3-9 Aralık 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Sen 27 filandin dimi. Şimdi lafımı böyle çevirdiğine göre ilk aşkına sadıksın, hala acısı sende tazedir:A @destere ye de umut veriyon bide:T:
yok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek için :A yine çözdüm :A @Forumdash
Aaa evet Forumdash da destere gibi bir durgun döndü foruma var bunlarda birşeyler ama :A :A :A

yok kız faruk abi yaşlanmış onun yaşında normal malum 40 ından sonra azıtanın teneşir paklıyor faruk da dikkat ediyor erken gebermemek için :A yine çözdüm :A @Forumdash
Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyor:A Yoksa @Çiğdem- evlenmek için can atardı. Geldi 30una şimdi düğün dernek davul zurnayla mı ugraşsin:A İki horon bir üç ayak derken kalpten gider :A

Gerçekten öyle yaş ilerledikçe elin ayagi çekiliyor:A Yoksa @Çiğdem- evlenmek için can atardı. Geldi 30una şimdi düğün dernek davul zurnayla mı ugraşsin:A İki horon bir üç ayak derken kalpten gider :A
serhatla sen herkesin yerine kuduruyonuz millet de enerji kalmadı sizi izlemekten.ss
Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım :A :A :A @Harunnn60

Hhaha enerji bitme sorunu yok bende ama şu konuda haklı Faruk bey bu saatden sonra insan üşenmeye başlıyor @Yiğitt de benle aynı düşünüyordur kim uğraşacal bakalım :A :A :A @Harunnn60
Senin enerjin çenen:X Kadınların çenesi hiç durmaz zaten sana özgü birşey değil. Havvadan beridir gelen gen özelliğiniz malasef:A

Yaa hala evlenip barklanmaktan düzen kurmaktan bahsediyor :bhr:
kız seni kraliçelikten azlediyorum @Dosi ablam yeni kraliçedir bana doğum günümde bunu hediye etti :A senin @destere nin dondurulmuş hali gibi sanki yoksa gerçekten dondurdu mu isveç cadolozu senin toparlağı 😱 neyse bir @Harunnn60 ı çağıralım ayıcığa hırlarsa anlarız ki bu ayıcık destere ona göre helvasını kararız:A @kerem @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @Billy Kane @turkuazz @serhatt @dreamy
_za9hgJa.jpg:large