3 Şubat 2017 Cuma Reyting Sonuçları

Günün galibi Arka Sokaklar'a tebrikler. Fragmanından gördüğüm kadarıyla haftaya daha yüksek reyting alması büyük ihtimal.

Survivor hala düşük, artık seyircinin ilgisini çekmiyor belli.

Aşk ve Mavi iki güçlü rakibine karşı reytinglerini korumaya devam ediyor, Total'de ilk 3 içinde olsa yeter.

Güldür Güldür Show'un reytinglerinin artacağını tahmin etmiştim. Normal reytinglerine geri dönmüş sonunda sevindim :)

Yıldızlar Şahidim belki gün değişikliği ile durumu kurtarır ama Dayan Yüreğim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Dizinin konusu 1 bölümde bitti ve haftaya daha da düşeceğini düşünüyorum.
Hepsine katılıyorum ama Yildizlar Sahidimin uzun süre devam edeceğini sanmıyorum. Gün değişikliğide işe yaramaz

Evet totelde bu haftada 3 te 0 ile acun b eyi yolculadık ayoll :Z:Z:Z

hafta içleri 7 ortalamada gider dedim sizlere siz 2 koca kafa 10 reyting falan kanat takmış uçuyordunuz @EFE UYSAL @Bully :A :A :A

@EFE UYSAL

hafta içleri 7 ortalamada gider dedim sizlere siz 2 koca kafa 10 reyting falan kanat takmış uçuyordunuz @EFE UYSAL @Bully :A :A :A

@EFE UYSAL
Acun korkudan çarşambaya koyamıyor zaten hep cumaya koyuyor survivorı

Karadayının durumunu hatırlıyorum üç hafta 9.99 reytingte kalmıştı Tns bir türlü on vermemişti @Bully hatırlıyormusun bunu

Günün galibi Arka Sokaklar'a tebrikler. Fragmanından gördüğüm kadarıyla haftaya daha yüksek reyting alması büyük ihtimal.

Survivor hala düşük, artık seyircinin ilgisini çekmiyor belli.

Aşk ve Mavi iki güçlü rakibine karşı reytinglerini korumaya devam ediyor, Total'de ilk 3 içinde olsa yeter.

Güldür Güldür Show'un reytinglerinin artacağını tahmin etmiştim. Normal reytinglerine geri dönmüş sonunda sevindim :)

Yıldızlar Şahidim belki gün değişikliği ile durumu kurtarır ama Dayan Yüreğim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Dizinin konusu 1 bölümde bitti ve haftaya daha da düşeceğini düşünüyorum.
Geçen seneden daha yüksek alıyor Survivor bol keseden salla :A

@EFE UYSAL
8.20 almış :A :A ve iki gruptada açık ara lider :A

Survivor bu sene düşük başlayınca herkes geçen seneden daha kötü gider demişti ama şu an daha iyi gitmekte Total 7,7 Ab 8 reyting ile rahat zirvedeyken nasıl düşük deniliyo anlamıyorum...

Survivor bu sene düşük başlayınca herkes geçen seneden daha kötü gider demişti ama şu an daha iyi gitmekte Total 7,7 Ab 8 reyting ile rahat zirvedeyken nasıl düşük deniliyo anlamıyorum...
Çekemiyorlar başarımızı kıskançlar, yaptıkları yorumlara kendileri bile inanmıyorlar zaten boşver, takmaya gerek yok :A

Arka Sokaklar, Güldür Güldür Show, Aşk ve Mavi'ye tebrikler. :)

Survivor beklentilerin altında devam ediyor, TOTAL'de zirveyi unuttu resmen. Bugün boş hafta sonunda zirve hasretini giderecek. :A

Geçen seneden daha yüksek alıyor Survivor bol keseden salla :A

8.20 almış :A :A ve iki gruptada açık ara lider :A
Çekemiyorlar başarımızı kıskançlar, yaptıkları yorumlara kendileri bile inanmıyorlar zaten boşver, takmaya gerek yok :A
aaa beni totel ilgilendiriyor vlla daha survivor başlamadanda ikinize totelde geçemez demiştim diğer gruplara karışmam :A

Size bir söz vereyim ayoll hafta içi herhangi bir gün toteli alırsa survivor tabi dizielr sezon finali yaptıktan sonrayı kast etmiyorum sezon içinde toteli herhangi bir günde alırsa diğer bölümü bende izleyip sizlerle yorumlayacam :A :A :A

aaa beni totel ilgilendiriyor vlla daha survivor başlamadanda ikinize totelde geçemez demiştim diğer gruplara karışmam :A

Size bir söz vereyim ayoll hafta içi herhangi bir gün toteli alırsa survivor tabi dizielr sezon finali yaptıktan sonrayı kast etmiyorum sezon içinde toteli herhangi bir günde alırsa diğer bölümü bende izleyip sizlerle yorumlayacam :A :A :A
Oo büyük söz verdin :A Tamam anlaştık :Z

Zaten yaza doğru havalar ısınınca zirveye konarız illa ki, hiç kaçarın yok :A

Zaten o aylarda ön plana çıkıyoruz :A O Ses bitince Perşembe'ye de geçeriz, o gün zayıf zaten total dizileri, sonra ben sözümü Perşembe için vermedim diye yan çizme :A
hahaha aa yok hergün için geçerli size avantaj ayoll yaza kadar acunu izlemek zorunda kalmasam yeter :A

Dayan Yüreğim resmen harcandı bu günde.

Aşk ve Mavi şahane :A

Yıldızlar Şahidim kadrosu için üzüldüm. :(

Hadi Yıldızlar Şahidim neyse de ilk bölüme yüz tane trajedi yığan Dayan Yüreğim'in ilgi görmemesine şaşırdım, ama yanlış gün kurbanı olduğu da açık. Zaten ev kadınları (ve @denizz19 gibi yaşlı ruhlular :A ) Aşk ve Mavi'yi izliyorken yeni bir alternatif ekrana sürmek mantıksız.