3 Şubat 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Hepsine katılıyorum ama Yildizlar Sahidimin uzun süre devam edeceğini sanmıyorum. Gün değişikliğide işe yaramaz

Evet totelde bu haftada 3 te 0 ile acun b eyi yolculadık ayoll

hafta içleri 7 ortalamada gider dedim sizlere siz 2 koca kafa 10 reyting falan kanat takmış uçuyordunuz @EFE UYSAL @Bully

@EFE UYSAL

hafta içleri 7 ortalamada gider dedim sizlere siz 2 koca kafa 10 reyting falan kanat takmış uçuyordunuz @EFE UYSAL @Bully

@EFE UYSAL
Acun korkudan çarşambaya koyamıyor zaten hep cumaya koyuyor survivorı

Karadayının durumunu hatırlıyorum üç hafta 9.99 reytingte kalmıştı Tns bir türlü on vermemişti @Bully hatırlıyormusun bunu

Geçen seneden daha yüksek alıyor Survivor bol keseden salla

@EFE UYSAL
8.20 almış
ve iki gruptada açık ara lider

Survivor bu sene düşük başlayınca herkes geçen seneden daha kötü gider demişti ama şu an daha iyi gitmekte Total 7,7 Ab 8 reyting ile rahat zirvedeyken nasıl düşük deniliyo anlamıyorum...

Survivor bu sene düşük başlayınca herkes geçen seneden daha kötü gider demişti ama şu an daha iyi gitmekte Total 7,7 Ab 8 reyting ile rahat zirvedeyken nasıl düşük deniliyo anlamıyorum...
Çekemiyorlar başarımızı kıskançlar, yaptıkları yorumlara kendileri bile inanmıyorlar zaten boşver, takmaya gerek yok

Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show, Aşk ve Mavi'ye tebrikler.

Survivor beklentilerin altında devam ediyor, TOTAL'de zirveyi unuttu resmen. Bugün boş hafta sonunda zirve hasretini giderecek.

Geçen seneden daha yüksek alıyor Survivor bol keseden salla

8.20 almış
ve iki gruptada açık ara lider
Çekemiyorlar başarımızı kıskançlar, yaptıkları yorumlara kendileri bile inanmıyorlar zaten boşver, takmaya gerek yok
aaa beni totel ilgilendiriyor vlla daha survivor başlamadanda ikinize totelde geçemez demiştim diğer gruplara karışmam

Size bir söz vereyim ayoll hafta içi herhangi bir gün toteli alırsa survivor tabi dizielr sezon finali yaptıktan sonrayı kast etmiyorum sezon içinde toteli herhangi bir günde alırsa diğer bölümü bende izleyip sizlerle yorumlayacam

Oo büyük söz verdin
Tamam anlaştık

Zaten yaza doğru havalar ısınınca zirveye konarız illa ki, hiç kaçarın yok

nisan mayıs ayını atlatırsak biter bu iş zaten ayoll
Zaten o aylarda ön plana çıkıyoruz
O Ses bitince Perşembe'ye de geçeriz, o gün zayıf zaten total dizileri, sonra ben sözümü Perşembe için vermedim diye yan çizme

Zaten o aylarda ön plana çıkıyoruz
O Ses bitince Perşembe'ye de geçeriz, o gün zayıf zaten total dizileri, sonra ben sözümü Perşembe için vermedim diye yan çizme
hahaha aa yok hergün için geçerli size avantaj ayoll yaza kadar acunu izlemek zorunda kalmasam yeter

Dayan Yüreğim resmen harcandı bu günde.

Aşk ve Mavi şahane

Yıldızlar Şahidim kadrosu için üzüldüm.

Hadi Yıldızlar Şahidim neyse de ilk bölüme yüz tane trajedi yığan Dayan Yüreğim'in ilgi görmemesine şaşırdım, ama yanlış gün kurbanı olduğu da açık. Zaten ev kadınları (ve @denizz19 gibi yaşlı ruhlular
) Aşk ve Mavi'yi izliyorken yeni bir alternatif ekrana sürmek mantıksız.