@Harunnn60 ı kıllandırma yine gece gece git zıbar alamancıListede kendinle @destere 'yi nasıl unutursun? Sırf onunla mesajlaşmak için buraya girdiğin halde.![]()
@Harunnn60 ı kıllandırma yine gece gece git zıbar alamancıListede kendinle @destere 'yi nasıl unutursun? Sırf onunla mesajlaşmak için buraya girdiğin halde.![]()
Uzun ara verdin zaten bu az bile![]()
![]()
@eskici de hortlarsa eğer
O değilde ayoll forumun çiftleri baya kalabalıklaştı![]()
![]()
@xemrexxx
@Maskeli Fedai @xBUGRAx
@Harunnn60 @kerem
@serhatt @cookies
@Forumdash @eskici
Elimi ayağimi çektim benUzun ara verdin zaten bu az bile![]()
![]()
@eskici de hortlarsa eğer
O değilde ayoll forumun çiftleri baya kalabalıklaştı![]()
![]()
@xemrexxx
@Maskeli Fedai @xBUGRAx
@Harunnn60 @kerem
@serhatt @cookies
@Forumdash @eskici
Sen 27 filandin dimi. Şimdi lafımı böyle çevirdiğine göre ilk aşkına sadıksın, hala acısı sende tazedir
yok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek için
Sen 27 filandin dimi. Şimdi lafımı böyle çevirdiğine göre ilk aşkına sadıksın, hala acısı sende tazedir@destere ye de umut veriyon bide
![]()
Aaa evet Forumdash da destere gibi bir durgun döndü foruma var bunlarda birşeyler amayok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek içinyine çözdüm
@Forumdash
serhatla sen herkesin yerine kuduruyonuz millet de enerji kalmadı sizi izlemekten.ssAaa evet Forumdash da destere gibi bir durgun döndü foruma var bunlarda birşeyler ama![]()
![]()
![]()
Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyoryok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek içinyine çözdüm
@Forumdash
Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyorYoksa @Çiğdem- evlenmek için can atardı. Geldi 30una şimdi düğün dernek davul zurnayla mı ugraşsin
İki horon bir üç ayak derken kalpten gider
![]()
Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalımserhatla sen herkesin yerine kuduruyonuz millet de enerji kalmadı sizi izlemekten.ss
Bugün bende enerjiğim.Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım![]()
![]()
@Harunnn60
Senin enerjin çenenHhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım![]()
![]()
@Harunnn60
Senin enerjin çenenKadınların çenesi hiç durmaz zaten sana özgü birşey değil. Havvadan beridir gelen gen özelliğiniz malasef
![]()
Aaa yok yerimde durmam oldukça haretkliyim horon etmesi kolay yanı ama düzenimi kurmuş olsaydım iyide olurduBugün bende enerjiğim.![]()
Bana bir önem verdin bugün hayretAaa yok yerimde durmam oldukça haretkliyim horon etmesi kolay yanı ama düzenimi kurmuş olsaydım iyide olurdu![]()
![]()
@Harunnn60 Enerjik olması daha önemli![]()
Aaa hep önem veriyoruz cnm @Forumdash da hasretine dayanamayıp gelmişBana bir önem verdin bugün hayret![]()
Yaa hala evlenip barklanmaktan düzen kurmaktan bahsediyorAaa yok yerimde durmam oldukça haretkliyim horon etmesi kolay yanı ama düzenimi kurmuş olsaydım iyide olurdu![]()
![]()
@Harunnn60 Enerjik olması daha önemli![]()
Aaa er geç olacak herhalde @xemrexxx gibi uğursuz uğrsuz konuşma tepemizde ayollYaa hala evlenip barklanmaktan düzen kurmaktan bahsediyor![]()
Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım![]()
![]()
@Harunnn60
kız seni kraliçelikten azlediyorum @Dosi ablam yeni kraliçedir bana doğum günümde bunu hediye ettiYaa hala evlenip barklanmaktan düzen kurmaktan bahsediyor![]()