3 Şubat 2022 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17
Sanırım Kandil Programları birtek Fox ve Mahkum takip edenleri etkilememiş.

Diğerleri ciddi oranlarda seyirci bırakmış
ATV ve TRT dizisi yükselip, diğerleri düşseydi şike derdin abi. Adım kadar eminim. :F
Amma FOX dizisi 1 reyting yükselmiş kandilde, diğerleri ise düşmüş. Bu olağan bir durum o zaman? :A :A

ATV ve TRT dizisi yükselip, diğerleri düşseydi şike derdin abi. Adım kadar eminim. :F
Amma FOX dizisi 1 reyting yükselmiş kandilde, diğerleri ise düşmüş. Bu olağan bir durum o zaman? :A :A
Trt ve Atv nin Kandil Gecesinde Kandil Yayını yaparlarken Kendi Oranlarının düşmesi 😁😁😁 ve Foxun artması.. Ve evet bundada oynama var.

Sanırım sende beni kovalıyorsun dostum

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gizmen and Ahmed
Camdaki Kız sıralama olarak total'de 8. sıraya kadar gerilemiş. Daha birkaç ay önce 10-11 aldığı AB grubunda ise 6-7 bandına düşmüş. Gülseren Budayıcıoğlu'nun dizilerinin kaderi bu sanırım.

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı AB'de 2.5 reyting düşmüş. 😱

Mahkum ise kandil olmasına rağmen yine de yükselmiş, özellikle Total grubunda 1 reytingten fala yükseliş var.

• Beğendim
Reactions: cookies
Trt ve Atv nin Kandil Gecesinde Kandil Yayını yaparlarken Kendi Oranlarının düşmesi 😁😁😁 ve Foxun artması.. Ve evet bundada oynama var.

Sanırım sende beni kovalıyorsun dostum
Senin sevdiklerin dışındaki şeylerde oynama var hep, ne güzel. :Z :Z

Bu arada şunun şurasında 4-5 kişi yorumluyoruz konuları, gözüme takılıyor tabiiki. :A

Senin sevdiklerin dışındaki şeylerde oynama var hep, ne güzel. :Z :Z

Bu arada şunun şurasında 4-5 kişi yorumluyoruz konuları, gözüme takılıyor tabiiki. :A
Ahahaha benim sevdiğim mi 😁😁😁 Ah beee Ahmedim nasıl isterdim çoğunuz gibi 10larca diziye bakayım, Masumlar Apartmanı bile artık nette izliyorum. 😒

Tüm diziler kandil nedeniyle düşerken Mahkum yükselmiş demek ki FOX izleyicileri dinsiz çıktı. :A

Daha iki ay önce üç grupta açık ara zirvede olan diziyi Total'de 8. sıraya kadar düşürenler bir daha senaristlik yapmamalı. Neyse sezon sonunda bitsin de Burcu kurtulsun bari.

#Mahkum
Total | (1) | 10,46
AB | (1) | 9,75
ABC1 | (1) | 10,06

#BirZamanlarÇukurova
Total | (3) | 6,80
AB | (8) | 3,77
ABC1 | (5) | 5,56

#BarbaroslarAkdenizinKılıcı
Total | (5) | 5,97
AB | (5) | 4,75
ABC1 | (3) | 6,36

#CamdakiKız
Total | (8) | 5,23
AB | (2) | 6,59
ABC1 | (4) | 6,30

#Emanet
Total | (19) | 2,21
AB | (27) | 1,09
ABC1 | (31) | 1,29

#CanYoldaşım
Total (39) | 1,43
AB (84) | 0,51
ABC (40) | 1,03

#Seksenler
Total (51) | 1,30
AB (33) | 1,00
ABC (30) | 1,29

#BaşTacım
Total (82) | 0,75
AB (90) | 0,49
ABC: Yok

#AşkYakar üç kategoride de ilk 100'de yok.

Kaynak: Deniz TURAL Twitter
Reyting sonuçları belli oldu!

Ahahaha benim sevdiğim mi 😁😁😁 Ah beee Ahmedim nasıl isterdim çoğunuz gibi 10larca diziye bakayım, Masumlar Apartmanı bile artık nette izliyorum. 😒
Ben sadece 3 dizi izliyordum amma artık izlediğim bir tane bile dizi yok. Sadece gündüz kuşağında Didem-e bakıyorum o kadarcık. :A

Zaten bu tarz yorumlarımı da sadece haksız eleştrilere karşı laf atma maksadıyla yapıyorum. :A :A

Mahkum zirveyi kimseye bırakmamış :Z 2 grupta da 10 reyting almış tebrikler :Z :bhr:

Camdaki Kız total de 8. sıraya kadar gerilemiş eğer böyle giderse ilk 10'dan çıkması sürpriz olmaz diğer gruplarda da çöküşü devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da tüm gruplarda ciddi düşüş yaşamış ama yükselir :D

Barbaroslar çökmüş acaba sezon sonunda bitse mi?

Tüm diziler kandil nedeniyle düşerken Mahkum yükselmiş demek ki FOX izleyicileri dinsiz çıktı. :A

Daha iki ay önce üç grupta açık ara zirvede olan diziyi Total'de 8. sıraya kadar düşürenler bir daha senaristlik yapmamalı. Neyse sezon sonunda bitsin de Burcu kurtulsun bari.
İlk bölüm reytinglerinin bile altına düşmüş bu hafta. Şaka gibi gerçekten.