnn60

Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım
@Harunnn60
Senin enerjin çenen
Kadınların çenesi hiç durmaz zaten sana özgü birşey değil. Havvadan beridir gelen gen özelliğiniz malasef

@Harunnn60
Yaa hala evlenip barklanmaktan düzen kurmaktan bahsediyor
kız seni kraliçelikten azlediyorum @Dosi ablam yeni kraliçedir bana doğum günümde bunu hediye etti
senin @destere nin dondurulmuş hali gibi sanki yoksa gerçekten dondurdu mu isveç cadolozu senin toparlağı 😱 neyse bir @Harunnn60 ı çağıralım ayıcığa hırlarsa anlarız ki bu ayıcık destere ona göre helvasını kararız
@kerem @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @turkuazz @serhatt @dreamy